.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 17 آبان، 2010 . . . . . بعضی وقتا فک میکنم این چه دینیه که ما داریم آخه؟!!! کسی که اسم حجت الاسلام رو برا خودش یدک می کشه و به قولی مظهر اسلامه و مسلمونیه یه حرفایی می زنه که... مثلا همین "حجت الاسلام" عليرضا عليپور در مورد روزه خوری فوتبالیستها گفته که اگه یه فوتبالیست 22.5 کیلومتر از محل زندگی خودش دور بشه و بعد برگرده میتونه روزشو بخوره واقعا مسخرس... با این حرفش سر خدا رو هم داره کلاه میذاره... 11
rezanassimi 9037 ارسال شده در 17 آبان، 2010 . . . . . بعضی وقتا فک میکنم این چه دینیه که ما داریم آخه؟!!! کسی که اسم حجت الاسلام رو برا خودش یدک می کشه و به قولی مظهر اسلامه و مسلمونیه یه حرفایی می زنه که... مثلا همین "حجت الاسلام" عليرضا عليپور در مورد روزه خوری فوتبالیستها گفته که اگه یه فوتبالیست 22.5 کیلومتر از محل زندگی خودش دور بشه و بعد برگرده میتونه روزشو بخوره واقعا مسخرس... با این حرفش سر خدا رو هم داره کلاه میذاره... این که چیزی نیست یه کلا شرعی هایی هست که خجالت میکشم بگم :w127: 2
.MohammadReza. 19850 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2010 این که چیزی نیست یه کلا شرعی هایی هست که خجالت میکشم بگم :w127: بوگو رضا اینجا همه خودین
سمندون 19440 ارسال شده در 17 آبان، 2010 این که چیزی نیست یه کلا شرعی هایی هست که خجالت میکشم بگم :w127: بگو
rezanassimi 9037 ارسال شده در 17 آبان، 2010 بذارین مدرکمو از حوزه (حوض ه) گرفتم همشو براتون کتاب میکنم برین عشق و حال همه عاشق اسلام شین :w127: 2
میلاد 24047 ارسال شده در 17 آبان، 2010 خیلیها اینجورن که مثلا این همه آدم خونشون کرجه میان تهران صبحها سر کار بعد بر میگردند میتونند بخورند؟ 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 17 آبان، 2010 کلاهی که بر سر آواتار من است،از آن کلاه هایی هست که شرع هم نمیتونه برش داره!!! 4
maryam_alien 9906 ارسال شده در 17 آبان، 2010 کلاهی که بر سر آواتار من است،از آن کلاه هایی هست که شرع هم نمیتونه برش داره!!! تکبیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر 2
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری