Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ این که واسه منه دیگه the return بله، فیلم مورد علاقه خودت بعدی رو بزار لطفا لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ صحنه تابلو میذارم از فیلمهای مورد علاقم هم هست 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ کسی نبود؟:| خودم بگم چه فیلمیه>؟ 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ محصول سال 2007 هستشاسم فیلم هم عددِ:| یه فیلم بود 2012. همین بازیگر اصلیش بود فک کنم ولی اون محصول 2009 بود 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ یه فیلم بود 2012. همین بازیگر اصلیش بود فک کنمولی اون محصول 2009 بود آره همین بازیگر بازی میکنه. یه خلاصه از فیلم رو بگم. بازیگر این فیلم نویسنده داستنهای ترسناک از ارواح و ... هستش که بهشون اعتقاد نداره و این محلی که ازش عکس گرفتم هتلی هستش که برای اقامت میاد. اتاقی رو درخواست میکنه که اون اتاق ارواح و... داره. شماره اتاق اسم فیلم هستش حالا اسمشو حدس بزنید:| 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۴ آره همین بازیگر بازی میکنه.یه خلاصه از فیلم رو بگم. بازیگر این فیلم نویسنده داستنهای ترسناک از ارواح و ... هستش که بهشون اعتقاد نداره و این محلی که ازش عکس گرفتم هتلی هستش که برای اقامت میاد. اتاقی رو درخواست میکنه که اون اتاق ارواح و... داره. شماره اتاق اسم فیلم هستش حالا اسمشو حدس بزنید:| مرسی خوب من دیگه صحبتی ندارم، چون ندیدم این فیلمو 1 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ شورش بی دلیل ؟ شیوا جان فیلمهای خوبی میذاری ادمو وسوسه میکنی دوباره ببینمش !!!! 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ شورش بی دلیل ؟ شیوا جان فیلمهای خوبی میذاری ادمو وسوسه میکنی دوباره ببینمش !!!! درسته هدفم همینه بعدیو بذار 2 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ فیلم خیلی معروفیه یه مدت تلویزیون مدام پخش میکرد 2 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ فیلم خیلی معروفیه یه مدت تلویزیون مدام پخش میکرد یه راهنمایی محصول 1985 نویسنده فبلمنامه اش معروفه به امپراطور سینما 2 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۴ مثل اینکه کسی این فیلم رو ندیده ؟؟؟ لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ نه متاسفانه کارگردان روسی فیلم آمریکایی نویسنده ژاپنی 1 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ با این راهنمایی ها فکر کردم میگید امپراطور سینما کوراساوا است دیگه فیلم قطار افسار گسیخته کارگردان : آندره کونچالفسکی 1985 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده