سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ آوگون:انتهای پای گنبد.........تو ارشد امسال هم اومده بود.:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ نره راسته آجری که به صورت قائم قرار دارد به نحوی که وجه عریض نمایان باشد. 1 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ ناکش : کانالی است که جهت دفع رطوبت نفوذی و نا خواسته به پی و دیوار در فاصله حدودا نیم متری از دیوار ها در داخل حیاط یا اطاقها بسته به تشخیص می سازند(با توجه به اثر داغ آب) 4 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ شش بند دوال: عنصری که بعد از کلاف بندی پای تاقها بر روی پنجره ها جرزها و بالای تاقچه ها با گچ و با شکلی ساده که برجسته تر از دیوار است می سازند 1 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ لغاز:برجستگی عمودی کنار دیوارها! 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ لغاز:برجستگی عمودی کنار دیوارها! زمود گری: نقشبندی 2 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ یزدی بندی:نوعی ترکیب بندی و کاربندی! 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ یزدی بندی:نوعی ترکیب بندی و کاربندی! یخ جوشه: نرم شدن خاک بر اثر یخ گشایی آب زیرزمینی 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ یزدی بندی:نوعی ترکیب بندی و کاربندی! 4238 هدش:نشیمن 4218 2 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ یادم نمیاد چیا گفتم چیا نگفتم خوووووحالا از چی شروع کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ یادم نمیاد چیا گفتم چیا نگفتم خوووووحالا از چی شروع کنم؟ خب من یادتون میندازم با هـ شروع کنین 6 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ هُرنو:سوراخ سقف! با اینکه هورنو هم زیاد گفته شده ولی میپذیریم وثاق: اتاق خصوصی 7 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۳ قوس سنتوری: روشی در نما سازی معماری در جبهه اصلی بنا است به صورتی که در پیشانی نما به شکل مثلثی ساده یا تزئینی که با الهام از معماری یونانی می باشد،ساخته شود.(برگرفته از شباهت با ساز سنتور)این فرم مثلثی به نظر می رسد حافظ خرپا از گزند عوامل طبعی نیز می باشد. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده