shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ چون ديگه افرادي مثل رضا عطاران توي رسانه ملي جايي ندارند ! 4 لینک به دیدگاه
monrose 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ این نون و ریحون که میگین طنزه؟ چه ساعتی پخش میشه؟ لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من کلا تلویزیون زیــاد نگــاه نمی کنم.بیشتر روزا اصلا... بعضی وقتا شاید بشه یه ساعت ... نمی دونم... لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ همون بهتر که پخش نمی کنه...یه سریال درپیت نشون می دن ...بعدش تا 3 ماه تیکه کلام بازیگرای مسخره اش تو دهن مردمه:w00:...بعضی وقتا که می بینم مردم ادای اینا رو درمیارن دلم می خواد .... بی خیال...کار خوبی کردن سریال طنز پخش نکردن...به جز مهران مدیری هم استاد طنز نداریم که اونم واسه ماه رمضون چیزی پخش نمی کرد...یاد ساعت خوش و جنگ77 با اون تیکه های چرتش به خیر 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ چون ديگه افرادي مثل رضا عطاران توي رسانه ملي جايي ندارند ! چرا؟ 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ چرا؟ ممنوعیت بحث سیاسی در انجمن 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ شما چه گیری دادین به این آب حوضیا ایییییییییییشششششششششششششش:viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده