amin 202 مهمان ارسال شده در 16 آذر، 2011 اگه خودت کشیده باشی واقعا کارت ایول داره:yes: نه...خودم نکشیدم....ولی کشیدنش همچین سختم نیست...کارش مال 5 ساعته!
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 11 تیر، 2014 همون آئودی بالاست رندر گیریش تغییر کرده بهتر بگم هنوز رندر گرفته نشده تنها متریال داده شده و رنگ ها انتخاب شده 3
mamad0111 34 ارسال شده در 1 مرداد، 2014 اولین کارم بود.... اوایل فکر میکردم خیلی خوبه بعدن فهمیدم کلی سوتی دراه... 4
mamad0111 34 ارسال شده در 2 مرداد، 2014 واسه اولین کار خیلی خوبهمنتظر کارای بعدیت هستیم ممنون.... انشالا هفته بعد یه کار خوب میزارم... چون ساخت و تولید خوندم تو کار فقط قطعه میکشیم... این کار واسه پروژه درس سالید بود.... یه سوال من میخواستم آرم تخت جمشید رو بزارم رو یه قطعه , باسالید کشیدنش خیلی زمان بر و سخته اما شنیدم با ArtCam میشه عکس رو بعدی خوش ارم رو خیلی عالی میده همون طوری که میخوای بصورت واقعی حالا نمیدونم خروجی سالید میده یا نه.... یعنی تو این زمینه کار نکردم اگه راهنمایی کنید خوشحال میشم. 4
mherdad 3826 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 [TABLE=class: infobox vevent] [TR] [TH=align: right][/TH] [TD]زیمنس پی ال ام [/TD] [/TR] [/TABLE] 5
mamad0111 34 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 شرمنده وقت زیادی واسه طراحی خوب ندارم ... هرچی اومد دستم میکشم... بعدا جبران میکنم. 7
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 7 مرداد، 2014 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام http://www.noandishaan.com/upload/images/u9w2tic12vn9hxdedq.jpg صندل تراکتور کار خودم وقتی جون بودم 8
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 14 مرداد، 2014 پکیج دیواری کارخودم http://www.noandishaan.com/upload/images/uwprvpx7sfpaym3g94ns.jpg 7
ارسال های توصیه شده