DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ دری مری نظر هو گههه یا سی پیار لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ سمن بچه ها اون ورن....:banel_smiley_52: :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: چته؟؟؟؟؟/ لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ بابا پاشین بیاین اونجا! :w00: لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ سرعتتون پایینه هاااااااااااااااااخوابم گرفت منم همین طــور... لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ دفـتر رو بی خیــــال :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ یه بار شقایق 21 و سارا افشار سر این گن بحثشون شده بود سارا میگفت جن درسته شقی میگف گن درسته بعد از کل ی بحث فهمیدند گن درسته ولی سارا چون لهجه ترکی داره گن رو جن تلفظ میکنه :ws28: هیچ وقت فک نمیکردم یه روزی تو تاپیک خودم اسپم بشه فک کنم آه صاحبای تاپیکایی که توش اسپم میکردم منو گرفته 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28: هیچ وقت فک نمیکردم یه روزی تو تاپیک خودم اسپم بشه فک کنم آه صاحبای تاپیکایی که توش اسپم میکردم منو گرفته عوضش تاپیکت همه اش بالا بود دیشب 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ هیچ وقت فک نمیکردم یه روزی تو تاپیک خودم اسپم بشه فک کنم آه صاحبای تاپیکایی که توش اسپم میکردم منو گرفته دنیا تلافی خونست!!! 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خودت تاپیک میزنی خودتم اسپم میکنی؟:icon_pf (34): مو؟؟؟اسپم؟؟؟کجا؟؟؟ حمید جان شما که ماشالا اینکاره ای.حس اسپم که بیاد دیگه خودی و غیر خودی نمیشناسه که.دست خودت نیست. :girl_yes2: من؟استغفرالله.نماز روزه ات قبول راستی.ایشالله خدا قبول کنه. کی جدیده؟کجای کاری؟این 2 روز دیگه یه تاپیک میزنه میگه میخوام مدیر بشم.اگه این کار و نکرد :banel_smiley_4: اتفاقا همین قصدو داشتم چرا لو دادی؟؟؟:w00: مگه نون و ماسته؟اگه بدون هماهنگی باشه چنان زیر آبشو بزنیم که همینقدر امتیازاشو هم از دست بده. :banel_smiley_4: خواستم نظر بدم ولی هرچی جلوتر رفتم دیدم بیشتر از بحث منحرف شدین و مرا نسزد پست دادن در تاپیکهای انحرافی و التقاطی چه وضعشه............... هی اسپم هی اسپم:w00: بیخود چشم دیدن این امین نپونو نداشتماااااااااا حالا قدرشو میدونم؛حالا که تالار آزاد به هیچ برگشته 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ مو؟؟؟اسپم؟؟؟کجا؟؟؟ اتفاقا همین قصدو داشتم چرا لو دادی؟؟؟:w00: من ازت حمایت میکنم عزیزم.کاریت نباشه 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ عوضش تاپیکت همه اش بالا بود دیشب دست شوما درد نکنه دنیا تلافی خونست!!! اوهوم. الان بهم ثابت شد :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ دست شوما درد نکنه سر شوما درد نکنه 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من ازت حمایت میکنم عزیزم.کاریت نباشه بدو برو حمایت کن :w00: لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ یه بار شقایق 21 و سارا افشار سر این گن بحثشون شده بود سارا میگفت جن درسته شقی میگف گن درسته بعد از کل ی بحث فهمیدند گن درسته ولی سارا چون لهجه ترکی داره گن رو جن تلفظ میکنه بحث نه گفت و شنود:w58: راست میگه ولی من روم نمیشد بش بگم بخاطر لهجته:icon_redface: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده