amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ شهریور، ۱۳۹۰ saeed۱۴۴m گفته است: اگه خودت کشیده باشی واقعا کارت ایول داره:yes: نه...خودم نکشیدم....ولی کشیدنش همچین سختم نیست...کارش مال 5 ساعته! لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ فروردین، ۱۳۹۳ همون آئودی بالاست رندر گیریش تغییر کرده بهتر بگم هنوز رندر گرفته نشده تنها متریال داده شده و رنگ ها انتخاب شده 3 لینک به دیدگاه
mamad0111 34 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ اردیبهشت، ۱۳۹۳ اولین کارم بود.... اوایل فکر میکردم خیلی خوبه بعدن فهمیدم کلی سوتی دراه... 4 لینک به دیدگاه
mamad0111 34 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ اردیبهشت، ۱۳۹۳ Just Mechanic گفته است: واسه اولین کار خیلی خوبهمنتظر کارای بعدیت هستیم ممنون.... انشالا هفته بعد یه کار خوب میزارم... چون ساخت و تولید خوندم تو کار فقط قطعه میکشیم... این کار واسه پروژه درس سالید بود.... یه سوال من میخواستم آرم تخت جمشید رو بزارم رو یه قطعه , باسالید کشیدنش خیلی زمان بر و سخته اما شنیدم با ArtCam میشه عکس رو بعدی خوش ارم رو خیلی عالی میده همون طوری که میخوای بصورت واقعی حالا نمیدونم خروجی سالید میده یا نه.... یعنی تو این زمینه کار نکردم اگه راهنمایی کنید خوشحال میشم. 4 لینک به دیدگاه
mamad0111 34 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ اردیبهشت، ۱۳۹۳ این طرح یا طرح اسب هست که بین این دو یکی انتخاب میشه.. 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ اردیبهشت، ۱۳۹۳ گیربکس 5 دنده(5سرعته) 8 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ اردیبهشت، ۱۳۹۳ [TABLE=class: infobox vevent] [TR] [TH=align: right][/TH] [TD]زیمنس پی ال ام [/TD] [/TR] [/TABLE] 5 لینک به دیدگاه
mamad0111 34 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ اردیبهشت، ۱۳۹۳ شرمنده وقت زیادی واسه طراحی خوب ندارم ... هرچی اومد دستم میکشم... بعدا جبران میکنم. 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ اردیبهشت، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام http://www.noandishaan.com/upload/images/u9w2tic12vn9hxdedq.jpg صندل تراکتور کار خودم وقتی جون بودم 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۳ پکیج دیواری کارخودم http://www.noandishaan.com/upload/images/uwprvpx7sfpaym3g94ns.jpg 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده