.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 19 شهریور، 2016 ی فیلم خوشششششششششششششگل که مطمئنم همه دیدین:hapydancsmil: 4
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 20 شهریور، 2016 ی فیلم خوشششششششششششششگل که مطمئنم همه دیدین:hapydancsmil: three steps above heaven 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 20 شهریور، 2016 three steps above heaven نه:hapydancsmil:درستش این نیس ولی تو همین حالیه:hapydancsmil: 4
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 20 شهریور، 2016 نه:hapydancsmil:درستش این نیس ولی تو همین حالیه:hapydancsmil: سودک به جان خودم همین فیلمه اینا ها اسکرین گرفتم عنوان اسپانیایی فیلم : Tres metros sobre el cielo سه قدم بالاتر از بهشت 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 20 شهریور، 2016 سودک به جان خودم همین فیلمه اینا ها اسکرین گرفتم عنوان اسپانیایی فیلم : Tres metros sobre el cielo سه قدم بالاتر از بهشت سه متر بالاتر از آسمان معنی میده آبلین آبلین.... 4
hamedc 265 ارسال شده در 21 شهریور، 2016 بعد مدت ها اومدیم حدس بزنیما:JC_thinking: آشناس ولی یادم نیست 4
sam arch 55879 ارسال شده در 12 آذر، 2016 شرم بر ویکی پدیا یعنی دیگه فیلم پیدا نمی شد؟! رومانیایی؟! دوستان اون ماشینه که داره رد می شه،برند Oltcit Club هست که اتفاقا مربوط به خود رومانی هست.می شه حدس زد فیلم تو رومانی تصویر برداری شده یعنی در همین حد می شه فهمید! احیانا این فیلم جایزه خرس برلین رو نبرده؟ 3
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 12 آذر، 2016 یعنی دیگه فیلم پیدا نمی شد؟! رومانیایی؟! دوستان اون ماشینه که داره رد می شه،برند Oltcit Club هست که اتفاقا مربوط به خود رومانی هست.می شه حدس زد فیلم تو رومانی تصویر برداری شده یعنی در همین حد می شه فهمید! احیانا این فیلم جایزه خرس برلین رو نبرده؟ از اونجایی که به نظر میرسه با پستم تاپیکو مسدود کردم جواب رو میذارم : 4Months, 3 Weeks and 2 Days آفرین به دقت شما به برند ماشین خرس رو نمیدونم ولی نخل طلای کن رو برده بفرمایین اینم یه فیلم سریع الحدس 3
ارسال های توصیه شده