ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ بخشش از بزرگونه!!!!! مریم جون تپ تپ داری من یکی شرمنده میکنی!!! 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ مریم جون تپ تپ داری من یکی شرمنده میکنی!!! دشمنت شرمنده ندا جون 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ :4chsmu1:ولی..جدا یه خصوصیتی که دارم اینه که اصلا کوتاه نمیام!!!! هم خوبه هم بد!!! البته به موقش خوبه متاسفانه من معمولا جواب نمیدم وفقط حرص میخورم ولی خدا نکنه که بخوام جواب بدم زبونم از کنترلم خارج میشه حدودا 10 متر از پام بلند تر میشه بعدش اینقدر حال میکنم 3 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ البته به موقش خوبهمتاسفانه من معمولا جواب نمیدم وفقط حرص میخورم ولی خدا نکنه که بخوام جواب بدم زبونم از کنترلم خارج میشه حدودا 10 متر از پام بلند تر میشه بعدش اینقدر حال میکنم میدونی..تو کل فامیل مخصوصا پدری!!هیچکس جرأت نداره به من تیکه بندازه یا حتی جلوی من مثلا پر رو بازی با مامانم در بیاره!!!سه سوته کلم پیچ میشه!!! من خیلی هم متعصبم تازه!!!کلی هم از از مامان اینا دفاع میکنم!! 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ البته به موقش خوبهمتاسفانه من معمولا جواب نمیدم وفقط حرص میخورم ولی خدا نکنه که بخوام جواب بدم زبونم از کنترلم خارج میشه حدودا 10 متر از پام بلند تر میشه بعدش اینقدر حال میکنم :ws28: 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ هیچکس جرأت نداره به من تیکه بندازه !!!سه سوته کلم پیچ میشه!!! :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خودمو عشقههههههههههههههههههههههه حوصله کل کل با افراد احمق ندارم وقت هم نمیذارم . 5 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خودمو عشقهههههههههههههههههههههههحوصله کل کل با افراد احمق ندارم وقت هم نمیذارم . همیشه جواب نمیده!!! 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52: تو بیا بخلم!!:aghosh: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خودمو عشقهههههههههههههههههههههههحوصله کل کل با افراد احمق ندارم وقت هم نمیذارم . بعضی وقتا آدمای احمق پاپیچت میشن و کاری نمیتونی بکنی جز اینکه روشون و کم کنی 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ همیشه جواب نمیده!!! در مواقعی که جواب نده لانچیکو در میارم حله؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ میدونی..تو کل فامیل مخصوصا پدری!!هیچکس جرأت نداره به من تیکه بندازه یا حتی جلوی من مثلا پر رو بازی با مامانم در بیاره!!!سه سوته کلم پیچ میشه!!!من خیلی هم متعصبم تازه!!!کلی هم از از مامان اینا دفاع میکنم!! کار خوبی میکنی امیدوارم بتونی در آینده زبون فامیل شوهرتم کوتاه کنی:w58: 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ کار خوبی میکنی امیدوارم بتونی در آینده زبون فامیل شوهرتم کوتاه کنی:w58: :girl_yes2: :girl_yes2: :girl_yes2: :girl_yes2: :girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ کار خوبی میکنی امیدوارم بتونی در آینده زبون فامیل شوهرتم کوتاه کنی:w58: من کسی و با ازدواج با خودم بدبخ نمیکنم شقی جووون!!:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ تو بیا بخلم!!:aghosh: :aghosh: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v حالا این پسرای انجمن کجـان؟ چـرا نمیان نظـر بدن؟! 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من کسی و با ازدواج با خودم بدبخ نمیکنم شقی جووون!!:persiana__hahaha: خودتو بدبخت نمیکنی عزیزم. 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ :aghosh: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v حالا این پسرای انجمن کجـان؟ چـرا نمیان نظـر بدن؟! یا الله . . . ! 4 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ :aghosh: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v حالا این پسرای انجمن کجـان؟ چـرا نمیان نظـر بدن؟! نظر اونا که مهم نی..خودمون و عشقه!! 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها هنوز ازدواج نکرده چرا گارد میگیرن واسه فامیل شوهر با این ذهنیت نرین جلو 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده