رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

يك مقام مسئول در بخش ستاد مبارزه با مواد مخدر نيروي انتظامي، از تحقيقي خبر داد كه بر اساس آن مشخص شده يكي از دلايل افزايش اعتياد به خصوص به موادي چون شيشه يا كريستال عدم رضايت جنسي است. او از رشد دست كم ۳.۶ درصدي اعتياد و مصرف «كريستال» در سال هاي ۱۳۸۳ تا ۸۶ خبر داده كه بر اساس تبليغات اينترنتي با تصور تقويت قواي جنسي همچنان رو به افزايش است.

متامفتامين كه به آن شيشه يا كريستال گفته مي شود يك ماده مخدر و شيميايي مصنوعي است كه محرك قوي اعتيادآوري است و بر روي سيستم عصبي انسان تاثير شديدي مي گذارد.

دكتر توماش پالنچك كه در يك مركز روان درماني در پراگ كار كرده و سال هاست در زمينه تاثيرات مواد مخدر روي اعصاب و روان پژوهش مي كند، دليل اصلي استفاده از كريستال در بسياري از كشورها از جمله جمهوري چك را دسترسي ساده و مراحل ساخت آسان آن و همين طور قيمت پايينش در مقايسه با بقيه مواد مخدر از جمله كوكايين مي داند.

اين پزشك و محقق در زمينه مواد مخدر درباره تاثير كريستال بر روي قواي جنسي مي گويد: « بر اساس برخي تحقيقات، ماده مخدر شيشه مي تواند نياز و فعاليت جنسي را به شكل غيرعادي افزايش دهد، اما مشكل اينجا است كه مصرف بسياري از متامفتامين ها مي تواند باعث افزايش نياز جنسي، افراط و از خود بيخودي خطرناكي شود. »

كريستال مي تواند زمان ارضاي جنسي را در رابطه جنسي هم در مرد و هم در زن به شدت عقب بيندازد، ولي به گفته اين پزشك همين مسئله مي تواند بسيار خطرناك باشد.

دكتر توماش پالنچك مي گويد «در دنيا بيشتر كوكائين به منظور مسايل جنسي استفاده مي شود و متامفتامين براي مسايل جنسي كاربردي ندارد.»

اين محقق در زمينه مواد مخدر درجمهوري چك، درباره عوارض استفاده از يك ماده شيميايي مثل شيشه يا كريستال به عنوان ماده مخدر به راديو فردا مي گويد: «سردردهاي بسيار شديد، حالت تهوع، تپش شديد قلب، سرگيجه، بالا رفتن فشار خون و حرارت بدن، لرزش دست ها و بسياري موارد ديگر از عوارض استفاده از اين ماده مخدر است. استفاده از كريستال با دوز بالا در رگ هاي مغزي تاثير مي گذارد و مي تواند باعث سكته قلبي و مغزي و مرگ شود.»

آقاي پالنچك مي افزايد: « گاهي اين عوارض روي جوان كاملاً سالم خودش را در دراز مدت كمتر نشان مي دهد، اما در كنار اعتياد او مي تواند منجر به سكته شود. افسردگي، اضطراب، پرخاشگري و بيماري هاي رواني در كنار اختلال گفتاري و كلامي و بي خوابي فراوان از ديگر عوارضي است كه افراد در كوتاه مدت در اثر استفاده از شيشه به آن مبتلا مي شوند.»

گفته مي شود در ايران برخي از نوجوانان براي كاهش وزن از اين ماده شيميايي استفاده مي كند. دكتر توماش پالنچك اين موضوع را تاييد كرده و مي گويد: « اين ماده مي تواند بي اشتهايي و در نتيجه سوء تغذيه و كم وزني مفرط بياورد، ولي اين كم وزني در حد بيماران آناركسيا كه به بي اشتهايي كامل مبتلا مي شوند پيش خواهد رفت و باعث عوارض قلبي هم مي شود. »

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 14
لینک به دیدگاه

اما در كنار اين همه عوارض چرا باز هم بايد سراغ چنين ماده اي رفت؟

دكتر پالنچك توضيح مي دهد: « بستگي به شخصيت و ژنتيك افراد مصرف كننده دارد و اين كه چقدر ماده براي چه زماني مصرف شده است. اينها عواملي هستند كه باعث مي شود فرد دوباره به سراغ ماده اي برود كه مصرفش براي اولين بار در او احساس سرخوشي، شادماني و از خود بيخودي ايجاد كرده است.»

رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر ايران چندي پيش آماري از كشفيات مواد مخدر شيشه در ايران اعلام كرد و گفت: « در سال ۸۶ پليس ۴۲ كيلوگرم شيشه كشف كرده بود اما اين آمار در سال ۸۸ به ۹۵۱ كيلوگرم رسيد». اين درحالي است كه قيمت اين ماده مخدر صنعتي در سال گذشته هر كيلوگرم ۱۲۰ ميليون تومان بوده و با كاهش ناگهاني قيمت اكنون يك كيلوگرم از آن بين ۱۰ تا ۱۵ ميليون تومان قيمت دارد.

علي جزني، پزشك در تهران، دليل استفاده و گرايش بيشتر به مواد مخدر شيميايي را علاوه بر قيمت ارزان تر آن نسبت به سال هاي گذشته موارد ديگري هم مي داند و به راديو فردا مي گويد: « متاسفانه درچند سال اخير اتفاق بدي رخ داده و آن هم تغيير الگوي مصرف مواد است كه عمدتاً از مصرف مواد مخدري كه حالت سنتي تر داشت به سوي مصرف مواد روانگردان رفت. وقتي فروشندگان احساس كردند اسم هرويين به خودي خود ترسناك است و ممكن است بازدارندگي ايجاد كند، آمدند با فعل و انفعالات شيميايي روي ماده اوليه هرويين يعني دي استيل مورفين آن را از حالت پودر به حالت سنگ يا كريستال تبديل كرده و به اسم مجعول كراك ارائه كردند.»

مسعود كه سال ها به انواع مواد مخدر اعتياد داشته استف درمورد استفاده از شيشه يا كريستال در ايران مي گويد: « طي يك پروسه زماني شش يا هفت ماهه ممكن است شخص متوجه شود دارد كم كم گرفتار مي شود. ولي درمورد كراك و شيشه اين طور است كه حتي همان بار اول مصرف هم احتمال اين كه براي هميشه گرفتار شوي وجود دارد. سنگ جزو مواد نيروزا است و در صنف راننده كه نياز دارند شب را بيدار بمانند رايج است. الان شيشه هم همان كار را مي كند و بعد از مصرف شيشه تا ۴۸ ساعت به خواب نمي روي. مصرف شيشه حدود ۸۰ هزار تومان در روز هزينه دارد و اين مبلغ ۴۰ برابر قيمت همان مقدار ترياك است. يعني ممكن است يك گرم شيشه را به قيمت ۸۲ هزار تومان تهيه كنيد در حالي كه قيمت پنج گرم ترياك كه مصرف يك روز آدم معتاد است پنج هزار تومان است. من سال ۸۰ آخرين سالي بود كه مواد مصرف مي كردم و همين مقدار را هشت يا ۱۰هزار تومان مي خريدم.»

ميزان مصرف ماده شيميايي به نام شيشه فقط در ايران افزايش پيدا نكرده است بلكه در بسياري كشورها، جوانان به مصرف چنين ماده اي روي آورده اند.

همچنين رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر ايران اعلام كرده درحال حاضر حدود ۱۰۷ نفر ازاتباع ايراني به اتهام حمل مواد مخدر صنعتي به خصوص شيشه در زندان هاي اندونزي، ۷۵ نفر در زندان هاي مالزي و ۸۷ نفر در زندان هاي تايلند به سر مي برند.

آزاده كيان، جامعه شناس مقيم فرانسه كه سال ها در زمينه اعتياد در ايران تحقيق كرده است، دليل علاقه و روي آوردن جوانان در ايران به چنين ماده مخدري را چيز ديگري مي داند و مي گويد: « آن طور كه از تخقيقات من برمي آيد دليل اصلي گرايش آحاد جامعه به خصوص جوانان و مردان به مصرف مواد مخدر، اول مشكل بيكاري است و همچنين نداشتن اميد به آينده. اين مسايل باعث مي شود افراد به سمت اعتياد كشانده شوند براي فراموش كردن مشكلاتي كه دارند. از طرف ديگر براي بخشي از جوانان، نبودن امكانات تفريحي يكي از دلايل گرايش بيش از پيش آنها به اعتياد است. يكي از پيامدهاي اين مشكلات و مسايل اين است كه برخي از خانم ها نيز بيش از پيش به اعتياد گرايش پيدا كرده اند و اين زاييده مشكلات مختلف اقتصادي و اجتماعي است.»

دليل افزايش علاقه جوانان به اين ماده مخدر هر چه باشد، موضوع اين است كه ايران به خاطر موقعيت جغرافيايي خود يكي از مسيرهاي اصلي ترانزيت مواد مخدر به شمار مي رود، ولي برخلاف قوانين سخت گيرانه در مورد مواد مخدر ميزان قاچاق و مصرف اين مواد هر سال در ايران رو به افزايش است.

• Like 14
لینک به دیدگاه
ي

اين محقق در زمينه مواد مخدر درجمهوري چك، درباره عوارض استفاده از يك ماده شيميايي مثل شيشه يا كريستال به عنوان ماده مخدر به راديو فردا مي گويد: «سردردهاي بسيار شديد، حالت تهوع، تپش شديد قلب، سرگيجه، بالا رفتن فشار خون و حرارت بدن، لرزش دست ها و بسياري موارد ديگر از عوارض استفاده از اين ماده مخدر است. استفاده از كريستال با دوز بالا در رگ هاي مغزي تاثير مي گذارد و مي تواند باعث سكته قلبي و مغزي و مرگ شود.»

این همه منبع!

این چیه آخه؟

حرام است جووون!حرام!!!!

• Like 5
لینک به دیدگاه
:ws52:

خیلی یه طرفه به قاضی میری دادا

نکنه فکرمیکنید معتاد هم مریضه وباید دوباره که چه عرض کنم صدباره بهش فرصت اشتباه وبدبخت کردن بقیه مردم داده بشه

اگه شما معتادارو تو فیلما واز دور میبینید من از نزدیک باهاشون خیلی مراوده داشتم

دیدم زندگیهایی که به اسانی برباد فنارفت

دیدم دخترا وپسرایی که زندگیشون رو به امید اصلاح یه معتاد عوضی به پوچی رسوندن

دیدم مادرا وپدرایی که کمرشون دربرابر سرافکندگی حاصل از اعتیاد یه بی مصرف خم شده

معتاد هم مثل من وتو عقل داشت ومیتونست اشتباه نکنه

اشتباه کرده باید تاوانشم بده

تاوانش هم فقط مرگه

معتاد فقط خودشو نمیکشه یه نسل ویه خانواده رو هم به بدبختی میرسونه

• Like 8
لینک به دیدگاه
نکنه فکرمیکنید معتاد هم مریضه وباید دوباره که چه عرض کنم صدباره بهش فرصت اشتباه وبدبخت کردن بقیه مردم داده بشه

تاوانش هم فقط مرگه

خودتو عصبی نکن پسرم...! :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

تاوانش هم فقط مرگه

منم چون تو مرکز ترک اعتیاد بودم میگم خیلی یه طرفه داری میگی.

تتعجب میکنم تو اگه باهاشون از نزدیک بودی چه زوری میتونی این حرف رو بزنی.

من اونجا وافعا دیدم عوض شدم نسبت بهشون.

کی گفته تاوانش مرگه.

این خرفتو قبول دارم .......

ولی خیلی هاشون ارزش کمک رو دارن ...........

• Like 4
لینک به دیدگاه
منم چون تو مرکز ترک اعتیاد بودم میگم خیلی یه طرفه داری میگی.

تتعجب میکنم تو اگه باهاشون از نزدیک بودی چه زوری میتونی این حرف رو بزنی.

من اونجا وافعا دیدم عوض شدم نسبت بهشون.

کی گفته تاوانش مرگه.

این خرفتو قبول دارم .......

ولی خیلی هاشون ارزش کمک رو دارن ...........

والا سمندون سهیل میشناسه رفیق منو که دارم سرگذشتشو برات میگم

من تو عمرم بچه ای به پاکی ومعصومیت اون نمیشناسم هنوز

فقط چندماه ویه سری عقده فروخورده ویه سری اشتباه پشت سرهم باعث شد تا الان تو زندان تبریز به جرم قتل عمد درانتظار اعدامش باشه

من سه سال باهاش تو یه بشقاب غذا خورده بودم

معتاد شدنش وکم عقلیش یک زندگی رو از هم فروپاشوند

من حتی برا اون دوستی که اینقدر باهاش رفیق بودم بخاطر این اشتباهش قایل به گذشت نیستم

کی میخواد جواب ننه باباشو بده که یه شبه فروریختن؟

کی میخواد اون لکه خون رو ازدامن یه انسان پاک کنه که همش از اعتیاد وبی عقلی شروع شد

من چاره ای برای معتاد نمیتونم متصور بشم با این همه ادمی که دیدم هزار بار ترک کردن وباز روز از نو وروزی از نو

• Like 3
لینک به دیدگاه

من نظر اسپا و سمندون رو با هم دیگه قبول دارم... نه این و نه اون...

باید همون کاری رو انجام داد که چین با معتادینش کرد... یا ترک یا مرگ...

• Like 6
لینک به دیدگاه

دقیقا

متاسفانه یه عده سودجو دارن از این موج اعتیاد پول پارو میکنن وهرکی هم دلش میسوزه مجبور میشه مخشم از کار بیفته وقتی به قدرت این ادما پی میبره

• Like 4
لینک به دیدگاه

ویتامن k هم موثره.....................:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

فقط چندماه ویه سری عقده فروخورده ویه سری اشتباه پشت سرهم باعث شد تا الان تو زندان تبریز به جرم قتل عمد درانتظار اعدامش باشه

من حتی برا اون دوستی که اینقدر باهاش رفیق بودم بخاطر این اشتباهش قایل به گذشت نیستم

کی میخواد اون لکه خون رو ازدامن یه انسان پاک کنه که همش از اعتیاد وبی عقلی شروع شد

من چاره ای برای معتاد نمیتونم متصور بشم با این همه ادمی که دیدم هزار بار ترک کردن وباز روز از نو وروزی از نو

درسته خوب حرفات قبول منم خیلی ها رو اونجا دیدم که واقعا هیچ ارزشی نداشتن .

ولی واقعا بعضی هاشون فقط به کمک احتیاج دارن.

دوست من بعد از مرگ مادرش بعد از 1 ماه معتاد شد.

من اولین کسی بودم که فهمیدم .

با مامانم بردیمش مرکز برگشت دوباره رفت سراغش.

من خیلی عصبانی شدم از دستش ولی دوستم بود دلم نمیاومد.یعنی مامانم نمیذاشت بی خیالش بشیم دوباره بردیمش خودمم هر روز بهش سر میزدم .ببین خیلی سخت کلی دعوا و فحش پشت اینایی که میگم هست ولس ارزش داشت.

العان خوبه خوبه ........

از نظر روانی هم داره درمان میشه .

اونجا خیلی ها رو دیدم که وافعا دوست داشتن درست بشن.

ولی خوب حرفت قبول دارم که این ضعف و اشتباهشون اکثر اوقات غیر فابل بخشش هست.

اکثرشون همونین که تو میگی ولی استثنا هم داره.

• Like 3
لینک به دیدگاه

سجاد جان,بشقاب نداشین؟

واسه چی تو یه بشقاب؟

بشقابش چینی بود؟

شاید ملامین؟

یا استیل؟

چون تو یه بشقاب غذا خوردی اونجوری شد؟

قاشق چی؟

قاشقتون هم یکی بود؟

حالا تو اون سه سال, تو اون بشقاب چی میخوردین؟

من دلیل اعتیادشو میدونم!

چون تو یه بشقاب غذا میخوردین و تو خیلی میخوردی, غذا واسه اون کم میموند!

کم کم لاخر شد و یکمی هم عقده پیدا کرد!

آخرش رفت سراغ...!

یادم باشه با کسی تو یه بشقاب غذا نخوردم! :دی

• Like 5
لینک به دیدگاه
درسته خوب حرفات قبول منم خیلی ها رو اونجا دیدم که واقعا هیچ ارزشی نداشتن .

ولی واقعا بعضی هاشون فقط به کمک احتیاج دارن.

دوست من بعد از مرگ مادرش بعد از 1 ماه معتاد شد.

من اولین کسی بودم که فهمیدم .

با مامانم بردیمش مرکز برگشت دوباره رفت سراغش.

من خیلی عصبانی شدم از دستش ولی دوستم بود دلم نمیاومد.یعنی مامانم نمیذاشت بی خیالش بشیم دوباره بردیمش خودمم هر روز بهش سر میزدم .ببین خیلی سخت کلی دعوا و فحش پشت اینایی که میگم هست ولس ارزش داشت.

العان خوبه خوبه ........

از نظر روانی هم داره درمان میشه .

اونجا خیلی ها رو دیدم که وافعا دوست داشتن درست بشن.

ولی خوب حرفت قبول دارم که این ضعف و اشتباهشون اکثر اوقات غیر فابل بخشش هست.

اکثرشون همونین که تو میگی ولی استثنا هم داره.

سمندون عزیز نمیخوام امیدتو کمرنگ کنم ولی متاسفانه من به این سن رسیدم ندیدم معتادی بتونه برا همیشه برگرده

کاش من اشتباه بکنم

• Like 3
لینک به دیدگاه

تاوانش هم فقط مرگه

تا الان اشتباه نکردیم. آینده رو کی می دونه چی می شه؟

شاید اون معتاد بدبخت هم تا چند سال قبلش از این شعارا می داده.

• Like 3
لینک به دیدگاه
سجاد جان,بشقاب نداشین؟

واسه چی تو یه بشقاب؟

بشقابش چینی بود؟

شاید ملامین؟

یا استیل؟

چون تو یه بشقاب غذا خوردی اونجوری شد؟

قاشق چی؟

قاشقتون هم یکی بود؟

حالا تو اون سه سال, تو اون بشقاب چی میخوردین؟

من دلیل اعتیادشو میدونم!

چون تو یه بشقاب غذا میخوردین و تو خیلی میخوردی, غذا واسه اون کم میموند!

کم کم لاخر شد و یکمی هم عقده پیدا کرد!

آخرش رفت سراغ...!

یادم باشه با کسی تو یه بشقاب غذا نخوردم! :دی

بترکی امید

منظورم صمیمیت خیلی زیادم بود

من رفتم خدمت سرچهارماه خدمتم اون معتاد شده بود وسرهفتمین ماه خدمتم دست به قتل زد

بشقاب هم نداشتیم دیگه:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سمندون عزیز نمیخوام امیدتو کمرنگ کنم ولی متاسفانه من به این سن رسیدم ندیدم معتادی بتونه برا همیشه برگرده

کاش من اشتباه بکنم

تو دلم لرز که انداختی.ولی خوب من تا جایی که باشه کمکش میکنم .

با نظر ویفر هم موافقم

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...