danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر شما این حرف مارکس درست هست یا نه؟ به نظر من این جمله درسته و دین واقعا مثل یک مواد مخدر مردم رو نعشه میکنه و باعث میشه که مردم سختیهای این دنیا رو تحمل کنند. 6 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ميشه درست باشه ولي به نظر من دين بيشتر لولو هست تا افيون! (به ممه فك نكنيد خواهشا" !!! ) 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر من دین نقشی تو تحمل سختی ها نداره!!!همش مسخره بازیه!!!! 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ميشه درست باشه ولي به نظر من دين بيشتر لولو هست تا افيون! (به ممه فك نكنيد خواهشا" !!! ) :ws47: 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ یک سوال برایم پیش اومده. چرا اعضای این سایت با نظرسنجی مشکل دارند. یعنی خیلی کم پیش میاد که یک نظرسنجی توش بالای 10 تا رای باشه. 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ یک سوال برایم پیش اومده.چرا اعضای این سایت با نظرسنجی مشکل دارند. یعنی خیلی کم پیش میاد که یک نظرسنجی توش بالای 10 تا رای باشه. شاید یه نظر سنجی رو هیچکدوم گزینه هاشو قبول ندارن.......... شاید موضوع براشون جالب نیست............... شاید با اعتقاداتشون نمیخوره...............و بجای بحث کردن .........بزرگوارانه از کنارش رد میشن............ پس نمیتونیم...تو یه محیط آزاد بگیم اقا تو چرا شرکت نکردی؟........درسته؟ 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ شاید یه نظر سنجی رو هیچکدوم گزینه هاشو قبول ندارن..........شاید موضوع براشون جالب نیست............... شاید با اعتقاداتشون نمیخوره...............و بجای بحث کردن .........بزرگوارانه از کنارش رد میشن............ پس نمیتونیم...تو یه محیط آزاد بگیم اقا تو چرا شرکت نکردی؟........درسته؟ ببین من این نظرسنجی را دقیقا از یک سایت دیگه کپی کردم.نسبت به جمعیت اون سایت اکثریت اعضا در اون نظرسنجی شرکت کردند. حالا این یک نظرسنجی نیست. مثلا یک تاپیک هست که نظرسنجی داره و موضوع خاصی هم نیست.اکثریت اعضا هم در اون سایت حظور دارند و پست میدهند ولی امار افراد نظرسنجی به 15 نفر هم نمیرسه 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ببین من این نظرسنجی را دقیقا از یک سایت دیگه کپی کردم.نسبت به جمعیت اون سایت اکثریت اعضا در اون نظرسنجی شرکت کردند.حالا این یک نظرسنجی نیست. مثلا یک تاپیک هست که نظرسنجی داره و موضوع خاصی هم نیست.اکثریت اعضا هم در اون سایت حظور دارند و پست میدهند ولی امار افراد نظرسنجی به 15 نفر هم نمیرسه حتما دوس ندارن............دلیلش اینه........... 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ منم به همون دليلي كه هوتن گفت و با توجه به نظري كه خودمم توي پستم دادم راي ندادم! يعني دقيق نميتونم بگم دين افيون هست يا نه ... به هيچ كدوم از گزينه ها هم نميخوره نظرم 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من نه دین دارم نه دین ندارم..این جمله رو هم نه قبول دارم نه قبول ندارم... 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ استفاده ابزاری از دین افیون ملت هاست.نه خود دین.............. لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ یک سوال برایم پیش اومده.چرا اعضای این سایت با نظرسنجی مشکل دارند. یعنی خیلی کم پیش میاد که یک نظرسنجی توش بالای 10 تا رای باشه. چون من کاری به اعتقادات مردم ندارم اون چیزی که مهمتره فکر وبرداشت قاطبه مردم هست ومنم مثل یه عده دوست ندارم نظر خودمو تحمیل کنم شاید یکی فک میکنه اعتقادش از مال من بهتره؟ برا همین با اینکه موضوع جالبیه تو نظرسنجیش شرکت نمیکنم درمورد خود تاپیک هم اگه میشد واقع گرایانه تر بحث کنیم میشد نظر داد ولی تاریخ یکبار برای همیشه نظرشو درمورد افکار مارکس داد 1990 1991 تاریخهایی به یاد ماندنیند! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده