pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سوال اينجاست كه چه شده كه امسال سريال طنز نداريم و شبكه سه كه هر سال طنز پخش ميكرد امسال بيخود ترين سريال رو پخش ميكنه ؟ 9 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من که نگاه نمیکنم..جریان از چه قراره؟ 5 لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ فکر نکنم کسی عزت tvنگاه کنه 3 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سوال اينجاست كه چه شده كه امسال سريال طنز نداريم و شبكه سه كه هر سال طنز پخش ميكرد امسال بيخود ترين سريال رو پخش ميكنه ؟ پس نون و ریحون جناییه.....؟ 3 لینک به دیدگاه
pegah 733 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ پس نون و ریحون جناییه.....؟ ببخشيد از كدوم شبكه پخش ميشه ؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من که سریالای مسخره صدا و سیما رو نیگا نمیکنم..... 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ هرکی نمیبینه کار درستی می کنه.سریال شبکه 3 رو ده دقیقه هم نتونستم تحمل کنم.به سبک 10-12 سال پیش ساخته شده.آخه کسی نیست بگه تو کدوم خونواده ای الان روابط اینجوریه؟ :banel_smiley_4: 8 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ هرکی نمیبینه کار درستی می کنه.سریال شبکه 3 رو ده دقیقه هم نتونستم تحمل کنم.به سبک 10-12 سال پیش ساخته شده.آخه کسی نیست بگه تو کدوم خونواده ای الان روابط اینجوریه؟ :banel_smiley_4: چه جوریه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشيد از كدوم شبكه پخش ميشه ؟؟؟؟؟؟؟ شبکه 5 فک کنم استان ها هم نشون میده 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ واقعا میشینی فیلمای تی وی رو نگاه میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟:w58: من فقط دیشب فیلمو نون و ریحونو دیدم 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ منم نگاه نميكنم فقط فارسي 1 حيف وقت پاي تي وي ايران حروم بشه 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ چه جوریه؟؟؟ یه حاج خانوم چادر به کمر بستس که جلوی بچه های خودشم چادر می بنده به خودش و هی قربون صدقه همه می ره!! پدر و مادری که همش دلشون مثل سیرو سرکه در حال جوشیدنه! دیالوگاشون واقعا مسخره بود تو همون 10 دقیقه ای که فیلمو دیدم 6 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من 1 بار رفتم یه فیلم ببینم پسره یه نفرو رو حل داد اون هم نامردی نکرد با مخ رفت تو تیر دروازه بعد 3 دقه خوابم برد یادم نی کدوم بشکه بود هرچی بود بیخود بود:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ یه حاج خانوم چادر به کمر بستس که جلوی بچه های خودشم چادر می بنده به خودش و هی قربون صدقه همه می ره!! پدر و مادری که همش دلشون مثل سیرو سرکه در حال جوشیدنه! دیالوگاشون واقعا مسخره بود تو همون 10 دقیقه ای که فیلمو دیدم یعنی میگی موش و گربه ببینیم اینو نبینیم اوهوم؟ 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی میگی موش و گربه ببینیم اینو نبینیم اوهوم؟ دقیقا همینطوره !! 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سوال اينجاست كه چه شده كه امسال سريال طنز نداريم و شبكه سه كه هر سال طنز پخش ميكرد امسال بيخود ترين سريال رو پخش ميكنه ؟ مگه رسانه ی ملی نگا میکنی!!!؟ 4 لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من حاظرم سینه خیز دور شهرم برم ولی این سریالای لوسو نبینم 3 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ b jae in filmae khonak beshinain saate 4 filme fereshtehae mehrabuno a GEN tv bbinin kheili bahale:babygirl: 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ یه حاج خانوم چادر به کمر بستس که جلوی بچه های خودشم چادر می بنده به خودش و هی قربون صدقه همه می ره!! پدر و مادری که همش دلشون مثل سیرو سرکه در حال جوشیدنه! دیالوگاشون واقعا مسخره بود تو همون 10 دقیقه ای که فیلمو دیدم دیالوگای فیلمها خیلی ضعیفن......یکی از دلایلی که منم دیگه فیلمای tvرو نمیبینم همینه..... حرمت ها دیگه حفظ نمیشه.........بخوان احترامم نشون بدن.......اینقد طرف ادبی حرف میزنه که گاهی با ادم با خودش فک میکنه که این الان چی گف!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده