RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ مواد لازم: یک شاخه ریشۀ گل نیلوفر، چند عدد عناب، یک تکه نبات، میوۀ اقطی چینی و آب (یک لیتر). دستور پخت: 1. ریشه نیلوفر را بشوئید و پوست آن را بتراشید. 2. ریشۀ پاک شدۀ نیلوفر را تکه تکه کنید. 3. آب را در ظرفی بریزید و تکه های ریشۀ نیلوفر و عناب را اضافه کنید. 4. میوۀ اقطی چینی را به مواد درون ظرف علاوه کنید. در ظرف را ببندید و آتش را تیز کنید تا آب به جوش بیاید. سپس شعلۀ آتش را کم کنید و بگذارید 15 تا 20 دقیقه دیگر بپزد. 5. در پایان نبات را اضافه کنید. شعلۀ آتش را خاموش کنید و مواد درون ظرف را با قاشق بهم بزنید تا خنک شود. 6. سوپ شما آماده است. *************** برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده