amir.d 1211 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۸۸ سلام به همه بچه های بخش کشاورزی............... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجا رو ایجاد کردم واسه بحثهای شما دوستان عزیز.................. بحثهای دوستانه و صمیمی خودمون............ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خلاصه راحت باشید اینجا خونه خودتونه............. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته بگم اینجا فقط مخصوص بچه های کشاورزی نیس............. همه ی دوستان عزیز میتونن تو جمع ما حضور داشته باشن............ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شاد و موفق و پیروز باشید............ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 29 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ سلام بر تمامیه بچه های گل کشاورز چون تابلوس که کی هستم خودمو نمی معرفونم .چه خبرا باغچه هارو آب دادین :ws10: من که همین الان از تعمیرگاه میام داشتم روغن ترمز عوض می کردم :ws24: 5 لینک به دیدگاه
amir.d 1211 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ سلام بر تمامیه بچه های گل کشاورز چون تابلوس که کی هستم خودمو نمی معرفونم .چه خبرا باغچه هارو آب دادین :ws10: من که همین الان از تعمیرگاه میام داشتم روغن ترمز عوض می کردم :ws24: سلام امینی خوبی عزیزم؟ خوش میگذره؟ خیلی خوش امدی هنوز کسی نیس کشاورزی اینجا ولی منور کردی عزیزم......... چرا لباسات کثیفه............ 3 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ اره داش .لعنتی روغن پیکان داشتم عوض میکردم پیکانه مدل 58 بود برای همین خیلی وقتمو گرفت و نصفه روغنه هم ریخت رو خودم :ws1: شنیدم چمن پرورش میدی ؟ راست میگن ؟ 1 لینک به دیدگاه
amir.d 1211 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ اره داش .لعنتی روغن پیکان داشتم عوض میکردم پیکانه مدل 58 بود برای همین خیلی وقتمو گرفت و نصفه روغنه هم ریخت رو خودم :ws1: شنیدم چمن پرورش میدی ؟ راست میگن ؟ نه من ابیاری گیاهان دریایی میخونم ولی اونایی که فضای سبز میخونن چمن پرورش میدن........ 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ چه طوری آبیاریشون میدی ؟ اب دریا شوره و گیاهان دریایی نیاز به اب شیرین دارن (معلومه کارت خیلی ردیفه) .بعد هم اینکه یه مقاله خفن دارم در مورد خواص دارویی گیاهان کجا قرارش بدم ؟ 2 لینک به دیدگاه
amir.d 1211 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ چه طوری آبیاریشون میدی ؟ اب دریا شوره و گیاهان دریایی نیاز به اب شیرین دارن (معلومه کارت خیلی ردیفه) .بعد هم اینکه یه مقاله خفن دارم در مورد خواص دارویی گیاهان کجا قرارش بدم ؟ ببخشید من شارژ اینترنتم تموم شد رفتم شارژش کردم یکم دیر رسیدم........... شما کارت درسته عزیزم همونجا عالی بود جیگر............... لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ اتفاقا من هم تا تاپیکو زدم مجبور شدم برم چون کامو نیاز داشتن :ws1: 1 لینک به دیدگاه
amir.d 1211 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ اتفاقا من هم تا تاپیکو زدم مجبور شدم برم چون کامو نیاز داشتن :ws1: عالی بود اقا شما کارت درسته....... چست دفترتم چرا پاک کنی؟ لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ فکر می کنم اسپم باشه هر چی باشه دفتر کار 2 لینک به دیدگاه
amir.d 1211 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ فکر می کنم اسپم باشه هر چی باشه دفتر کار خودم پاکش میکردم چرا زحمت کشیدی؟ لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ راست میگی اصلا حواسم نبود من که هنوز پاکش نکردم اگر صلاح دیدی بپاکونش لینک به دیدگاه
amir.d 1211 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۸ راست میگی اصلا حواسم نبود من که هنوز پاکش نکردم اگر صلاح دیدی بپاکونش چشم عزیزم بذار یادگاری باشه اصلا همون جا............... اگه پسر خوبی باشی پاکش نمیکنم.............. 1 لینک به دیدگاه
Eng.NaDi 166 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۸ سلام به ارشد هاي عزيز خوبيد؟ من تازه عضو اينجا شدم.ميبينم كه هنوز مرتب نشده.mohamad_a226 برام معرفي كرده بود اينجا رو.اميدوارم كه مفيد باشم. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۸ سلام. از اینکه دعوتم رو قبول کردی و اومدی خیلی ممنون. ایشالا که به کمک تو و امیر و بقیه بچه های کشاورزی این تالار یکی از بهترین تالارای انجمن میشه. موفق باشی. 2 لینک به دیدگاه
amir.d 1211 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۸ سلام به ارشد هاي عزيزخوبيد؟ من تازه عضو اينجا شدم.ميبينم كه هنوز مرتب نشده.mohamad_a226 برام معرفي كرده بود اينجا رو.اميدوارم كه مفيد باشم. سلام خیلی خیلی خوش امدید امیدوارم بتونیم در کنار هم این بخش رو به یکی از بهترین بخش های انجمن تبدیل کنیم 1 لینک به دیدگاه
Eng.NaDi 166 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۸ ممنونم از شما دوستان عزيز البته ببخشيد من يه كمي دير ميام نت.چون اين ترم واقعا سخت شده،ولي سعي ميكنم مطالبه خوبي رو بذارم براي گل هاي كشاورزي.انشاالله تالار خوبي بشه% 2 لینک به دیدگاه
amir.d 1211 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۸ ممنونم از شما دوستان عزيز البته ببخشيد من يه كمي دير ميام نت.چون اين ترم واقعا سخت شده،ولي سعي ميكنم مطالبه خوبي رو بذارم براي گل هاي كشاورزي.انشاالله تالار خوبي بشه% با کمک شما دوست عزیز همین میشه ولی اول درس بعد نت برات ارزوی موفقیت میکنم 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۸۸ سلام.یه مدت نیومده بودم اینجا با این وجود می بینم که محفلتون بدونه من هم گرمه :ws2: انشالله که همیشه همین طور باشه 1 لینک به دیدگاه
amir.d 1211 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۸۸ سلام.یه مدت نیومده بودم اینجا با این وجود می بینم که محفلتون بدونه من هم گرمه :ws2: انشالله که همیشه همین طور باشه سلام امینی خوبی؟ خیلی خوش امدی عزیزم قدم رنجه میکنی میای محفل ما لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده