soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ من فکر کنم اینجا چون محفل بچه های کشاورزیه بچه های غیر کشاورزی میترسن بیان اینم حرفیهراستی شما اسمتم بگی خوشحال میشم:w139: الهه .منم ميخوام اسمتو بدونم :icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ چرا بچه های کشاورزی کمن؟ اومدم یه سلامی عرض کنم به دوستان 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ باز كه اينجا خلوت آهاااااااااااااااااااااااي هيشكي نيست .................. 1 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ الهه .منم ميخوام اسمتو بدونم :icon_gol::icon_gol: خوشبختم الهه جون من انوشه هستم:rose: باز كه اينجا خلوت آهاااااااااااااااااااااااي هيشكي نيست .................. :62izy85: اینجا قبل تر مثل روح زده ها بود حالا باز 2نفر هستیم الآن توش یعنی نهایت شولوغی 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ سلام من اومدم اینجا ببینم کی به کیه؟ دنیا دست کیه؟ میبینم که هیشکی به هیشکیه! دنیا هم دست صاحابشه! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ سلام من اومدم اینجا ببینم کی به کیه؟ دنیا دست کیه؟ میبینم که هیشکی به هیشکیه! دنیا هم دست صاحابشه! :banel_smiley_4: هيشكي نيومد داداشم آخرش از تنهايي حوصلش سر رفت ... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ اینجا ماشالا چقدر شلوغه 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ اینجا ماشالا چقدر شلوغه چيه چون واسه شماها خلوت حسوديت شد لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ ما شهرسازا اصولاً علاقه داریم بریم محفل بچه های دیگه رو گرم کنیم واسه همین محفل خودمون همچین یه کمی زیادتر از اینجا خلوته لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ جالبه اینجا هر 1ساعت به یک ساعت یکی میاد جواب اون یکیو میده:62izy85: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ جالبه اینجا هر 1ساعت به یک ساعت یکی میاد جواب اون یکیو میده:62izy85: اگه همگي باهم بيايم كه اينجا زيادي شلوغ ميشه حواس بقيه مهندس ها م پرت ....با فكريم ..ياد بگيريد :jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ جالبه اینجا هر 1ساعت به یک ساعت یکی میاد جواب اون یکیو میده:62izy85: :icon_pf (34): اگه همگي باهم بيايم كه اينجا زيادي شلوغ ميشه حواس بقيه مهندس ها م پرت ....با فكريم ..ياد بگيريد :jawdrop: :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ خوب دیدم 2ساعته کسی نیومده. گفتم حالا نوبت منه بیام یه چی بگم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ ایضا: :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ خوب دیدم 2ساعته کسی نیومده. گفتم حالا نوبت منه بیام یه چی بگم بفرمايين گوش ميديم :banel_smiley_4: چته نيومده تريپ.....برداشتي ؟؟؟؟؟ ایضا: :banel_smiley_4: شما هم ........:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ چته نيومده تريپ.....برداشتي ؟؟؟؟؟ تریپ چی آبجی!!؟؟ نه بابا ما اینکاره نیستیم! شما خوبی؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ تریپ چی آبجی!!؟؟نه بابا ما اینکاره نیستیم! شما خوبی؟ آره خوبم .بد نيستم .سعي ميكنم خوب باشم . ميبينم كه يه طرفه داري فعاليت ميكني ؟چي شده ؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ آره خوبم .بد نيستم .سعي ميكنم خوب باشم .ميبينم كه يه طرفه داري فعاليت ميكني ؟چي شده ؟ خدا شفات بده ... مگه چته عزیزم؟؟ کسی بهت چیزی گفته ... بگو تا بیام گوششو ببرم! یه طرفه!؟ منظورت باشگاه مهندسانه!؟؟؟ نه! قول داده بودم که یک هفته اونجا فعالیت نکنم ... نباشم ... تا ببینم کی تحویلم میگیره و یه ذره هم به کارام برسم! الان رفتم رکورد رو شکوندم! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده