Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ کاکتوست بره تو چشت و کور شی....:jawdrop: :icon_pf (34): هفته ای یه بار یا دو بار. فعلا:icon_pf (44): کــــــــــــــــاکتوســــــــــــــــــــــــــــــم کجاااااااااایی؟:ws44: تازه وقتی خریدمش گل دات خیلی ناناز بود فعلا 3 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ نازیییییییییییییی..... مبارکه... چه گل خوشملیه ممنون. کاکتوست بره تو چشت و کور شی....:jawdrop: :confused: چه چیزا!!!!!!!منم چندروز پیش جوجوم مرد!!!باید براش تاپیک میزدم... آخییی چرا ؟؟؟؟ راستی مبارکه...:icon_gol: مرسی 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون. :confused: آخییی چرا ؟؟؟؟ مرسی از بالای پله ها افتاد و بر اثر ضربه مغزی مرد...:ws44: 3 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ من خودم این حرفو قبول ندارم ولی شنیده بودم وقتی کاکتوس گل می ده یه اتفاق بد میافته...امیدوارم شما و گلتون سلامت باشین 2 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ از بالای پله ها افتاد و بر اثر ضربه مغزی مرد...:ws44: آخییییی .... افتاد یا انداختنش؟؟ :banel_smiley_52: آخه یه جوجه به ندرت کنار پله میره!!!؟؟؟ به هر حال خداوندگارش بیامرزدش :ws21: من خودم این حرفو قبول ندارم ولی شنیده بودم وقتی کاکتوس گل می ده یه اتفاق بد میافته...امیدوارم شما و گلتون سلامت باشین مهندس اتفاقات بد زاییده ذهن ماست نه گل کاکتوسی که در شرایط سخت به این قشنگی رشد کرده 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ منم تبريک ميگم ايشالا 200 ، 300 تا گل بده... 2 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ منم تبريک ميگم ايشالا 200 ، 300 تا گل بده... ممنون نه بابا اونوقت چیزی ازش نمیمونه که همون 2 ، 3 تا بسشه. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده