رفتن به مطلب

ازدواج...موانع وراهکارها

spow

ارسال های توصیه شده

چرا ازدواج باید کرد؟چون انسان ذاتا به زندگی با جنس مخالفش و کسی که تکمیلش کنه نیاز داره و اگه ازدواج نکنی احساس پوچی میکنی ما برا کامل کردن خومون ازدواج میکنیم

ایا مجرد موندن تا اخر عمر خوبه؟به هیچ وجه چون یه روزی میرسه که خدایی نکرده از اقوامت کسی برات نمونده هرکیم هست دوره و برات احساس مسئولیت نمیکنه ماها ذاتا به محبت نیاز داریم ومحبت اطرافیان نمیتونن جای محبت همسرو بچه های آدم رو بگیره

ازدواج با کی خوبه؟کسی که اولا عشق بینتون باشه(منظورم از عشق دوستی های زودگذرو ودست داشتن اجباری نیست)

هم طبقه ی خودت باشه تو اجماع ، از نظر مالیش مهم نیست)

شرایط ودیدتون نسبت به این مسئله چیه؟اگه تو زمان مناسبش با آدم مناسبش باشه واقعا قشنگه و باعث خوشبختیت میشه

مشکلاتی که برسرراه ازدواج جوانان قرارداره چیه؟تابیان تحصیلات رو تموم کنن!پسرا سربازی برن!شغل پیدا کنن !بعد پولاشونو پس انداز کنن که حداقل پوله 1 عروسی و 1 خونه ی اجاره ای از توش دربیاد فسیل شدن(بلا نسبت)

و آدم خوب که بشه بهش اعتماد کنی هم کم شده!

ایا یک ازدواج خوب میتونه یک زندگی بهتررو برا ادم به ارمغان بیاره؟100% وجود 1 همسر دلسوز در کنار آدم میتونه آدم رو به جاهایی برسونه که شاید اگه چنین آدمی تو زندگی نباشه هیچ وقت پیشرفت نکنی!

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 148
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تو کل خانواده ما مده دختر زیر 27 ازدواج نمیکنه پسرم زیره 30 ... ((مثلا:مامانم 28 سالگی ..بابام 33))

مجردم زیاد داریم مثلا عمم 50 سالشه مجرده..

بابات تایید میشه و کارش دلسته

• Like 3
لینک به دیدگاه

اعوذبالله من الشیطان الرجیم

بسم الله الرحمن الرحیم

ازدواج فی نفسه امر خوبیست

شما باید مزدوج بشید بنده باید مزدوج بشم همگی دوستان باید مزدوج بشین

من توصیه میکنم به جوانها نعوذبالله اگر زن نگیرید هم دنیا را باختید هم اخرتتان راهمه چی از اسلامست

باید همسر مومن اختیار کنید ثواب دارد

بر هر مرد و زن بالغ واجبست که مزدوج شود

من نمیگویم ،حدیث داریم اقایان و خانمهای ته مجلس

شما ببینید در 1000000 سال پیش انسان غارنشین صور ازدواج کشیده حضرت ادم ازدواج کرد تا ادم شد همین الان هرکه هرچیز دارد از ازدواجست.

من نمیگویم حدیث داریم

والسلام علیکم ورحمت الله برکاته

• Like 7
لینک به دیدگاه
ازدواج کردن یعنی قبول مسئولیت یک زندگی.......تا دیروز فقط خودت رو میدیدی برای اینده خودت فقط برنامه داشتی ................مشکلاتت فقط مشکلات خودت بود..........خوشی هات هم فقط برای خودت بود ..........این خودت بودی که شاید موفق بودی یا ناموفق................اما وقتی ازدواج کردی دیگه تنها نیستی............تویی و همسرت و یه مفهوم جدید بنام خانواده...........با یه ادم دیگه قرار میذاری که خانواده تشکیل بدین........همه چیزتون یکی بشه.............تو شادی و غم باهم باشین...........میدونین یه زن و شوهر نرمال بعد از یه مدت که از ازدواجشون میگذره اصلا یادشون میره که روزی هم بوده که بدون هم بودن...........انگار از زمان تولد باهم بودین..................اینقدر بهم نزدیک میشن که انگار یه نفرن................این خیلی ارزش داره.............من با تجربه تقریبا 10 سال ازدواج دارم به جرات میگم که اصلا زندگی بدون همسرم حتی در خیال هم برام ممکن نیست...............خوب این حالت ارزش داره.........محبتی که بین زن و شوهر بوجود میاد اصیله............خیلی پیش میاد که ادم تو جوانی با یه دختر یا یه پسر آشنا میشه................شاید در اون لحظه فکر کنه که در حد پرستش طرفشو دوست داره...........ولی این دوستی اصیل نیست...........در ازدواج شما مرد و مردونه اعلام دوستی میکنی..........اقا یا خانم من دوستت دارمت واقعیه .........پاش می ایستی ..........ولی در اینجور دوستی ها و عشقها اینگونه نیست................هیچ مسئولیتی رو قبول نکردی...................مگه میشه ادم بره به یکی بگه فلانی من عاشقتم برات میمیرم....................بعد طرف بگه فلانی نمیر یه 500 هزار تومن بده فلان جا کارم گیره...................ببین جواب چی میدی؟ ....... من یه کارگر بدبختی رو میشناسم...............که ماهی 300 تومن حقوق داره................و 3 تا بچه داره..................خانمش سرطان گرفته و داره میمیره............این مرد گویا خودش میخواد بمیره ..........از غصه داره دق میکنه...........تمام زندگی مختصرشو داره هزینه میکنه تا شاید بتونه جلو رفتن همسرشو بگیره................حالا اینو شما با چی میتونین مقایسه کنید.......................این پیوند اصیل رو چجوری میخواید نادیده بگیرین؟؟؟؟؟

من الان دور از پدر مادر در شهر دیگه زندگی میکنم................دو تا خواهر و یه برادر دارم سالی 2 یا 3 بار میبینمشون............و پدر مادرمو هم سالی 4 یا 5 بار...................هیچکدام رابطه شون به اصالت ازدواج نیست............چون همسرم هرحا برم باهامه..............ولی دیگه از پدر و مادر نزدیکتر ..........شما بری یه شهر دیگه ایا اونها همرات میان............حتی فرزند هم رابطه ش به اندازه همسر اصیل نیست...............همین بچه من پس فردا یزرگ میشه میره پی زندگیش...........ولی همسر تا اخر عمر همراهت میمونه.....................تو سختی و مشکلات کنارته ............یار و یاور فکر و زندگیته و تو هم یار ویاور اونی............

اما یه تجربه........زیاد دیر ازدواج نکنید............اگه مشکلاتی هست باید همسر شما هم تو اون مشکلات با شما باشه...................هر چیزی یه فصلی داره............اگه تو فصل تابستون درخت شکوفه بزنه میوه نرسیده میشه...................دیدید یه وقتایی گشنه هستین ساعت یک بعد از ظهر ................اگه نهار نخورین چی میشه؟.................ایا اگه ساعت پنج بعد از ظهر بشه و نهار براتون بیارن............همون لذتی رو داره که تو ساعت یک بعد از ظهر داشت؟؟؟؟

منکه 23 سالم بود ازدواج کردم..................و اگه صد بار دیگه هم به اون سن برگردم باز هم همین کارو میکنم..........هیچی هم نداشتم .............من هزینه شو دادم...........خدا میدونه به چه سختی شروع شد ولی یه عشقی داشتم براش میجنگیدم....................و شد و الحمدلله الان همه چی دارم........و همه شم از تلاش و امید بدست اومد

من فقط تجربه شخصیمو گفتم ..................

احساساتی شدم من :ws44:

همیشه خوشبخت باشی حمید جان.................:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
بابات تایید میشه و کارش دلسته

:vahidrk: چیو تایید میشه من که اصلا تایید نمیکنم کل خانواده و فامیل رد میکنم...

ولی جدا این فکر اشتباس که همه چی داشته باشی بعد ازدواج کنی من معتقدم یکم که جوون راه افتاد و مسیر زندگیش مشخص شد باید ازدواج کنه هیچی جای شادابی جوونی حوصله جوونی و اندیشه جووونی نمیگیره...

33 ازدواج میکنی 35 بچه دار میشی در بهترین شرایط در 45 سالگی دیگه اونجوری حوصله بچرو نداری در عوض بچت ده سالش شده و تازه دلش میخواد...:brodkavelarg:

چقد بگم زود ازدواج کنید:w74:

اعوذبالله من الشیطان الرجیم

بسم الله الرحمن الرحیم

ازدواج فی نفسه امر خوبیست

شما باید مزدوج بشید بنده باید مزدوج بشم همگی دوستان باید مزدوج بشین

من توصیه میکنم به جوانها نعوذبالله اگر زن نگیرید هم دنیا را باختید هم اخرتتان راهمه چی از اسلامست

باید همسر مومن اختیار کنید ثواب دارد

بر هر مرد و زن بالغ واجبست که مزدوج شود

من نمیگویم ،حدیث داریم اقایان و خانمهای ته مجلس

شما ببینید در 1000000 سال پیش انسان غارنشین صور ازدواج کشیده حضرت ادم ازدواج کرد تا ادم شد همین الان هرکه هرچیز دارد از ازدواجست.

من نمیگویم حدیث داریم

والسلام علیکم ورحمت الله برکاته

:ws28::w72:

• Like 4
لینک به دیدگاه
:vahidrk: چیو تایید میشه من که اصلا تایید نمیکنم کل خانواده و فامیل رد میکنم...

ولی جدا این فکر اشتباس که همه چی داشته باشی بعد ازدواج کنی من معتقدم یکم که جوون راه افتاد و مسیر زندگیش مشخص شد باید ازدواج کنه هیچی جای شادابی جوونی حوصله جوونی و اندیشه جووونی نمیگیره...

33 ازدواج میکنی 35 بچه دار میشی در بهترین شرایط در 45 سالگی دیگه اونجوری حوصله بچرو نداری در عوض بچت ده سالش شده و تازه دلش میخواد...:brodkavelarg:

چقد بگم زود ازدواج کنید:w74:

این رو به خودت هم بگو خب.... تو این زمونه نسبت کسانی که دیر ازدواج میکنند به زودازدواج کن ها در اکثریت قرار داره این نشون میده یه مسیله ای این وسط وجود داره که با نصیخت و اندرز نمیشه به نتیجه رسید. قدیما شناخت آدما از همدیگه به واسطه آشناییهای فامیلی زیاد بوده ولی الان ازدواجهای غیر فامیلی گسترش پیدا میکنه. قدیما بزرگترین لذت دنیوی رو در ازدواج تجربه میکردند و برا همین این امر سریع صوورت میگرفت ولی الان علاوه بر اینکه اون قسمت قبل از ازدواج محقق میشه بلکه ادمها لذات برتر رو در جایی غیر از ازدواج پیدا کردند. خب این دایره مشکلات خیلی گسترده است من به طور اخص دو مورد رو گفتم. بابات رو تحسین کردم چون سال دیگه با هم همسن میشیم:icon_pf (44):

• Like 3
لینک به دیدگاه

دانشمندان بسیـجی عامل اصلی طلاق را ازدواج اعلام کردند...!

ببینین! چقدر بده!

پس بهتره که هیچوقت ازدواج نکنین !:دی

• Like 5
لینک به دیدگاه
این رو به خودت هم بگو خب.... تو این زمونه نسبت کسانی که دیر ازدواج میکنند به زودازدواج کن ها در اکثریت قرار داره این نشون میده یه مسیله ای این وسط وجود داره که با نصیخت و اندرز نمیشه به نتیجه رسید. قدیما شناخت آدما از همدیگه به واسطه آشناییهای فامیلی زیاد بوده ولی الان ازدواجهای غیر فامیلی گسترش پیدا میکنه. قدیما بزرگترین لذت دنیوی رو در ازدواج تجربه میکردند و برا همین این امر سریع صوورت میگرفت ولی الان علاوه بر اینکه اون قسمت قبل از ازدواج محقق میشه بلکه ادمها لذات برتر رو در جایی غیر از ازدواج پیدا کردند. خب این دایره مشکلات خیلی گسترده است من به طور اخص دو مورد رو گفتم. بابات رو تحسین کردم چون سال دیگه با هم همسن میشیم:icon_pf (44):

خب منم میدونم قبل ازدواج میسر میشه ... اوستاد من میگم یکی میخواد ازدواج کنه یکی نمیخواد اونی که نمیخواد که حذف اما اونی که میخواد میدونه هم کیو میخواد استخاره دیگه لازم نیست ووودس دس کردن نداره ..بهتره تا جوون ازدواج کنه ..

شما هم ایشالا صد سال دیگه زنده و سرحال وجوون باشین تا سال دیگه هم حتما رفته باشین قاطیه مرغااا:ws37:

دانشمندان بسیـجی عامل اصلی طلاق را ازدواج اعلام کردند...!

ببینین! چقدر بده!

پس بهتره که هیچوقت ازدواج نکنین !:دی

:banel_smiley_90: (ازدواج خیلیم خوبه ..."باید فیلم Four Christmases ببینی .." ازدواج خیلی خیلی خوبه)

• Like 2
لینک به دیدگاه

:banel_smiley_90: (ازدواج خیلیم خوبه ..."باید فیلم Four Christmases ببینی .." ازدواج خیلی خیلی خوبه)

خوب این احساسات شوماهاست...

که به نظرم بزرگترین اشتباهه!

آدم وقتی میتونه آزاد باشه چنا دم به خودش ببنده؟:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه

یه جوری می گی انگار آدمایی که ازدواج کردن دست و پاشونو بستن :banel_smiley_4:

آزادی به نظرت یعنی چی؟

یعنی هر وقت از یکی خسته شدی بذاریش کنار و بری سراغ یکی دیگه؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

:w16:

ازدواج هیچی نداره جز تعهد و مسئولیت.....

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب منم میدونم قبل ازدواج میسر میشه ... اوستاد من میگم یکی میخواد ازدواج کنه یکی نمیخواد اونی که نمیخواد که حذف اما اونی که میخواد میدونه هم کیو میخواد استخاره دیگه لازم نیست ووودس دس کردن نداره ..بهتره تا جوون ازدواج کنه ..

شما هم ایشالا صد سال دیگه زنده و سرحال وجوون باشین تا سال دیگه هم حتما رفته باشین قاطیه مرغااا:ws37:

:ws52:

چیزه فقط داریم راجع اونایی که میخوان ازدواج کنند صحبت میکنیم ولو اینکه دیر ازدواج کنند. حرف شمام متینه البته ...ولی دارم میگم که شرایط امروزی و سطح فکری مردم این دوره باعث اصلیه این دیر شدنهاست. من بابایی رو هم بابت همون سی سه سال تحملش تحسین کردم میخوام رکوردش رو بشکونم البته:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

آزادی از دیدگاه آقایون چیه اونوقت ؟! اکثرتون برای مخالفت با ازدواج همینو میگید ...:ws38:

• Like 4
لینک به دیدگاه
یه جوری می گی انگار آدمایی که ازدواج کردن دست و پاشونو بستن :banel_smiley_4:

آزادی به نظرت یعنی چی؟

یعنی هر وقت از یکی خسته شدی بذاریش کنار و بری سراغ یکی دیگه؟

ببین, مسافرت رفتن اومدن و..........

اگه ازدواج کنی دیگه خیلی کاراو نمیتونی بکنی!

دیگه باید از خیلی چیزا بگذری!

از خوشی ها!

از خیلی مسافرتای مجردی که هیچی جاشو نخواهد گرفت!

از نداشتن مسئولیت...

ولی وقتی ازدواج کنی دیگه نمیشه که به اون خیانت کنی!

نمیشه که تنهایی...

در کل محدود میشی...

اینجوری راحت نفس میکشی...راحت...

:w16:

ازدواج هیچی نداره جز تعهد و مسئولیت.....

که این جالب نیست!

آدم بیکاره به یکی تعهد داشته باشه؟

تو این دوره زمونه آدم گلیم خودش رو هم از آب نمیتونه بکشه بیرون! چجوری میخواد مسئولیت یکی دیگه رو...؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
ببین, مسافرت رفتن اومدن و..........

اگه ازدواج کنی دیگه خیلی کاراو نمیتونی بکنی!

دیگه باید از خیلی چیزا بگذری!

از خوشی ها!

از خیلی مسافرتای مجردی که هیچی جاشو نخواهد گرفت!

از نداشتن مسئولیت...

ولی وقتی ازدواج کنی دیگه نمیشه که به اون خیانت کنی!

نمیشه که تنهایی...

در کل محدود میشی...

اینجوری راحت نفس میکشی...راحت...

همه ی اینایی که گفتی بستگی داره به آدمی که باهاش ازدواج می کنی....

ولی تفکراتت خیلی خیلی اشتباه....:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
آزادی از دیدگاه آقایون چیه اونوقت ؟! اکثرتون برای مخالفت با ازدواج همینو میگید ...:ws38:

خوب ازدواج واقعا محدودیته!

منی که همیشه اینور و انور واسه خودم میچرخم!

از تنهایی لذت میبرم...

بخوام یکم فک کنم کسی نیست که مزاحمم بشه

وقتی دنبال سکوت باشم هست...

وقتی...

چه دلیلی داره خودم و یه نفر دیگه رو بدبخت کنم؟

از اون بدتر وقتیه که روزی بچه بخواد بیاد...........

که دیگه حرفشو نزن!

همه ی اینایی که گفتی بستگی داره به آدمی که باهاش ازدواج می کنی....

ولی تفکراتت خیلی خیلی اشتباه....:ws37:

اولندش واسه ازدواج دیگه فرد مناسب پیدا نمیشه!

گذشت اون زمونی که...!

درمورد اون جمله ی قرمز منظورم تعهد بود!که تعهد حرف اول رو میزنه! :دی

• Like 2
لینک به دیدگاه

وای الان دیوانه میشم پست من کو خو .. اینهمه سخنرانی کردم...

امید شانس اوردی پستم مفقود شد حال تایپ دوباره ندارم..

ازدواج اسارت نیست

چیزه فقط داریم راجع اونایی که میخوان ازدواج کنند صحبت میکنیم ولو اینکه دیر ازدواج کنند. حرف شمام متینه البته ...ولی دارم میگم که شرایط امروزی و سطح فکری مردم این دوره باعث اصلیه این دیر شدنهاست. من بابایی رو هم بابت همون سی سه سال تحملش تحسین کردم میخوام رکوردش رو بشکونم البته:ws3:
نه قسمت سنش راجع به اوناییه که میخوان ازدواج کنن..

بیخود مشکلات وسط نکشین بسکه همه تو فکر اماده خورین دختر میگه پسر ماشین داره خونه داره ...پسره میگه خونه ندارم ماشین ندارم.. هی با این نظرات عقب میندازن اخرشم اکثرا بعد ازدواج دارا میشن ..خدایش برکت میاره ...

بابامم دروغ گفتم ینی یه سال کم کردم از سن ازدواجشون برایه شکوندن رکورد باید 34 ام رد کنی..

همه مشکلات از توقع زیاده...

• Like 3
لینک به دیدگاه
مسئله ازدواج مهمترین انتخاب درزندگی یک شخص هست!

مهمترین نیست ولی سختترینه اما سخت بودنش به خاطر مهمیش نیست!متوجه منظورم شدید؟!:4chsmu1:

چرا ازدواج باید کرد؟
به طور خلاصه مهمترین دلیلش وجود احساس نیاز غریزی وجود به یه نفر درکنار ادم ...با جسم و روحش هر دو!:w16:
ایا مجرد موندن تا اخر عمر خوبه؟
ازدواج نکردن خیلی بهتر از ادواج غلط و بین وبد و بدتر و صرفا از روی انجام وظیفه انتخاب کردنه!:w16:
ازدواج با کی خوبه؟

کسی که باهاش بیشتر درک متقابل رو داشته باشی سطح شعور و تحصیلاتتون با هم تناسب داشته باشه و اونو به خاطر اونی که هست بخوای نه به خاطر تبدیل به ایده الی که تو ذهنت هست...تاکید میشه این نکته خیلی خیلی مهمه!:167:

شرایط ودیدتون نسبت به این مسئله چیه؟
اگه در مورد خودم بهخوام بگم الان دید درست و جالبی به ازدواج ندارم گاهی (بیشتر مواقع!)حس میکنم نمی تونم یه نفر رو برای تمام عمر تحمل کنم!!:4chsmu1:

اما در کل نظر شرایطی ست که بالا گفتم به اضافه رفاه نسبی!:ws37:

مشکلاتی که برسرراه ازدواج جوانان قرارداره چیه؟

بگو چه مشکلی قرار نداره؟!:ws52:

پول

مسکن

بیکاری

عدم امینت شغلی

دروغ

ریا

ظاهر بینی

تنوع طلبی و ........:ws44::ws44::ws44:

ایا یک ازدواج خوب میتونه یک زندگی بهتررو برا ادم به ارمغان بیاره؟

نمیدونم

بستگی به ادمش داره

در هر حال همیشه روزمرگی ادمو دلزده میکنه بهتره تو این دلزدگی کسی رو شریک خودت نکنی!!:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

ازدواج مثل یه هندونه گندیده در بستس:ws3: انیشتین

ازدواج خیلی خوبش خوبه و بدش خیلی بد........ مهرشادوفسکی

اگه مجبوری یه کاری بکنی از فرط بیکاری ،ازدواج نکن.... مایکل شوماخر

تمام ادمهای بزرگ ازدواج میکنن که خیلی دیگه بزرگ نشن و بترکن....... احمدرضا عابدزاده

عاقل ترین انسانها اونهایی نیستند که ازدواج نمیکنن،اونایی هستند که به ازدواج فکر هم نمیکنند..... رحیم مشایی

ازدواج کن اگه خوب بود شاید خوشبخت شدی و اگه بد بود فیلسوف میشی.... سقراط

به جون مامانم اخریشو از خودم در نیووردم:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...