pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ آدم بايد چه جـــــــوري باشـه؟ اگه سربزير و متفكر و توي خودش باشه، ميگن: افسردگي داره، روانيه، سيماش قاطيه! اگه بگو و بخند و شاد و شنگول باشه، ميگن: جلفه، دلقكه، هجوه! اگه چاق و اضافه وزن داشته باشه، ميگن: شكموئه، پرخوره، مال مفت تور كرده! اگه لاغر و جمع و جور و ميزون باشه، ميگن: كنسه، نخوره، حمال وارثه! اگه از حقش دفاع كنه و زير بار زور نره، ميگن: جنجاليه، با همه دعوا داره، خروس جنگيه! اگه از حقش بگذره و گذشت كنه، ميگن: بي عرضهس، حيف نون و دست و پا چلفتيه! اگه اهل تحقيقات و كتاب باشه، ميگن: اينو، واسه ما شده آقاي مطالعه! اگه با عيالات متحدهش مشكلي نداشته باشه، ميگن: زن ذليله، زن نگرفته، شوهر كرده! اگه مرد سالار و حرف، حرف خودش باشه، ميگن: انگار كلفت آورده! اگه دست به جيبش خوب باشه و به مردم كمك كنه، ميگن: پول پارو ميكنه، اهل بند و بسته! اگه اهل بريز و بپاش و ولخرجي نباشه، ميگن: پولهاشو انبار ميكنه، جون به عزرائيل نميده! اگه زبون باز و متملق و چاخان باشه، ميگن: معاشرتيه، فوقالعادهس، دوست داشتنيه! اگه راست و درست و بيكلك باشه، ميگن: هيچي نميشه، به درد لاي جرز ميخوره! و بالاخره اگه هر روز تو سایت پست میزنه میگن : بیکاره ، معلوم نیست کی کار میکنه وای بحال اونایی که این یارو واسشون کار میکنه ! 10 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ادم باید خودش باشه.نقش بازی نکنه. کی به حرف مردم کار داره 7 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ادم باید خودش باشه.نقش بازی نکنه.کی به حرف مردم کار داره یه رنگی رو عشخه!! ولی خدایی حرف مردم رو اعصابه 5 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر شاخص بنده آدم بايد يا نفهم باشه يا الكي خوش 2 لینک به دیدگاه
eris 67 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ادم باید خودش باشه.نقش بازی نکنه.کی به حرف مردم کار داره ادم وقتی خودش باشه حاصلش اینه که تنها میمونه!!!!! 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر شاخص بنده آدم بايد يا نفهم باشه يا الكي خوش پس خودش چی؟ کمالش چی؟ 1 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ آدم بايد آدم باشه ( انسان) 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ یه رنگی رو عشخه!!ولی خدایی حرف مردم رو اعصابه جدی میگم .من حتی یه ذره هم حرف مردم بر ام مهم نیست . (البته دروغ گفتم خیلی کم پیش میاد مد نطرم باشه) کلا همیشه جوری باش که خودت اذیت نشی مگه مردم میخوان به جا تو زندگی کنن. 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ جدی میگم .من حتی یه ذره هم حرف مردم بر ام مهم نیست .(البته دروغ گفتم خیلی کم پیش میاد مد نطرم باشه) کلا همیشه جوری باش که خودت اذیت نشی مگه مردم میخوان به جا تو زندگی کنن. منم با سمن موافقم......اگه خودت باشی و عادت کنی به حرف مردم اهمیت ندی........هم خودت راحتی ..........هم همون ادمی هستی که قراره زندگی کنه......... ولی خوب........همین که بتونی یاد بگیری به حرف مردم اهمیت ندی خودش خیلی تمرین سختیه...... 2 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ پس خودش چی؟کمالش چی؟ بحثم در مورد زندگي تو اين مملكته 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ادم وقتی خودش باشه حاصلش اینه که تنها میمونه!!!!! 1-اینطور نیست.من خودمم هیچ حا هم نقش بازی نمیکنم تنها هم نیستم. 2-تنهایی بهتر از اینه که هر دقیقه یه جور باشی بعد یه مدت از خودت خسته میشی 2 لینک به دیدگاه
eris 67 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ 1-اینطور نیست.من خودمم هیچ حا هم نقش بازی نمیکنم تنها هم نیستم.2-تنهایی بهتر از اینه که هر دقیقه یه جور باشی بعد یه مدت از خودت خسته میشی اخه میدونی بستگی به این داره که وقتی خودت باشی چه جوری هستی. شاید شما وقتی خودتی خیلی خوبی. اما من وقتی خودمم خوشایند کسی نیستم. 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ اخه میدونی بستگی به این داره که وقتی خودت باشی چه جوری هستی. شاید شما وقتی خودتی خیلی خوبی. اما من وقتی خودمم خوشایند کسی نیستم. چه جوری هستی؟ 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سمنی راست میگه ولی همیشه هم نباید روی خودمون اصرار کنیم بهتره جاهایی که دیگران انتقاد می کنن رو به جای اینکه عوض کنیم تعدیل کنیم!! چون عوض کردن شخصیت اشتباه و غیر ممکنه اما میشه گاهی شخصیتمون رو با آینه معتمدینمون تعدیل کنیم! 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ گاهی اوقات اگه خودمون هستیم و ناخوشاینده ساشید اخلاق بدی داریم که اینو بایو عوض کنیم دیگه. 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ گاهی اوقات اگه خودمون هستیم و ناخوشاینده ساشید اخلاق بدی داریم که اینو بایو عوض کنیم دیگه. عوض غلطه سمنم آدما عوض نمیشن اگرم بشن کوتاه مدته و زود بر می گرده باید تعدیلش کرد همون قدری که در توانته! 2 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ آدم بايد همينجوري كه من هستم باشه لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ جدی میگم .من حتی یه ذره هم حرف مردم بر ام مهم نیست .(البته دروغ گفتم خیلی کم پیش میاد مد نطرم باشه) کلا همیشه جوری باش که خودت اذیت نشی مگه مردم میخوان به جا تو زندگی کنن. منم با سمن موافقم . اگه بخواي همه مردم ازت راضي باشن مطمئن باش يه اشكالي تو كارته 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ عوض غلطه سمنم آدما عوض نمیشن اگرم بشن کوتاه مدته و زود بر می گرده باید تعدیلش کرد همون قدری که در توانته! اره منظورم همینه 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر شاخص بنده آدم بايد يا نفهم باشه يا الكي خوش ولی خودمونیما خودتم خوب این حرفات و قبول داری و انجامش میدی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده