مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ چشم.....اینم عکس بعدی..... راهنمایبی هم اینکه واقعا فیلم قشنگیه..... به خصوص آهنک متن این فیلم خیلی خیلی معروفه. من دیدمش ولی هرچی فکر میکنم یادم نمیاد:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ یه راهنمایی میکنم که راحتر بتونین حدس بزنین.... توی این فیلم بازم از همون مثاث های معروف عشقی رو داریم..... و اینکه موسیقی متن این فیلم معروف شده به موسیقی خودکشی مجارها....!! 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ باریکلا.........:w70: چه قد خوبه تا میای جواب درست و میگی...... عکسم بذاری دیگه حرف نداری..:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ خوب یه رهنمایی بکنی بد نیستا!!! 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ فیلم مال قزاقستان و اگه اشتباه نکنم برنده جایزه اسکار.نامزد که بود اما برنده شدنشو مطمئن نیستم 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ فیلم به این تابلویی رو کسی بلد نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ اوووف..... بالاخره فهمیدم!! فیلم کمدی بورات 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ انگار آقا حمید نیستن که تایید کنن....خودم تایید میکنم!!:4chsmu1: اینم عکی فیلم بعدی.... ببخشید کوچیکه.....اما فوق العاده فیلم قشنگیه...:wubpink: . 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ راهنمایی..... والا چی بگم.....فیلمیه درباره ی یه مردی که عاشق دوست دختر پسرش میشه. اسم بازیگرای اصلیشم--->jeremy irons , juliette binoche لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ :viannen_38: یاسی جون یه کاری کن اینجا انقدر اسپم نشه عکسا گم میشن 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ یاسی جون یه کاری کن اینجا انقدر اسپم نشه عکسا گم میشن خوب چیکار کنم...!!:icon_pf (34): بعد هر فیلم میشینم اسپمای قبلشو پاک میکنم.... حالا هیشکی این فیلمو نمیتونه حدس بزنه یعنی؟!:mornincoffee: 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ خوب چیکار کنم...!!:icon_pf (34): بعد هر فیلم میشینم اسپمای قبلشو پاک میکنم.... حالا هیشکی این فیلمو نمیتونه حدس بزنه یعنی؟!:mornincoffee: فیلم که تابلوئه بابا تاوان (damage) البته اسم میراندا ریچاردسون هم باید بین اسمای بازیگران این فیلک بیاد.فیلم تقریبا باید مال 20 سال پیش باشه.کارگردان هم لوئیس میل هست 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ باریکلا..... میگم این تاپیک دست تو....من میرم عکسم بذار دیگه...:mornincoffee: 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ راهنمایی.... تیم برتون رو نمیبینی تو عکس؟؟؟؟؟؟؟؟ راولف گری تو فیلم بازی میکنه.خود تیم برتون هم که مثل همیشه تو فیلم هست.فیلم هم مال سال 94 هست.هنوزم بگم؟ 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ تیم برتون رو نمیبینی تو عکس؟؟؟؟؟؟؟؟ راولف گری تو فیلم بازی میکنه.خود تیم برتون هم که مثل همیشه تو فیلم هست.فیلم هم مال سال 94 هست.هنوزم بگم؟ ادوود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده