persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ دانيال حکيمي... اون که از چهل فرسخی تابلویه....:ws2: من فیلم ایرانی نیگا نمیکنم نزارین:w00: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ظاهرا هيچکس نميدونه!! خودم بگم؟؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ظاهرا هيچکس نميدونه!!خودم بگم؟؟ بوگو:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خوب سخت نذار دیگه بچه!!! بگووووو:mornincoffee: اسم فیلم دیگه چه خبرا نیست؟!! 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ايييييييييييي بابا اسمش " ديگه چه خبر" بود با بازي دانيال حکيمي و ماهايا پتروسيان اگه يادتون باشه دانيال حکيمي يه ربات ساخته بود که حرف ميزد و تو خونه براشون کار ميکرد و چايي ميوورد اسم رباته هم مبارک بود 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ايييييييييييي بابااسمش " ديگه چه خبر" بود با بازي دانيال حکيمي و ماهايا پتروسيان اگه يادتون باشه دانيال حکيمي يه ربات ساخته بود که حرف ميزد و تو خونه براشون کار ميکرد و چايي ميوورد یادم اومد 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ايييييييييييي بابااسمش " ديگه چه خبر" بود با بازي دانيال حکيمي و ماهايا پتروسيان اگه يادتون باشه دانيال حکيمي يه ربات ساخته بود که حرف ميزد و تو خونه براشون کار ميکرد و چايي ميوورد اسم رباته هم مبارک بود من بردم....!!:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ منم بازی.منم بازی.........:w14: من یه فیلم بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ منم بازی.منم بازی.........:w14:من یه فیلم بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟ هر چند نوبت منه..... ولی واسه اینکه ذوقت کور نشه بذار....:there: سخت نباشه هاااا....:mornincoffee: 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ آره.....................ولی فیلم ایرانی نزار:w00: چرا آپلود نمیشه:w00: ایرانی که آسونتره..!! 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ هر چند نوبت منه..... ولی واسه اینکه ذوقت کور نشه بذار....:there:سخت نباشه هاااا....:mornincoffee: میسی.........الان کلی ذوق کردم........ الان میام چند لحظه.صبر کنید...... 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ایرانی نذارید من فیلم ایرانی نگاه نمی کنم:banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ایرانی نذارید من فیلم ایرانی نگاه نمی کنم:banel_smiley_52: مرسیییییییییییییییییییییییییییی:icon_gol: مثل خودمییییییییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ایرانی که آسونتره..!! نخیر کجاش آسونه...همشون موضوعش شبیه همه ...آخرش آدم میشن 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اگه گفتید این چه فیلمیه؟؟؟؟؟:w42::w42: 2 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ new moonنیست:ws2: اسم کاملش: The Twilight Saga New Moon 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده