رفتن به مطلب

بازی الهی قربونت برم , همگی شرکت کنید ...

just work

ارسال های توصیه شده

تازگی ها فکر می کنم خیلی احساساتی شده ام و برای همه دل می سوزانم و همش در حال قربون صدقهء همه رفتن هستم .

(یک بزرگی یادم داد.گفت روزگار بدی است هوای هم را زیاد داشته باشید یک کمی قربون صدقه هم بروید بگذرد این روزهای ) نمی دانم خوب است یا بد اما حال من را بهتر می کند .

شاید کمی لوس باشد اما حالا من مثل یک بازی چندتا از قربون صدقه های خودم را این جا می نویسم سر آخر هم از پنج نفر از بچه ها دعوت می کنم که در این بازی شرکت کنند ببینیم چه می شود.

قربون صدقه های من اینطوری هستند :

الهی قربون اون خانوم چادریه که تا نصفه شب جلوی پمپ بنزین ستارخان می شینه و قند و شکر می فروشه برم که روشو مثل مامان من می گیره .

الهی فدای دوستم ( مجتبی ) خودم بشم که صبحای خیلی زود خوابالو باید بره سر کار و از اون گربهه که دم نداره خیلی می ترسه.

الهی قربون یکی از دخترای فامیلمون برم که برای آبجی کوچیکش دوتا خواستگار اومده !!!

الهی دور مامانم بگردم که سس سالاد خیلی دوست داره و میگه آبجیم درست کردنی همش توش ماست می ریزه.

الهی قربون مریم محسنینا برم که دلش قد یه گنجیشکه و اون وقتا برای به هم رسیدن من و مریم چهل تا زیارت عاشورا خونده بود. و من همش حسرتمه که چرا براش برادری نمی کنم.

الهی قربون حمید برم که شعراش مثل مرباس اما انقدر اعصابش خورد شده بود که تو بلاگش نوشته بود یکی نیست به من بگه تو ... می خوری می خوای شاد زندگی کنی.

الهی قربون رییسمون برم که خیلی سعی می کنه با همه رفیق باشه و همه دوسش داشته باشن و خیلی هم موفق نیست .

الهی بمیرم واسه اون آدمایی که تو طبقه دهم بیمارستان ساسان بستری هستن و من همیشه از میدون ولیعصر گذشتنی یادشونم.

الهی قربون میثم دوستم برم که داره تو مغازشون دکور جدید میزنه و دهنش با رسم شکل و نمودار سرویس شده !!!

الهی قربون خودم برم که دارم همش قربون صدقهء همه میرم مثل مامان بزرگا.

آخی الهی قربون بابا بزرگم برم که چند روز پیشا سالش بود.

الهی فدای مخاطبای خاموش این انجمن بشم که با این همه بد نوشتنای من بازم هر روز یواشکی میان یه سری به پروفایلم میزنن .

الهی قربون حمید رضای عزیزم برم که دلش اندازه پنج تا اقیانوس جا داره و کوچیکه و دلم تنگشه .

الهی قربون آبجیم برم که داره طرحش توی خوانسار تموم میشه و خوشحاله.

الهی قربون همه کارتون خوابا و معتادا برم که انگار این روزای شب عید خیلی زیاد شدن یا شاید من دارم بیشتری می بینمشون

فعلا الهی قربون همینا برم تا بعد .

در پایان من از spow و شادمهرباز و جاوید جمالی و سپیده علیرضا و سهیل و همه دعوت می کنم که برن قربون هر کی عشقشونه.

• Like 19
لینک به دیدگاه
الهی قربونت برم که هیچکسی مثل تو نیست

اسم منو عاشقتو گوشه قلبت بنویس

حالا همه با هم : سلام ای عشق عشق عشق..........سلام ای عشق

:ws37:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

ســـلام ای عشق...ای عشق...ای عشق من....

• Like 4
لینک به دیدگاه

الهی فدای بابای گلم بشم که همیشه ی خدا نگرونمه و وقتی باهام حرف میزنه از حلقه ی اشک تو چشاش عشقو حس میکنم.....:icon_gol:

الهی قربون مامانم بشم که هی فقط به گردن و کمر صاب مرده ی من گیر میده که پای کامپیوتر همین روزا قراره بشکنه....:icon_pf (34):

الهی بمیرم برای تک تک خواهرام که همشون سرشون به زندگیشون گرمه و با این حال همیشه حال و احوال منو میپرسن و ولی وقتی میبیننم همش به جونم غر میزنن...:banel_smiley_4:

الهی قربون تک تک خواهر زاده هام بشم که یه چیز سالم تو اتاقم نزاشتن و من همیشه باهاشون درگیرمو اصلا اعصابشونو ندارم....:banel_smiley_4:

الهی قربون محدثه ی عزیزم بشم....که دلم براش نقطه شده.....و همیشه به یادمه ....حتی اگه 3 صب بهش زنگ بزنمو درددل کنم به تک تک حرفام گوش میده و باهام اشک میریزه.....:ws37:

الهی فدای حامی دوست داشتنیم بشم.....که معنی قشنگ عشق رو به من فهموند.....احساس شیرین و دوست داشتنی که برای کمتر کسی اتفاق میافته.....:icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

الهی قربون اون دخملی برم که جونم براش در میره

الهی قربون اون دخملی برم که از روزی که بدنیا اومده زندگیم به زندگیش بسته س

الهی فدای اون دخملی بشم که وقتی یه مریضی کوچولو میگیره باباش حاضره بمیره تا حالش خوب بشه

الهی قربون اون شیرین زبونی برم که امشب اومده یه بوس سفتم کرده میگه اخیش بوس سفت دل ادمو حال میاره

الهی من فدای اون قد و بالاش..........اون ناز و اداش .........

:icon_gol::icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

الهی قـربون داداشیـم بــرم که تمام مدت سفر به یـادم بود. هر روز بهم زنگ و اس ام اس می زد.

از هر جایی که رفته عکس گرفته و بــرام کلی سوغـاتی آورده. :girl_in_dreams:

قسمت سوغاتی بهتــر بوده! :persiana__hahaha:

• Like 4
لینک به دیدگاه

با تشکر از دعوت داداش علی

قربون مادرم برم که همیشه توی همه چیز بهش اعتماد دارم و مثل یه دوست خوب پای درد و دلم میشینه

قربون مادر بزرگم برم که چند روز پیش برادرش رو از دست داد و خیلی ناراحت بود امیدوارم مادر جونم هزار ساله باشه

قربون خانوم گلم برم که از وقتی که با هم نامزد شدیم حس خوبی رو توی زندگیم بوجود آورده خدا کنه شرایطم خوب باشه و خوشبختش کنم

قربون خودم برم که اصلا اخلاق درست و حسابی ندارم

قربون خاله بزرگم برم که هر وقت میرم اهواز ماشینش دربست زیر پای منه

قربون اون یکی خالم برم که همیشه قربون صدقم میره و همیشه لبخند روی لبهاش هست امیدوارم همیشه لبش خندون باشه

قربون علیرضا ورپشتی که مثل یه داداش همیشه و همه جا توی همه مسائل کمکم میکنه

قربون صدای داریوش برم که وقتی دلم میگیره خیلی بهم حال میده

قربون لپ تاپم برم که همیشه یار و همراه منه

قربون play station ام برم که هروقت حوصلم سر میره باهاش بازی میکنم

قربون موبایلم برم که هیچوقت صداش در نمیاد و اذیتم نمیکنه

از الان قربون فرمانده پادگان میرم که توی آموزشی بهمون سخت نگیره

در آخر قربون تمام کسانی میرم که به من لطف دارن و بهم محبت میکنن

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...