uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ قطار مانند دوال است با اين تفاوت كه در زير آن پايه ها و يا مقرنس كاري داشته باشيد 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ کاهگل ملاتی در ساختمان سازی سنتی 2 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ یله بر گرفته از طبیعت نباشد (آنچه در حال حاضر به انتزاعي يا ذهني اطلاق ميشود) 2 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ بیضبه معناي تاب است در معماري نوعي چفد(قوس)بيضي شكل. 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ سال به سال نمیای اینجاها...:icon_razz: چی شد مگه؟؟؟؟؟؟؟ مندس شما بفرما... 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ سال به سال نمیای اینجاها...:icon_razz:چی شد مگه؟؟؟؟؟؟؟ مندس شما بفرما... من داورم، شما از دور مسابقه حذف شدی ضربی : طاق به قطر خشت 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ من داورم، شما از دور مسابقه حذف شدی ضربی : طاق به قطر خشت بله چشم. 3 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ یزدی بندی نوعي ترك بندي و كاربندي – آرايشي در زير پوشش 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ دودری : اتاقی که دو پنجره بزرگ در کنار یکدیگر به سمت حیاط دارد ببخشید دوستان ی خیلی سخته و نیست.یزدی بندی شروع کردم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده