نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ اين بيكاريه بد دردي شده براي ما :w00: باور كنيد من به پيام خصوصيا دسترسي ندارم :jawdrop: ولي خوب بهتره حسين بياد اعتراف كنه عجب بچه هاي فعالي داره اين تالاره نو انديشان ماشا... از هر انگشتشون هزار تا هنر ميريزه حالا كي ميدونه حسين كيه و مخاطبش كي ؟؟ خودش بياد اعتراف كنه تا بقيه رو رو نكردم 13 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ چه خط زشتیم داره eeeeeee خطو ولش بگرد حسينو پيدا كن ببينم ما چند تا حسين داريم بايد براي همشون احزاريه بفرستيم ( ض ) 2 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ بی؟تی؟ خوب اين شد دو تا بقيه نبود شايد به جز بي و تي تا به تا هم داشته باشيم 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ خو فرستنده این نامه بد خط با چه اسمی برات فرستاده اونو بگو تا بگم 3 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ خو فرستنده این نامه بد خط با چه اسمی برات فرستاده اونو بگو تا بگم واسه من نفرستاده كه من اين سه تا نامرو پيدا كردم :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ خو از کجا پیدا کردی ؟ اين رازه اوني كه نامرو فرستاده و اوني كه گرفته بيان خودشو معرفي كنن :w00: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ من که حسین نیستم :a030: امید ام............................ :ws21: 3 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ من که حسین نیستم :a030: امید ام............................ :ws21: اميد جان اگه فكر ميكني از اين نامه ها دادي بگو ماله تو رو هم پيدا كنما :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ اميد جان اگه فكر ميكني از اين نامه ها دادي بگو ماله تو رو هم پيدا كنما :banel_smiley_52: نه تو کار نامه نیستم اما تو کار دل تنگی هستم :icon_pf (34): در ضمن خیلی هم بد خط هم هستم :167: 3 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ نه تو کار نامه نیستم اما تو کار دل تنگی هستم :icon_pf (34): در ضمن خیلی هم بد خط هم هستم :167: پس يه نامه بنويس بزني رو دست حسين مجهول الهويه:icon_pf (34): آقا خصوصيم خودشونو معرفي كنن قوبل دارم :w00: ولي يواشكي دمه گوشه بچه ها اين هنرمندو معرفي خواهم كرد :w16: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ پس يه نامه بنويس بزني رو دست حسين مجهول الهويه:icon_pf (34): آقا خصوصيم خودشونو معرفي كنن قوبل دارم :w00: ولي يواشكي دمه گوشه بچه ها اين هنرمندو معرفي خواهم كرد :w16: نمیشه نامه برا محمود بنویسم وام بگیرم :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): حالا از کجا گیر اوردی این نامه ها رو انداخته بودن پشت درتون............. :ws21: 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ تو از کجا پیداش کردی نگین؟ عجب سنتی کاری هم بوده! 3 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ نمیشه نامه برا محمود بنویسم وام بگیرم :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): حالا از کجا گیر اوردی این نامه ها رو انداخته بودن پشت درتون............. :ws21: بگو وامش بلا عوض باشه نه بابا تونستم پ . خ برو بچ رو بخونم :icon_pf (34): الان پينوكيو شدم 2 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ تو از کجا پیداش کردی نگین؟عجب سنتی کاری هم بوده! هر وقت صاحابشو پيدا كردين ميگم از كجا پيداش كردم :167: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ فک کنم حسین تی باشه چون عدداشو اینجور نوشته بود 5 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ فک کنم حسین تی باشه چون عدداشو اینجور نوشته بود با سلام . بخشید ولی یادمه " سجاد " عزیز یه تاپیک زده بود تا بچه ها با دست خط خودشون یادگاری بنویسن و اسکن کنن... فکر کنم این مدل دست خطو اونجا دیدم ... برید ببینید ... 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ با سلام . بخشید ولی یادمه " سجاد " عزیز یه تاپیک زده بود تا بچه ها با دست خط خودشون یادگاری بنویسن و اسکن کنن... فکر کنم این مدل دست خطو اونجا دیدم ... برید ببینید ... موافقم منم همینور :girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده