شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ بخون! اول خودت و دقیق معرفی کن ببینم کدوم حسینی:banel_smiley_4: بعد شروع کنم به روضه:icon_redface: 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ عنوان تاپیک رو خوندی؟ تاپیک اول رو خوندی؟نخـوندی؟! :w00: بــرو بخون،بعد بیـــا نظـر بده. آهان! خب به نظر من هر چیزی ارزش جواب دادن نداره ! کسی که توهین میکنه معمولا یه کمبودی در مقایسه با طرف مقابلش احساس میکنه! بعضیای دیگه ام کلا خصوصیت اخلاقیشون اینطوریه که خب! مریضن . . .! با مریضم باید مدارا کرد! 4 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ آهان!خب به نظر من هر چیزی ارزش جواب دادن نداره ! کسی که توهین میکنه معمولا یه کمبودی در مقایسه با طرف مقابلش احساس میکنه! بعضیای دیگه ام کلا خصوصیت اخلاقیشون اینطوریه که خب! مریضن . . .! با مریضم باید مدارا کرد! تکبیر لطفا!!:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اول خودت و دقیق معرفی کن ببینم کدوم حسینی:banel_smiley_4:بعد شروع کنم به روضه:icon_redface: معلومه که T .. .. ! 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ تکبیر لطفا!!:persiana__hahaha: اللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللاااااف کردی مارا! از پریشب تا حالا! :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ چی میخوای بخونی!!جسین یه چوی:persiana__hahaha: بیاریم براش صداش صاف شه!!! صاف عزیزم جات خالی الان با سزنو سیخ و پیکنیک ساختمش:icon_redface: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ راستی سمنی تبریک میگم کاربر ممتاز شدی الان دیدم 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ آهان!خب به نظر من هر چیزی ارزش جواب دادن نداره ! کسی که توهین میکنه معمولا یه کمبودی در مقایسه با طرف مقابلش احساس میکنه! بعضیای دیگه ام کلا خصوصیت اخلاقیشون اینطوریه که خب! مریضن . . .! با مریضم باید مدارا کرد! ممنـــون تکبیر لطفا!!:persiana__hahaha: الله اکبــر...! مـرگ بــر ضد....!! :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ معلومه که T .. .. ! صد رحمت به بیتاب بابا چرا هر روز با یه اسم میای ملت مگه مسخره توئن:brodkavelarg::brodkavelarg: حالا خوبی دلمون تنگیده بود برات:4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ راستی سمنی تبریک میگم کاربر ممتاز شدی الان دیدم جدیییییییییی؟ الان دیدم مقسی 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ تبریک سمنی.. من 2 دقیقه رفتم عکسای بچگی آیشواریا رو ببینم3 صفحه رفتین جلو.. ممنون از ابراز احساسات همگی نسبت به پستهای من 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ تبریک سمنی..من 2 دقیقه رفتم عکسای بچگی آیشواریا رو ببینم3 صفحه رفتین جلو.. ممنون از ابراز احساسات همگی نسبت به پستهای من خواهش میشه 1000تومن 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خواهش میشه 1000تومن کمتر حساب کن مشتری بشم.. 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ تبریک سمنی..من 2 دقیقه رفتم عکسای بچگی آیشواریا رو ببینم3 صفحه رفتین جلو.. ممنون از ابراز احساسات همگی نسبت به پستهای من maryam_alien کاربر ویژه مهندسی عمران 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ کمتر حساب کن مشتری بشم.. چون شمایی و بار اوله 750 تومن میگیرم 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ چون شمایی و بار اوله 750 تومن میگیرم الان که بابام خوابه..بیدار شد میگیرم از خجالتت در میام. 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ مریم جون به شمام تبریک میگم ای خداااااااااااااااا همه مدیر میشن کاربر فعال میشن ولی من چی؟؟؟؟پس کی به ارزوم میرسم ؟؟؟؟ حالا همتون گریه کنین و سینه بزنین:ws44:() 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ الان که بابام خوابه..بیدار شد میگیرم از خجالتت در میام. پس منتظرم یادت نره 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ مریم جون به شمام تبریک میگم ای خداااااااااااااااا همه مدیر میشن کاربر فعال میشن ولی من چی؟؟؟؟پس کی به ارزوم میرسم ؟؟؟؟ حالا همتون گریه کنین و سینه بزنین:ws44:() قربونت عزیزم....ایشالا یه روز ادمین بشی گلم :icon_gol: صورت حسابتم فردا پرداخت میکنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده