saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ شبهاي ماه مبارک رمضان و سريالهاي آن ميتونه حاوي نکات اندرز گونه براي خانواده ها در پايان يکروز روزه داري و در پاي سفرهاي افطار باشه ... اما !!! داستان مربوط به شب گذشته است ... خودم بالشخصه اين سريالها را دنبال نميکنم ... اما جمع خانوادگي و مهماني ديشب بود که ... که در شب گذشته در جريان سريال جراحت و داستان عقد و ازدواج دختر و پسر دو خانواده عموزاده ... با اون تيپهاي کاملا" مذهبي ... دختره با مقنعه و چادر و اون پسره !!! که براي آزمايش قبل از عقد لازم بودن که حتما" جواب آزمايش را براي عاقد ببرند بنابراين زوج خوشبخت به آزمايشگاه آشنايشان رفتند ... که بعد از چند سکانس ... ناگهان مسئول آزمايشگاه که از آشنايان خانوادگي بود به خانواده پسره زنگ ميزند و آنها را براي شنيدن جواب آزمايش که مورد خاص بود دعوت ميکند به آزمايشگاه بروند ... اينجا که بود در جمع خانوادگي آنتن هاي گيرندگي ما هم مثل شما خيلي دقيق شد که نکنه خداي نکرده چه مشکلي آيا اين زوج براي زندگي آينده دارند ... که با حضور مادر و پدر پسره در اتاق مسئول آزمايشگاه ... ناگهان ايشان گفتند که دختر خانم حامله هستند شک زدگي از آن خانواده در فيلم که هيچ که ناگهان در تمام خانواده ما هم آتيش بپا کرد ... هر کي يه چيزي گفت ... صد رحمت به فارسي 1 ... نميدونم ... قرار شد با فارسي 1 رقابت کنيم ... اينجوريش را نديده بوديم !!! ادامه اين سريال را امشب دنبال کنيد و دنبال ميکنيم . 15 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سلام صبا جان من هم این سریال را نمی بینم. یعنی اصلاً تلویزیون نمیبینم. خواهر وقتی تعریف کرد، برای من هم عجیب بود. اما خیلی ها، البته بیشتر خانواده های مذهبی به صیغه قبل از عقد اعتقاد دارند. از نظر من اشتباه است. داستان هم مثل اینکه از این قرار بوده... اما چرا 4سال.... متاسفانه یا ... نظیر این اتفاق کم نیست. 7 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سلام صبا جان من هم این سریال را نمی بینم. یعنی اصلاً تلویزیون نمیبینم. خواهر وقتی تعریف کرد، برای من هم عجیب بود. اما خیلی ها، البته بیشتر خانواده های مذهبی به صیغه قبل از عقد اعتقاد دارند. از نظر من اشتباه است. داستان هم مثل اینکه از این قرار بوده... اما چرا 4سال.... متاسفانه یا ... نظیر این اتفاق کم نیست. آره خوب ولي تو سريال ايراني يه كم شك برانگيزه 3 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ آره خوب ولي تو سريال ايراني يه كم شك برانگيزه شک برانگیز که هست... تصویر خوبی نداره! نباید اینطوری می بود. تضاد وجود داره! همونطوری که خودت گفتی... 3 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ شک برانگیز که هست... تصویر خوبی نداره! نباید اینطوری می بود. تضاد وجود داره! همونطوری که خودت گفتی... نترس لابد آخرش يه جوري ماستمالي مي كنن 4 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ نترس لابد آخرش يه جوري ماستمالي مي كنن ماستمالی که آخر همه سریالای ایرانی هست.... 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خوب اونا هم دل دارن.چطوری 4 سال خودشونو نگه دارن؟ من سریال نمیبینم....شما ببینین و تو این تاپیک بیاین بگی چی شد.... 4 لینک به دیدگاه
نسترن... 134 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ دوست ندارم براي ديدن چرنديات تلويزيون وقت بزارم :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خوب اونا هم دل دارن.چطوری 4 سال خودشونو نگه دارن؟ من سریال نمیبینم....شما ببینین و تو این تاپیک بیاین بگی چی شد.... مسئله این است که چرا اگر صیغه بودن، 4سال طول کشیده... به نظرم این سریال ها ارزش دیدن ندارند. 5 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خوب اونا هم دل دارن.چطوری 4 سال خودشونو نگه دارن؟ من سریال نمیبینم....شما ببینین و تو این تاپیک بیاین بگی چی شد.... خوب از صدا و سيما بعيده!!! 3 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من به شخصه سه ساله تلويزيون ايران رو تماشا نميكنم و از وقتي تماشا نميكنم هم آرامش دارم هم الكي غصه آشغالا و برنامه هاي درپيت اين صداوسيما رو نميخورم و توصيه ام به شما همسن و سالانم اينه كه شما هم نگاه نكنين 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خوب شده دیگه ..کاری که شده ..... فوقش یه سقط می کنن خلاص ..... اینکه عادیه دسته خودش نیست :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ فکر کنم این کارا رو میکنن که مردم کمتر برن سراغ سریال های فارسی 1 !!!! 4 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خوب شده دیگه ..کاری که شده ..... فوقش یه سقط می کنن خلاص ..... اینکه عادیه دسته خودش نیست :icon_pf (34): آره بابا...یه آمپول بزنه حلله...:ws2: دکتر آشنا هم دارم...... 3 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ شبهاي ماه مبارک رمضان و سريالهاي آن ميتونه حاوي نکات اندرز گونه براي خانواده ها در پايان يکروز روزه داري و در پاي سفرهاي افطار باشه ... اما !!! داستان مربوط به شب گذشته است ... خودم بالشخصه اين سريالها را دنبال نميکنم ... اما جمع خانوادگي و مهماني ديشب بود که ... که در شب گذشته در جريان سريال جراحت و داستان عقد و ازدواج دختر و پسر دو خانواده عموزاده ... با اون تيپهاي کاملا" مذهبي ... دختره با مقنعه و چادر و اون پسره !!! که براي آزمايش قبل از عقد لازم بودن که حتما" جواب آزمايش را براي عاقد ببرند بنابراين زوج خوشبخت به آزمايشگاه آشنايشان رفتند ... که بعد از چند سکانس ... ناگهان مسئول آزمايشگاه که از آشنايان خانوادگي بود به خانواده پسره زنگ ميزند و آنها را براي شنيدن جواب آزمايش که مورد خاص بود دعوت ميکند به آزمايشگاه بروند ... اينجا که بود در جمع خانوادگي آنتن هاي گيرندگي ما هم مثل شما خيلي دقيق شد که نکنه خداي نکرده چه مشکلي آيا اين زوج براي زندگي آينده دارند ... که با حضور مادر و پدر پسره در اتاق مسئول آزمايشگاه ... ناگهان ايشان گفتند که دختر خانم حامله هستند شک زدگي از آن خانواده در فيلم که هيچ که ناگهان در تمام خانواده ما هم آتيش بپا کرد ... هر کي يه چيزي گفت ... صد رحمت به فارسي 1 ... نميدونم ... قرار شد با فارسي 1 رقابت کنيم ... اينجوريش را نديده بوديم !!! ادامه اين سريال را امشب دنبال کنيد و دنبال ميکنيم . زیاد جدی نگیر..این فیلمای ایرانی فقط میخواد بینده رو بپیچونه....مطمین باش احتمالا از هم جدا میشن...یا مشکل ژنتیک دارن..... 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ به نظرم صداوسیما با این فیلمای قشنگش مارو مسخره کرد 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ نیتش خیره بابا داره راه یاد میده و این مسئله رو عادی میکنه تو جامعه 7 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ به نظرم صداوسیما با این فیلمای قشنگش مارو مسخره کرد دستت درد نکنه...یعنی ما الان مسخره ایم:w74: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه...یعنی ما الان مسخره ایم:w74: من کی گفتم مسخره ای؟ :w00: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده