asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سهیل اعدام باید گردد.. سهیل اعدام باید گردد..:girlhi: سهیل اعدام باید گردد.. 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): عزیز دل این عکس با فتوشاپ درست شده... دیگه اینطوری هم نیست... اصل مطلب چیز دیگه ای بوده... 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خب البته...این یه حقیقته که بهترین مدیران کسانی هستند که تو علوم نظری تبحر دارند سارا جان با تمثیل نمیشه حرفی رو ثابت کرد میخوای من ده برابر لیست تو مرد موفقتر بیارم؟ قبول کنیم که خط و مشی دنیا رو کسانی تعیین میکنند که رادیم و فلانیم کشف میکنند تو المپیاد ها رو نیگا کن ببین مردا موفقترند یا زنان ....تو ثبت اختراعات هم همچنین الان شرایط محیطی برای خانوما تو جوامع پیشرفته برابر مرداست ولی عملا ما برابری راندمان نمیبینیم:icon_pf (34): وااااااااااااااااااااا بچه تو چرا نبفهمی میگم جنس توانایی های زن از جنس عاطفه هس اون وخت تو میگی ریاضیات راسی یه سوال واقعا خدایی فکر می کنی شرایط برابره تو دنیا ؟ 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سهیل اعدام باید گردد.. سهیل اعدام باید گردد..:girlhi: سهیل اعدام باید گردد.. :ws28::ws28: سهیل بهت گفته بودم ها... هرجفتمون میریم بالای دار... تو به اتحام توهین به حقوق زنان و توهم برتری جنسیتی و بنده هم به جرم بی احترامی به حقوق آخوندهای مفت خور... جفتمونم حقمونه... 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ایشون کین؟ ایشون وافن طفل معصوم بودند که شدند وفم... 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ چرا ما دانشمند زن در مبانی ریاضیات نداشتیم یا خیلی کم داشتیم؟شاید بگید شرایط نبوده فک میکنید برا مردا بوده؟ پاسکال...لاپلاس ....راسل ...و خیلیای دیگه در بدترین شرایط زندگی دانشمند شدند نه تنها تو ایران بلکه در تموم جاها در حق زن اجحاف میشده و همیشه زنو برای خونه میخواستن و یجورایی با کوبوندن استعداداشون تلقین کردن به اونا که وظیفه زن اینه و....... زنا هم مثل پاسکال و رادرفورد ...و خیلیای دیگه نشدن البته اینم بگم هیچ جای دنیا هیچ برابریی وجود نداره 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ عزیز دل این عکس با فتوشاپ درست شده... دیگه اینطوری هم نیست... اصل مطلب چیز دیگه ای بوده... فکر میکنی کنم زنهایی که به این جمله اعتقاد دارن....؟ 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ ایشون وافن طفل معصوم بودند که شدند وفم... بعله طفل معصوم :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ فکر میکنی کنم زنهایی که به این جمله اعتقاد دارن....؟ نه... اتفاقا خیلی زیادند... قبول دارم... شما که بنده رو میشناسید... انتظار دارید بگم خیر زیاد نیستند ؟ خیلی زیادند... ولی خوب فقط خواستم که دوستان بدونند که این عکس حقیقی نیست... 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28::ws28: سهیل بهت گفته بودم ها... هرجفتمون میریم بالای دار... تو به اتحام توهین به حقوق زنان و توهم برتری جنسیتی و بنده هم به جرم بی احترامی به حقوق آخوندهای مفت خور... جفتمونم حقمونه... نه شما که تاجه سری.. این سهیل فاشیست فعلا هدفه میخوایم خونشو بریزیم... 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ وااااااااااااااااااااابچه تو چرا نبفهمی میگم جنس توانایی های زن از جنس عاطفه هس اون وخت تو میگی ریاضیات راسی یه سوال واقعا خدایی فکر می کنی شرایط برابره تو دنیا ؟ زن از جنس عاطفه و اخلاقیاته؟ عجب اگرم باشه بازم تعیین کننده نیست آره کاملا برابره....تو ایرانو نیگا نکن ....هست ....ولی شوما ها از اول به این باور رسیدید که جنس زن همیشه مظلوم بوده ....در حالی که الان نیستش بیخیالش خداوند این پالانو از رو مردا برداره تا موقعی که به بلوغ فکری نرسیدند زن نگیرند و اونو هم بدبخت نکنن آمین 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ بعله طفل معصوم :girl_in_dreams: مگه من چه کردم آخه... طفل معصومم دیگه... (داریم اسپم میکنیم ها... همش تقصیر تو بیده... :icon_razz:) 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ نه شما که تاجه سری..این سهیل فاشیست فعلا هدفه میخوایم خونشو بریزیم... شما به بنده خیلی لطف دارید... سهیل جیگر منه ها... ولی در این یه مورد منم خونش و میریزم... ما داریم خون جگر میخوریم که به این ملت بفهمونیم بابا جان نگید این حرفها رو... بدبخت میکنید ملت رو... این طرز فکر رو نزارید رشد کنه... بعد این سهیل سیبیلو اومده داره همه چیزو خراب میکنه... :shame: 6 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ شما به بنده خیلی لطف دارید... سهیل جیگر منه ها... ولی در این یه مورد منم خونش و میریزم... ما داریم خون جگر میخوریم که به این ملت بفهمونیم بابا جان نگید این حرفها رو... بدبخت میکنید ملت رو... این طرز فکر رو نزارید رشد کنه... بعد این سهیل سیبیلو اومده داره همه چیزو خراب میکنه... :shame: :w74: سهیـــــــــــل 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ مگه من چه کردم آخه... طفل معصومم دیگه... (داریم اسپم میکنیم ها... همش تقصیر تو بیده... :icon_razz:) مگه باید کاری بکنی؟....خیلیییییییییی (بهرحال هر تاپیکی توش اسپم میشه چه منو تو بخوایم چه نخوایم ....به منم اخم نکن:icon_razz:) 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ نه... اتفاقا خیلی زیادند... قبول دارم... شما که بنده رو میشناسید... انتظار دارید بگم خیر زیاد نیستند ؟ خیلی زیادند... ولی خوب فقط خواستم که دوستان بدونند که این عکس حقیقی نیست... مهم حقیقی بودن یا نبودن عکس نیست....مهم اون تفکر پشتشه....من واسه همین عکس رو گذاشتم.... بله می دونم 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ میدونید بحث سر چیز دیگه ای بود ها... این سهیل چیز اومد یه خط نوشت بعد این سارا خانومم اومد از حقوقش دفاع کرد بعد بیچاره شدیم... بحث سر حقوق زنان بود در اجتماع و در فرهنگ ایران... هیچ جایی در دنیا این مسئله قابل قبول نیست که مردان نسبت به زنان برتری عقلی دارند... البته تفاوت های فکری دارند... ولی این یعنی برتری عقلی ؟ خیر... بحث بر سر اینکه مردها برتر هستند یا زن ها برتر هستند هیچ وقت پایانی نداره به دلیل اینکه هر دو زرف بحث از روی تعصب میکنند و هر دو به شدت تعصب جنسیتی دارند از این مسئله که بگذریم هیچ کدوم از طرفین دلیل معقول و منطقی و علمی برای اثبات گفته هاشون و پشتیبانی از اونها رو ندارند... در نتیجه بحث کاملا بی فایده هست... بحث بر سر حقوق زنان اصلا ربطی به برتری یکی از طریفین نداره دوستان... بحث برابری حقوق هست... من دوست دارم بیاییم این مسئله رو بررسی کنیم... ولی اینقدر گسترده هست که نمیشه اینجا همه ی موارد رو نوشت... به هر حال در نهایت نظر بنده اینه که هر کاری که بکنید و از هر مسیری که وارد بشید در جامعه ی دین گرایی مثل ایران اولین قدم باید جدا کردن دین از قوانین حقوقی و مملکتی و اجتماعی باشه... اون زمان میتونیم جایگزینی برای این قوانینی پوسیده ی اسلامی پیدا کنیم و بعد از اون برابری رو به وجود بیاریم... بحث اینکه آیا تئوری "برابری" در عمل به واقعیت میپیونده یا خیر رو میگذاریم برای بعد چون وارد بحث های حاشیه ای میشه... فقط این رو بگم که هرگز انتظار این رو نداشته باشید که واقعا برابری صد در صد وجود داشته باشه... عدالت نسبی هست... هرگز تمام و کمال عملی نمیشه... 5 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ درسته....تا وقتی که زندگی یه زن تو این دین نصف ارزش حیات یه مرده هیچ عدالتی رو نباید انتظار داشت... 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ میدونید بحث سر چیز دیگه ای بود ها... این سهیل چیز اومد یه خط نوشت بعد این سارا خانومم اومد از حقوقش دفاع کرد بعد بیچاره شدیم... بحث سر حقوق زنان بود در اجتماع و در فرهنگ ایران... هیچ جایی در دنیا این مسئله قابل قبول نیست که مردان نسبت به زنان برتری عقلی دارند... البته تفاوت های فکری دارند... ولی این یعنی برتری عقلی ؟ خیر... بحث بر سر اینکه مردها برتر هستند یا زن ها برتر هستند هیچ وقت پایانی نداره به دلیل اینکه هر دو زرف بحث از روی تعصب میکنند و هر دو به شدت تعصب جنسیتی دارند از این مسئله که بگذریم هیچ کدوم از طرفین دلیل معقول و منطقی و علمی برای اثبات گفته هاشون و پشتیبانی از اونها رو ندارند... در نتیجه بحث کاملا بی فایده هست... بحث بر سر حقوق زنان اصلا ربطی به برتری یکی از طریفین نداره دوستان... بحث برابری حقوق هست... من دوست دارم بیاییم این مسئله رو بررسی کنیم... ولی اینقدر گسترده هست که نمیشه اینجا همه ی موارد رو نوشت... به هر حال در نهایت نظر بنده اینه که هر کاری که بکنید و از هر مسیری که وارد بشید در جامعه ی دین گرایی مثل ایران اولین قدم باید جدا کردن دین از قوانین حقوقی و مملکتی و اجتماعی باشه... اون زمان میتونیم جایگزینی برای این قوانینی پوسیده ی اسلامی پیدا کنیم و بعد از اون برابری رو به وجود بیاریم... بحث اینکه آیا تئوری "برابری" در عمل به واقعیت میپیونده یا خیر رو میگذاریم برای بعد چون وارد بحث های حاشیه ای میشه... فقط این رو بگم که هرگز انتظار این رو نداشته باشید که واقعا برابری صد در صد وجود داشته باشه... عدالت نسبی هست... هرگز تمام و کمال عملی نمیشه... کاملا موافقم ... :w72: 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ درسته....تا وقتی که زندگی یه زن تو این دین نصف ارزش حیات یه مرده هیچ عدالتی رو نباید انتظار داشت... دقیقا... کاش این ملت یکم دید باز داشتند و یکم هم جرات تا بفهمند که ریشه ی همه ی بدبختی هاشون چیه... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده