رفتن به مطلب

چرا امسال سريال طنز نداريم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

pegah

ارسال های توصیه شده

سوال اينجاست كه چه شده كه امسال سريال طنز نداريم و شبكه سه كه هر سال طنز پخش ميكرد امسال بيخود ترين سريال رو پخش ميكنه ؟:ws44:

• Like 9
لینک به دیدگاه
سوال اينجاست كه چه شده كه امسال سريال طنز نداريم و شبكه سه كه هر سال طنز پخش ميكرد امسال بيخود ترين سريال رو پخش ميكنه ؟:ws44:

پس نون و ریحون جناییه.....؟:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه

هرکی نمیبینه کار درستی می کنه.سریال شبکه 3 رو ده دقیقه هم نتونستم تحمل کنم.به سبک 10-12 سال پیش ساخته شده.آخه کسی نیست بگه تو کدوم خونواده ای الان روابط اینجوریه؟ :banel_smiley_4::banel_smiley_4:

• Like 8
لینک به دیدگاه
هرکی نمیبینه کار درستی می کنه.سریال شبکه 3 رو ده دقیقه هم نتونستم تحمل کنم.به سبک 10-12 سال پیش ساخته شده.آخه کسی نیست بگه تو کدوم خونواده ای الان روابط اینجوریه؟ :banel_smiley_4::banel_smiley_4:

چه جوریه؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
چه جوریه؟؟؟

یه حاج خانوم چادر به کمر بستس که جلوی بچه های خودشم چادر می بنده به خودش و هی قربون صدقه همه می ره!! پدر و مادری که همش دلشون مثل سیرو سرکه در حال جوشیدنه!

:ws3:

دیالوگاشون واقعا مسخره بود تو همون 10 دقیقه ای که فیلمو دیدم :banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من 1 بار رفتم یه فیلم ببینم پسره یه نفرو رو حل داد اون هم نامردی نکرد با مخ رفت تو تیر دروازه

بعد 3 دقه خوابم برد

یادم نی کدوم بشکه بود:ws3:

هرچی بود بیخود بود:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه

یه حاج خانوم چادر به کمر بستس که جلوی بچه های خودشم چادر می بنده به خودش و هی قربون صدقه همه می ره!! پدر و مادری که همش دلشون مثل سیرو سرکه در حال جوشیدنه!

یعنی میگی موش و گربه ببینیم اینو نبینیم

اوهوم؟:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

مگه رسانه ی ملی نگا میکنی!!!؟:ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه

دیالوگای فیلمها خیلی ضعیفن......یکی از دلایلی که منم دیگه فیلمای tvرو نمیبینم همینه.....

حرمت ها دیگه حفظ نمیشه.........بخوان احترامم نشون بدن.......اینقد طرف ادبی حرف میزنه که گاهی با ادم با خودش فک میکنه که این الان چی گف!!!:w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...