Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ سلام دوستان می تونن به طور جداگانه تاپیک بزنن و نمونه کارهاشونو در معرض نمایش بگذارن تا دیگران نظر و پیشنهاد بدهند. این ماشیونو من از یه مدل که درخت طراحی نداشت مدل کردم و مهمترین ایراداتش چراغهای جلو و رینگهاست. 4 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ حالا این رینگهارو بگذارین برای ماشین بالا فکر کنم این طور بهتر باشه 3 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ طراحی این رینگ خیلی راحته :ws2: 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ این رینگ خیلی سخته از روی یه مدل ساختمش و یه خمهایی داره که کارو سخت می کنه 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ این مدل مونتاژی هستش .رینگش که همون بالایی است. 3 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ این مدل به شدت سخته بدون تعارف میگم.چون من خودم آخرش نتونستم دقیقا مثل مدل اصلیش در بیارم .خیلی خیلی سخته :ws1: 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ وقتی به چیزی گیر بدم دیگه بیخیال نمیشم 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ با کتیا المان بندی کردن راحته البته تحت شرایطی اسونه :ws2: 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ این مدل هم که در تاپیک گفتگو کاربرای انجمن در حال بحث هستیم در موردش:ws6: 3 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ این بدنه ماشن اولی هستش البته من بعدا که داشتم کاملش می کردم تغیراتی در مدل اعمال کردم 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ این چراغ آسونه تنها نکتش قسمت بالای چراغ هستش که اگر از محیط جنرال شیپ استاده کنید حله. 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ در رابطه با این مدل به زودی بحث خواهیم کرد 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ این مدل هم تنها قسمت سختش جای پیچاش هستش باقیش موردی نداره .این مدل هم از روی یه مدل که درخت طراحی نداشت ساختم 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۸ این هم یه نمونه دیگه از کارهام .میشه گفت کار سختیه .برای من فرو رفتگی بدنش خیلی سخت بود.90 درصد این کار در محیط جنرال شیپ انجام شده. 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۸ خوب این کار هم که کاملا تفریحی انجام دادم و بسیار اسونه چون هیچ فکری پشتش نبوده :ws4: 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۸۸ فکر کنم بد نباشه یه نمایشگاه رینگ بذارم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده