سامیار220 10919 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2015 دهنفره: مظهر قنات و کاریز آقا یوسف هنوز معنی اون ونت رو نگفتی چه میشه! 1
uzf 1982 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2015 دهنفره: مظهر قنات و کاریز آقا یوسف هنوز معنی اون ونت رو نگفتی چه میشه! هرزه بندی: بند عمودی بین آجرها من گفتم یادت رفت مدیر (اشتباه از من بود هم به کلمه قبل ربط نداشت هم یه کلمه انگلیسیه که معادل هواکش می شه یا محل خروج هوا تو سیستمهای تهویه مطبوع ،فاضلاب و ....) 1
سامیار220 10919 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2015 هرزه بندی: بند عمودی بین آجرها من گفتم یادت رفت مدیر (اشتباه از من بود هم به کلمه قبل ربط نداشت هم یه کلمه انگلیسیه که معادل هواکش می شه یا محل خروج هوا تو سیستمهای تهویه مطبوع ،فاضلاب و ....) من چیزی یادم نمیره مرسی بابت توضیح یکه: هریک از مصالح ساختمانی بخصوص آجر و کاشی در یک سطح هم ساخت مثل ازاره و کتیبه... 3
uzf 1982 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2015 هشت وگیر: نوعی گره سازی تزیینی برجسته و فرو رفته. هشت=برآمده گیر= گود، فرورفته 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2015 ندیدید آقا مدیر؟؟؟؟راندو خیلی خوبه عین نقاشی اماااااا با قوانین خاص... مدیر اسپم نکن زشته. 1
ارسال های توصیه شده