pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ آقا فقط لطفا بذاريد 1 روز تو گفتگوي ازاد بمونه بعد منتقل کنيد... ميگم اين انتخاب آواتار هم دردسري شده ها از بس دنبال يه آواتار شيک گشتم خسته شدم آخرش رسيدم به ايني که ميبينيد!!! بياين آواتاراي گذشته خودتونو بذاريد ببينيم اينا واسه من بودن ولي نهايتا آواتار آخرموعشق است 17 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ منم کلینت رو خیلی میدوستم:aghosh: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ گروه اول آواتارام:4chsmu1: ریگی 3 ماه قبل از دستگیریش اینو میزاشتم اینو اسمش یادم رفته ... محسود یا یه همچین چیزایی بود اینم کشته شد به این اخطار دادند این کل یمعنی توش نهفتس اینم بعدیه 10 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ ميلاد اين آخريه خيلي بامزه ست 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ راستي يه زماني اين هم بود... 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ آقا فقط لطفا بذاريد 1 روز تو گفتگوي ازاد بمونه بعد منتقل کنيد... ميگم اين انتخاب آواتار هم دردسري شده ها از بس دنبال يه آواتار شيک گشتم خسته شدم آخرش رسيدم به ايني که ميبينيد!!! بياين آواتاراي گذشته خودتونو بذاريد ببينيم اينا واسه من بودن ولي نهايتا آواتار آخرموعشق است بروی چشم 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ بروی چشم خدارو چه ديدي شايد کانديد بهترين تاپيک هفته شد 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ بروی چشم درود... به این میگند دموکراسی... :icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ بابا بياين آواتاراتونو رو کنين ديگه... :w00: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ خدارو چه ديدي شايد کانديد بهترين تاپيک هفته شد شایدم بشه...............خدارو چه دیدی..............به نظرم بستگی داره به روند تاپیک..........اگه موضوع خوب پیش بره خیلی هم جالب میشه............بهترین تاپیک هم یه نظر سنجیه..........خوب هرکی رای بیاره بهترین میشه.........مگه نه ؟ درود... به این میگند دموکراسی... :icon_gol::icon_gol: :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ پیانیست اینهمه گشتی اینارو گلچین کردی!!!؟!:w127: فک کن نمیگشتی چی میشد!!:banel_smiley_52: برا من از اول تا الان همین بوده!!! 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ شایدم بشه...............خدارو چه دیدی..............به نظرم بستگی داره به روند تاپیک..........اگه موضوع خوب پیش بره خیلی هم جالب میشه............بهترین تاپیک هم یه نظر سنجیه..........خوب هرکی رای بیاره بهترین میشه.........مگه نه ؟ :icon_gol: نميدونم والا خب گاهي اوقات تاپيک بحث و گفتگوي جدي هست گاهي هم تفريح و شوخي ولي در کل من بيشتر دوس دارم دور هم باشيم و با هم حال کنيم :flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ پیانیست اینهمه گشتی اینارو گلچین کردی!!!؟!:w127:فک کن نمیگشتی چی میشد!!:banel_smiley_52: برا من از اول تا الان همین بوده!!! يه تنوعي هم بدي بد نيستا 3 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ يه تنوعي هم بدي بد نيستا ادم باید تو انتخابش ثابت قدم باشه!!:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ نميدونم والا خب گاهي اوقات تاپيک بحث و گفتگوي جدي هست گاهي هم تفريح و شوخي ولي در کل من بيشتر دوس دارم دور هم باشيم و با هم حال کنيم :flowerysmile: منم همینطور................بحث جدی جای خودش دوستی و رفاقت واجبتره............جای سارا افشار خالیه......... البته این تاپیک فقذ جنبه شوخی و تفریح نداره.................یه البوم میشه یادگار از اواتور بچه ها..........من عاشق این اوتار اخری میلاد شدم...............1900 تومن میخرمش 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ من از اونجاییکه یه مدت قصد خود ازاری داشتم این اواتارم بود که منو یاد یکی از بدترین خاطره های زندگیم منیدازه.........هنوزم تو باشگاه همینه...... یه مدت هم حالم تو انجمن خیلی خیلی گرفته بود که اینو گذاشتم............. ولی از اونجاییکه یه تحولاتی در من ایجاد شد ......هم اواتارم تغییر کرد هم اسمم از lillian به لیلیان تغییر یافت.....الانم این اواتارمو بسیار بسیار دوست میدارم......:girl_yes2: 13 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ مال منم معلومه دیگه یدونه هم خر شرک بود که فقط چند دقیقه بود الان پیداش نکردم لیلی یادشه 13 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ برای اولین بار آوتارمو تغییر دادم...اونم همین هفته الانم جیگر خودمه بخاطر علاقم به انیمشین اینو گذاشتم 9 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ اینم که آخریه(هیشکی نتونست بگه چیه): بهتره توضیح بدم که عکس بالا با یه شابلون کشیده شده و طراح شابلون هم meecee هستش 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده