.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ ی فیلم خوشششششششششششششگل که مطمئنم همه دیدین:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ ی فیلم خوشششششششششششششگل که مطمئنم همه دیدین:hapydancsmil: three steps above heaven 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ three steps above heaven نه:hapydancsmil:درستش این نیس ولی تو همین حالیه:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ نه:hapydancsmil:درستش این نیس ولی تو همین حالیه:hapydancsmil: سودک به جان خودم همین فیلمه اینا ها اسکرین گرفتم عنوان اسپانیایی فیلم : Tres metros sobre el cielo سه قدم بالاتر از بهشت 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ سودک به جان خودم همین فیلمه اینا ها اسکرین گرفتم عنوان اسپانیایی فیلم : Tres metros sobre el cielo سه قدم بالاتر از بهشت سه متر بالاتر از آسمان معنی میده آبلین آبلین.... 4 لینک به دیدگاه
hamedc 265 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ بعد مدت ها اومدیم حدس بزنیما:JC_thinking: آشناس ولی یادم نیست 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۵ شرم بر ویکی پدیا فیلم رومانیایی هست:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۵ شرم بر ویکی پدیا یعنی دیگه فیلم پیدا نمی شد؟! رومانیایی؟! دوستان اون ماشینه که داره رد می شه،برند Oltcit Club هست که اتفاقا مربوط به خود رومانی هست.می شه حدس زد فیلم تو رومانی تصویر برداری شده یعنی در همین حد می شه فهمید! احیانا این فیلم جایزه خرس برلین رو نبرده؟ 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۵ یعنی دیگه فیلم پیدا نمی شد؟! رومانیایی؟! دوستان اون ماشینه که داره رد می شه،برند Oltcit Club هست که اتفاقا مربوط به خود رومانی هست.می شه حدس زد فیلم تو رومانی تصویر برداری شده یعنی در همین حد می شه فهمید! احیانا این فیلم جایزه خرس برلین رو نبرده؟ از اونجایی که به نظر میرسه با پستم تاپیکو مسدود کردم جواب رو میذارم : 4Months, 3 Weeks and 2 Days آفرین به دقت شما به برند ماشین خرس رو نمیدونم ولی نخل طلای کن رو برده بفرمایین اینم یه فیلم سریع الحدس 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده