رفتن به مطلب

چرا به زنان طلم ميشود؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 66
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چون خودمون خواستیم

چون اولین چیزی که برا عرضه داریم زیبایی زنانه مون بود و هس

چون عقل رو به کار نینداختیم

چون زود تسلیم می شیم

• Like 11
لینک به دیدگاه

مرسي ساراجون ولي ميخواي بگي که هميشه مقصر خودمون بوديم يعني هيچ چيز ديگه اي نقشي تو اين شرايط ما نداشته؟؟

ولي من فکر ميکنم که حکومتها خيلي تاثير گذار بودن تو اين امر

• Like 7
لینک به دیدگاه
چون خودمون خواستیم

چون اولین چیزی که برا عرضه داریم زیبایی زنانه مون بود و هس

چون عقل رو به کار نینداختیم

چون زود تسلیم می شیم

نظر منم همینه

• Like 3
لینک به دیدگاه
مرسي ساراجون ولي ميخواي بگي که هميشه مقصر خودمون بوديم يعني هيچ چيز ديگه اي نقشي تو اين شرايط ما نداشته؟؟

ولي من فکر ميکنم که حکومتها خيلي تاثير گذار بودن تو اين امر

فکر نمیکنید اولین دلیلش دین و بعد آخوندهای زن ستیز بودند ؟

بعدشم زنانی که این دین رو پذیرفتند و اجازه دادند ازشون سو استفاده بشه ؟

زنان کشتزار شما هستند...

• Like 8
لینک به دیدگاه
فکر نمیکنید اولین دلیلش دین و بعد آخوندهای زن ستیز بودند ؟

بعدشم زنانی که این دین رو پذیرفتند و اجازه دادند ازشون سو استفاده بشه ؟

زنان کشتزار شما هستند...

دين رو نميدونم ولي اين اخونداي .... مطمئنم ولي چيکار بايد بکنيم تا از اين سياست کثيف در امان بمونيم

• Like 4
لینک به دیدگاه
دين رو نميدونم ولي اين اخونداي .... مطمئنم ولي چيکار بايد بکنيم تا از اين سياست کثيف در امان بمونيم

حکومت دین گرا رو از بین ببرید... حقوق اجتماعی رو از دینی به بین الملل تغییر بدید... سازمان های حمایت از زنان رو فعال کنید... دین زدگی رو در بین زنان از بین ببرید (دلیل اصلی بلاهایی که به سر زنان میاد خودشون هستند)... همه چیز حل میشه...

• Like 5
لینک به دیدگاه
يعني اين تقدير ماست که تا آخر عمر اينجوري زندگي کنيم و هميشه زير دست و برده ي مرد باشيم؟؟ ما کي ميتونيم به حقوق واقعي خودمون دست پيدا کنيم؟؟

شما اول باید بگی حقوق واقعیت چی هست ؟

بعد بفرمایید که چطور میخواید با مشکل دین برخورد کنید ؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
حکومت دین گرا رو از بین ببرید... حقوق اجتماعی رو از دینی به بین الملل تغییر بدید... سازمان های حمایت از زنان رو فعال کنید... دین زدگی رو در بین زنان از بین ببرید (دلیل اصلی بلاهایی که به سر زنان میاد خودشون هستند)... همه چیز حل میشه...

بله آقا صحبت کردن آسونه ولي در عمل

ببينيد حکومت رو که فعلا کاريش نميشه کرد ما بايد ياد بگيرم تو همين شرايطي که هستيم به حداقل ها برسيم

• Like 2
لینک به دیدگاه

خوب ببينيد من شخصا دين و دينداري رو مانعي بر سر راه زنان نميدونم البته منکر اين نميشم که عده اي از اين مسائل سوئ استفاده رو ميکنن

مثلا يکي از حقوق ما دادن حق طلاقه که بايد بهمون بدن

• Like 3
لینک به دیدگاه

ببينيد تو جامعه اي که ما الان توش هستيم به يه زن مطلقه چجوري نگا ميکنن و يا اين رو در نظر بگيريد که آيا يک دختر جوان ميتونه خودش مستقل و جدا از پدر و مادرش زندگي بکنه بدون اينکه مانعي بر سر راهش باشه؟

ديگه چي بگم از حقوق

• Like 1
لینک به دیدگاه
بله آقا صحبت کردن آسونه ولي در عمل

ببينيد حکومت رو که فعلا کاريش نميشه کرد ما بايد ياد بگيرم تو همين شرايطي که هستيم به حداقل ها برسيم

خوب بفرمایید دوست عزیز... خیلی فعالین و ایدئولوژیست ها و نظریه پردازان سعی کردند در جوامع دینی حقوق زنان و حتی کلی تر بگیم کلا حقوق بشر رو پایه ریزی کنند...

اونها الان یا کشته شدند... یا در زندانند... یا از کشور فرار کردند...

عزیز من زمانی که اکثریت مردم کشوری پیرو دین و افرادی هستند که از زنان به عنوان "کشتزار" استفاده میکنند شما هرگز نمیتونید به هیچ چیزی برسید...

اگر نمیخواید با بنیان مسئله رو به رو بشید پس انتظار تغییر نداشته باشید...

• Like 6
لینک به دیدگاه

به خاطر اینکه از ابتدای بشریت حکومتها و قدرتها همیشه دست اقایون بوده اونها هم موجوداتی خودخواه که همه چیز رو واسه خودشون میخوان و بقیه چیزهارو وسیله مبینن برای راحتی خودشون!

از اون خداش بگیر که هر چی بدبختیه به زنها داده تا افریده هاش که مردا باشن!

حالا تا این بخواد درست شه و زنها بتونن حق طبیعیشونو بگیرن کلی زمان لازمه

• Like 5
لینک به دیدگاه

ببينيد تو جامعه اي که ما الان توش هستيم به يه زن مطلقه چجوري نگا ميکنن

به نظر ميرسه شما ميخواي طلاق بگيري درسته ؟ :icon_redface:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوب بفرمایید دوست عزیز... خیلی فعالین و ایدئولوژیست ها و نظریه پردازان سعی کردند در جوامع دینی حقوق زنان و حتی کلی تر بگیم کلا حقوق بشر رو پایه ریزی کنند...

اونها الان یا کشته شدند... یا در زندانند... یا از کشور فرار کردند...

عزیز من زمانی که اکثریت مردم کشوری پیرو دین و افرادی هستند که از زنان به عنوان "کشتزار" استفاده میکنند شما هرگز نمیتونید به هیچ چیزی برسید...

اگر نمیخواید با بنیان مسئله رو به رو بشید پس انتظار تغییر نداشته باشید...

ممنون دوست عزيز بخاطر اينکه بطور مستمر در بحث شرکت کرديد

خب پس بنظر شما ما بايد از دين (که شما اون رو مايه بدبختي ما زنها ميدنيد) خلاص بشيم! ولي آيا اين کافيه؟ بنظر من ما بايد کمي به مسائل فرهنگيمون بپردازيم و با آموزش دادن زنها تا اينکه بتونن خودشون در مقابل مشکلاتشون بايستن

نميدونم تونستم منظور خودمو برسونم يا نه

به هر حال ببخشيد اگه گنگ بود بيانم

• Like 1
لینک به دیدگاه
ببينيد تو جامعه اي که ما الان توش هستيم به يه زن مطلقه چجوري نگا ميکنن و يا اين رو در نظر بگيريد که آيا يک دختر جوان ميتونه خودش مستقل و جدا از پدر و مادرش زندگي بکنه بدون اينکه مانعي بر سر راهش باشه؟

ديگه چي بگم از حقوق

تمام مسائلی که دارید میگید از دین سرچشمه میگیره و بعد هم مسئله ی امنیت و فرهنگ هست اینجا... اینا رو میشه حل کرد...

شما دوست عزیز دارید فقط و فقط به مشکلات اشاره میکنید... بنده هم بلدم همین کار رو انجام بدم... ایده ی شما برای رفع این مشکلات چیه ؟

من نظرم رو گفتم که شما رد کردید... نظر شما چیه ؟

چطور باید این مشکلات حل بشه ؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
خوب ببينيد من شخصا دين و دينداري رو مانعي بر سر راه زنان نميدونم البته منکر اين نميشم که عده اي از اين مسائل سوئ استفاده رو ميکنن

چرا حق طلاق رو از اونا بگیرن بدن به ما

چرا ما

بگو از اونا بگیرن اما به مام ندن

جالبش اینکه هر وخت حرف حق طلاق میشه همین آقا پسرای باشگاه خودمون میگن نه

چون زن زود تحت تاثیر احساساتش قرار میگیره و زودی میره طلاق رو به اجرا میزاره

اما آمار طلاق ما از خیلی از کشورای دیگه بیشتره

ایران رتبه چهارم امار طلاق رو تو دنیا داره

و این جدای ازامار خیانت زنان به شوهرانشون هس

مشکل عزیزم حق طلاق نیس مشکل از جای دیگه هس

مشکل از دیدگاهی هس که تو جامعه ما ساری و جاریه

• Like 8