رفتن به مطلب

تبریک به " شادمهرباز " عزیز

just work

ارسال های توصیه شده

بچه ها منظور بدی ندارم........ولی فک کنم این قانون مموعیت بحث سیاسی رو انجمن بد روتون اثر گذاشته هاااا!!!!:ws52::w58:

دوروخ نگو منظور بدي داشتي !!! TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28106%29.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 159
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

شنیده ها حاکیست پروفایل شادمهرباز مخلوع توسط عناصر معلوم الحال مورد تهاجم قرار گرفته بگونه ای توسط یکی از عوامل خودفروخته

تمثال مقدس " شادمهر عقیلی " پاره شده ...

وامصیبتا

در اینجا این ضایعه ی اسفناک با ساحت مقدس شادمهرباز همدردی میکنیم و تا احقاق حقوق قانونی بر حقمان پایبندیم ...

• Like 3
لینک به دیدگاه
شنیده ها حاکیست پروفایل شادمهرباز مخلوع توسط عناصر معلوم الحال مورد تهاجم قرار گرفته بگونه ای توسط یکی از عوامل خودفروخته

تمثال مقدس " شادمهر عقیلی " پاره شده ...

وامصیبتا

در اینجا این ضایعه ی اسفناک با ساحت مقدس شادمهرباز همدردی میکنیم و تا احقاق حقوق قانونی بر حقمان پایبندیم ...

:ws44::ws44::ws44::icon_pf (34)::icon_pf (34)::ws44::ws44::ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دوروخ نگو منظور بدي داشتي !!! TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28106%29.gif

:banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52:من اشتباهی بودم بابا.......اصلا به من چه.....راحت باشین......ایشالا بیتاب الان بیاد سراغتون........:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اطلاعیه :

گروه عدالتخواه انجمن به رهبری رهبر فرزانه " شادمهرباز " جهت اعلام شکایت نسبت به این کودتا ازفردا تا 30 روز اینده از صبح تا غروب دست به اعتصاب غذا خواهد زد .

باشد که کودتاگران به خود بیایند و با " شادمهرباز" بیعت نمایند .

• Like 2
لینک به دیدگاه

اطلاعیه :

گروه عدالتخواه انجمن به رهبری رهبر فرزانه " شادمهرباز " جهت اعلام شکایت نسبت به این کودتا ازفردا تا 30 روز اینده از صبح تا غروب دست به اعتصاب غذا خواهد زد .

باشد که کودتاگران به خود بیایند و با " شادمهرباز" بیعت نمایند .

خشک یا تر ... مشخص کن...اعتصابتون خشکه یا تر

:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
عرض سلام و ادب و احترام به حضور یکایک اعضای محترم انجمن نواندیشان ایران

هم اکنون به طور اتفاقی مطلع شدم که دوست قدیمی و محبوب جناب

" شادمهرباز "

عزیز به عنوان

مدیر کل سایت

برگزیده شده اند .

111.JPG

این حقیر با سپاس بی پایان از زحمات تمامی مدیران و موسسان این انجمن , انتخاب ایشون رو صمیمانه تبریک عرض مینمایم .

من هم تبریک میگم :ws28::ws28::ws28::ws28:

چه میکنه این محمد عارف با این انجمنش:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

با تشكر از محبت همه ي دوستان و دلسوزان انجمن ، عرض شود كه اين عنوان ها واسه كسي نمونده منم از دو ديقه بعد خودم خبر ندارم ولي تا وقتي اين عنوان روي دوشم سنگيني ميكنه تمام تلاشمو براي ارتقاء سطح علمي و فرهنگي انجمن با همكاري و همياري شما عزيزان خواهم كرد ...سپاس فروان از تمام محبتهايي كه به من شد درحاليكه من لايقش نيستم:w72:

:ws28:

ما به مرداد پر از حادثه عادت داريم !!!!! icon_pf%20%2844%29.gif

:a030:

باز من دیر رسیدم..

ولی سر کاریه باحالی بود.

• Like 4
لینک به دیدگاه

هوالمتین

با عرض سلام به تمامی دوستان ارجمند

عصر امروز شاهد یکی از خبرسازترین تاپیکهای تاریخ انجمن بودیم و این خبر در کمتر از دقیقه ای به اکثر اعضای فعال بروز کرد .

موضوعی که حتی موسسین و برخی مدیران انجمن رو به شک انداخت

حقیقت امر این بود که این حقیر از یک شوخی ساده با هماهنگی دوست عزیزمون " شادمهرباز " تصمیمی گرفتیم تا در استانه ی ماه مبارک رمضان باعث یک شور و شوق میان دوستان شویم .

در این میان برخوردهای دوستان واقعا معقولانه و با تدبیر بود .

در اینجا از همه ی دوستانی که به نوعی از این شوخی ازرده خاطر شدند حلالیت میطلبم و برای یکایک مدیران و موسسان انجمن نواندیشان ارزوی سلامتی و سربلندی دارم .

با تشکر از شما

• Like 11
لینک به دیدگاه

هوالمتین

با عرض سلام به تمامی دوستان ارجمند

عصر امروز شاهد یکی از خبرسازترین تاپیکهای تاریخ انجمن بودیم و این خبر در کمتر از دقیقه ای به اکثر اعضای فعال بروز کرد .

موضوعی که حتی موسسین و برخی مدیران انجمن رو به شک انداخت

حقیقت امر این بود که این حقیر از یک شوخی ساده با هماهنگی دوست عزیزمون " شادمهرباز " تصمیمی گرفتیم تا در استانه ی ماه مبارک رمضان باعث یک شور و شوق میان دوستان شویم .

در این میان برخوردهای دوستان واقعا معقولانه و با تدبیر بود .

در اینجا از همه ی دوستانی که به نوعی از این شوخی ازرده خاطر شدند حلالیت میطلبم و برای یکایک مدیران و موسسان انجمن نواندیشان ارزوی سلامتی و سربلندی دارم .

با تشکر از شما

مثل همیشه خلاق و مبتکر هستی علی جان:a030:

واقعا شما یکی از سرمایه های این انجمن هستی:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...