danielo 15239 ارسال شده در 13 آبان، 2010 به نظر شما این حرف مارکس درست هست یا نه؟ به نظر من این جمله درسته و دین واقعا مثل یک مواد مخدر مردم رو نعشه میکنه و باعث میشه که مردم سختیهای این دنیا رو تحمل کنند. 6
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 13 آبان، 2010 ميشه درست باشه ولي به نظر من دين بيشتر لولو هست تا افيون! (به ممه فك نكنيد خواهشا" !!! ) 8
Astraea 25351 ارسال شده در 13 آبان، 2010 به نظر من دین نقشی تو تحمل سختی ها نداره!!!همش مسخره بازیه!!!! 2
hodaa 5488 ارسال شده در 13 آبان، 2010 ميشه درست باشه ولي به نظر من دين بيشتر لولو هست تا افيون! (به ممه فك نكنيد خواهشا" !!! ) :ws47: 1
danielo 15239 مالک ارسال شده در 13 آبان، 2010 یک سوال برایم پیش اومده. چرا اعضای این سایت با نظرسنجی مشکل دارند. یعنی خیلی کم پیش میاد که یک نظرسنجی توش بالای 10 تا رای باشه. 1
هوتن 15061 ارسال شده در 13 آبان، 2010 یک سوال برایم پیش اومده.چرا اعضای این سایت با نظرسنجی مشکل دارند. یعنی خیلی کم پیش میاد که یک نظرسنجی توش بالای 10 تا رای باشه. شاید یه نظر سنجی رو هیچکدوم گزینه هاشو قبول ندارن.......... شاید موضوع براشون جالب نیست............... شاید با اعتقاداتشون نمیخوره...............و بجای بحث کردن .........بزرگوارانه از کنارش رد میشن............ پس نمیتونیم...تو یه محیط آزاد بگیم اقا تو چرا شرکت نکردی؟........درسته؟ 4
danielo 15239 مالک ارسال شده در 13 آبان، 2010 شاید یه نظر سنجی رو هیچکدوم گزینه هاشو قبول ندارن..........شاید موضوع براشون جالب نیست............... شاید با اعتقاداتشون نمیخوره...............و بجای بحث کردن .........بزرگوارانه از کنارش رد میشن............ پس نمیتونیم...تو یه محیط آزاد بگیم اقا تو چرا شرکت نکردی؟........درسته؟ ببین من این نظرسنجی را دقیقا از یک سایت دیگه کپی کردم.نسبت به جمعیت اون سایت اکثریت اعضا در اون نظرسنجی شرکت کردند. حالا این یک نظرسنجی نیست. مثلا یک تاپیک هست که نظرسنجی داره و موضوع خاصی هم نیست.اکثریت اعضا هم در اون سایت حظور دارند و پست میدهند ولی امار افراد نظرسنجی به 15 نفر هم نمیرسه 2
هوتن 15061 ارسال شده در 13 آبان، 2010 ببین من این نظرسنجی را دقیقا از یک سایت دیگه کپی کردم.نسبت به جمعیت اون سایت اکثریت اعضا در اون نظرسنجی شرکت کردند.حالا این یک نظرسنجی نیست. مثلا یک تاپیک هست که نظرسنجی داره و موضوع خاصی هم نیست.اکثریت اعضا هم در اون سایت حظور دارند و پست میدهند ولی امار افراد نظرسنجی به 15 نفر هم نمیرسه حتما دوس ندارن............دلیلش اینه........... 2
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 13 آبان، 2010 منم به همون دليلي كه هوتن گفت و با توجه به نظري كه خودمم توي پستم دادم راي ندادم! يعني دقيق نميتونم بگم دين افيون هست يا نه ... به هيچ كدوم از گزينه ها هم نميخوره نظرم 2
maryam_alien 9906 ارسال شده در 13 آبان، 2010 من نه دین دارم نه دین ندارم..این جمله رو هم نه قبول دارم نه قبول ندارم... 1
spow 44198 ارسال شده در 14 آبان، 2010 یک سوال برایم پیش اومده.چرا اعضای این سایت با نظرسنجی مشکل دارند. یعنی خیلی کم پیش میاد که یک نظرسنجی توش بالای 10 تا رای باشه. چون من کاری به اعتقادات مردم ندارم اون چیزی که مهمتره فکر وبرداشت قاطبه مردم هست ومنم مثل یه عده دوست ندارم نظر خودمو تحمیل کنم شاید یکی فک میکنه اعتقادش از مال من بهتره؟ برا همین با اینکه موضوع جالبیه تو نظرسنجیش شرکت نمیکنم درمورد خود تاپیک هم اگه میشد واقع گرایانه تر بحث کنیم میشد نظر داد ولی تاریخ یکبار برای همیشه نظرشو درمورد افکار مارکس داد 1990 1991 تاریخهایی به یاد ماندنیند! 1
ارسال های توصیه شده