Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ با سلام طبق آخرین اماری که بدست اوردم و خیلی هم معتبر هستش مهندسی مکانیک بهترین رشته دنیا لقب گرفت .البته می دونم که همه از این موضوع خبر دارید امار از این قراره 1-مهندسی مکانیک طراحی جامدات 2-مهندسی مکانیک سیالات 3-مهندسی مکانیک ساخت و تولید 4-مهندسی کشاورزی (پارتی بازی) 5-مهندسی برق 6-مهندسی عمران (اینو هم پارتی بازی کردن) 7-مهندسی معماری 8-مهندسی شیمی 9- مهندسی متالورژی 10-مهندسی کامپیوتر باقی رشته ها مقام کسب نکردن :ws10::ws10::ws10::ws10: راستی شهر سازی آخر شد 6 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ اره. شهرسازي بايد هم آخر باشه. وقتي كار دنيا بر عكس باشه بايد هم شهرسازي آخرش باشه لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ نخیر هم دلیلش اینه که جهانیان تصمیم گرفتن به خاطر ترویج فرهنگ روستا نشینی اسم این رشته رو عوض کنن و بذارن روستا سازی که البته این رشته از نظر امار 5 تا مونده به آخر شد .بعدش هم چرا اینقدر تعصب داری ببین من با اینکه تو امار رشتم اول شده اصلا خودمو نمی گیرم :w59: لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ شهرسازي اصلا رشته نيست. شهرسازي يه ميان رشته هست. شهرساز وظيفش هماهنگ كردن همه گروهها با همه لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ داری بهانه میاری که بگی برای اینه که آخر شده :ws10: باشه قبول می کنم لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ حالا آمارتون برداشت میدانی بوده یا پرسش نامه ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ نکته جالبی اشاره کردی .این امار هم میدانی بوده هم خیابانی هم کوچه ایی به غیر از این در بعضی مناطق از تک تک نفرات سوال شده از همه دکترا و مهندسا و ........کلا امار معتبر و دقیق هستش اصلا نگران ان موضوع نباشید. 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ در صحت آمار شما که شکی نیست ، فقط امیدوارم این دکتر مهندسایی که تو نظر سنجی شرکت کردن همشون مکانیک نخونده باشن . 3 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ من خیلی دقت کردم که همشون مکانیک باشن اما نشد برای همین 7 مورد از ده مورد مکانیک نشدن 1 لینک به دیدگاه
Bernabeo 1062 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۸ با سلام طبق آخرین اماری که بدست اوردم و خیلی هم معتبر هستش مهندسی مکانیک بهترین رشته دنیا لقب گرفت .البته می دونم که همه از این موضوع خبر دارید امار از این قراره 1-مهندسی مکانیک طراحی جامدات 2-مهندسی مکانیک سیالات 3-مهندسی مکانیک ساخت و تولید 4-مهندسی کشاورزی (پارتی بازی) 5-مهندسی برق 6-مهندسی عمران (اینو هم پارتی بازی کردن) 7-مهندسی معماری 8-مهندسی شیمی 9- مهندسی متالورژی 10-مهندسی کامپیوتر باقی رشته ها مقام کسب نکردن :ws10::ws10::ws10::ws10: راستی شهر سازی آخر شد در کل رشته های دانشگاهی به 2 دسته تقسیم میشن : 1 . مکانیک 2. بقیه ی رشته ها :a030: 3 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۸ خوب دوستان دیدید نظر سنجی که نشونتون دادم درست بود لینک به دیدگاه
Sarab68 94 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ مطمئنم که درسته!!! ولی شما مطمئنید که درسته؟؟؟؟ قبلش تو چشای من نگاه کن حال هرچی دلت میخواد بگو... لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ به گزینه یک و دو مشکوکم....بنظرم یه جامداتی این نظر سنجی رو انجام داده لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ پس کو منبع معتبرت؟!!!!!!!!! اونوقت بر چه اساسی اینا رتبه بندی کردن؟ فکر کنم بر اساس راحتی قبول شدنش تو دانشگاه. آخه فکر کن کشاورزیو رتبه اشو لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده