Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ تیر آهن بگم آقا سام میاد خفم میکنه. تنابه:تالار بزرگ 3 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ هماد: مجموعه، مجموعه ایى از چند فضاى مستقل و مرتبط 3 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ گریو: رابط بین سقف و گنبد، ساقه گنبد 1 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ ورگرد: راهرویی که پیرامون بنا می گردد. 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ دهنفره: مظهر قنات و کاریز آقا یوسف هنوز معنی اون ونت رو نگفتی چه میشه! 1 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ دهنفره: مظهر قنات و کاریز آقا یوسف هنوز معنی اون ونت رو نگفتی چه میشه! هرزه بندی: بند عمودی بین آجرها من گفتم یادت رفت مدیر (اشتباه از من بود هم به کلمه قبل ربط نداشت هم یه کلمه انگلیسیه که معادل هواکش می شه یا محل خروج هوا تو سیستمهای تهویه مطبوع ،فاضلاب و ....) 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ هرزه بندی: بند عمودی بین آجرها من گفتم یادت رفت مدیر (اشتباه از من بود هم به کلمه قبل ربط نداشت هم یه کلمه انگلیسیه که معادل هواکش می شه یا محل خروج هوا تو سیستمهای تهویه مطبوع ،فاضلاب و ....) من چیزی یادم نمیره مرسی بابت توضیح یکه: هریک از مصالح ساختمانی بخصوص آجر و کاشی در یک سطح هم ساخت مثل ازاره و کتیبه... 3 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ هشت وگیر: نوعی گره سازی تزیینی برجسته و فرو رفته. هشت=برآمده گیر= گود، فرورفته 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ راندو... متفاوت گفتما. مدیر نزنیا ارادت 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ راندو...متفاوت گفتما. مدیر نزنیا ارادت 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ ندیدید آقا مدیر؟؟؟؟راندو خیلی خوبه عین نقاشی اماااااا با قوانین خاص... مدیر اسپم نکن زشته. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده