ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ شهرام جان! عزیزم! دانشمند! هسته ای! نخبه! دانشگاهی! تحصیلکرده! نابغه!! وقتی یک سازمان امنیتی مخوف یک نفر را می دزدد به او پیشنهاد 50 میلیون دلاری نمی دهد که پیش آنها بماند! وقتی یک نفر زیر شدیدترین شکنجه هاست 20 کیلو اضافه وزن پیدا نمی کند مگر اینکه زیر روزی شش وعده چلو کباب و همبرگر مک دونالد باشد! وقتی یک نفر می دزدند از او درخواست نمی کنند که مرگ هیلاری هم شده بیا و این 10 میلیون دلار را بگیر و جلوی سی ان ان حرف بزن! وقتی یک نفر را بازجویی و شکنجه می کنند آن بازجو و شکنجه گر پاسپورت و شناسنامه اش را به شخص زیر شکنجه نشان نمی دهد که هی! شهرام! ببین من رو! من یک بازجوی اسرائیلی هستم این هم اسنادش! وقتی یک نفر را می دزدند ولش نمی کنند و یک تلفن به او بدهند و بعد التماسش کنند که در آخرین لحظه اگر پشیمان شدی بیا و تحت حمایت ما قرار بگیر و مرگ ابراهام لینکلن! جون باراک حسین! بیا ما تو را به یک کشور اروپایی می فرستیم! وقتي يك نفر را مي دزند همينطوري ولش نمي كنند كه هرجا خواست بره و .... وقتي يك نفر را دزديدند اجازه دسترسي به اينترنت بهش نمي دن.... وقتی یک نفر را می دزدند ... راستي شهرام جان ، نخبه محترم ، دانشمندجان ، ما را چي فرض كرده ايي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خودتي!!! ولی تو که تقصیری نداری این را باید به آن بدبخت مفلوک عقب افتاده ای که وادارت کرده است این مزخرفات را بگویی بگویم، نه به تو راستی ما رو چی فرض کردن؟؟؟؟:ws52::ws52::ws52: 10 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ اره واقعا منم وقتی دیدمش کلا خیلی خندیدم...بیشتر به طنز میخورد تا ....... مردم ما سه دسته هستن: دسته اول:ساده هستن ....ببخشد گوسفند هستن..زیر منبر هر سخنرای که میشنن اشکشون جاری میشه....2 دقیقه بعد اگه برن زیر منبر مخالف قبلیه بشینن باز اشکشون جاری میشه:icon_pf (34): دسته دوم:میدونن چه بلای داره سرشون میاد...اما چون دارن پول مملکتو پارو پارو میخورن...هلپ هلپ جمع میکنن صداشون در نمیاد دسته سوم:همه چی رو میدونن..اما کاری از دستشون بر نمیاد:shame: مشکل ما همون دسته اوله..که تعداشون بیش از 50% حالا مه جز کدوم دسته هستیم:ws6: 4 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ هر بچه کوچولویی هم دیگه دروغایه اینا رو می فهمه. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده