Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ مگه عنوانمو نميبيني ؟!!! :4chsmu1: اره واقعا کسی که مدیر یه سایت میشه باید از زندگی واقعی استعفا بده بره تو دنیای مجازی زندگی کنه:Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon: 6 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ مگه عنوانمو نميبيني ؟!!! :4chsmu1: بنده بسیار خرسندم و به 3shahrsaz عزیز تبریک می گم که مخمل قرمز رو در نطفه خفه کردیم... 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ :ws43:تو جدیدا به خیلی چیزا عادت کردی منظورت همون بچه و مچه و بازیو این حرفا دیگه یا نه چیزای دیگه:w00::w00::w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ منظورت همون بچه و مچه و بازیو این حرفا دیگه یا نه چیزای دیگه:w00::w00::w00::w00: چيزاي ديگه بود !!! 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ لطفا یکی دقیقا شفاف سازی کنه:imoksmiley: 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ چيزاي ديگه بود !!! آره وحید چیزای دیگه بود جدیدا رکورد میزنه:ws47: 3 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ من گفتم تا زماني كه من هستم اين پستو به هر كسي نمي دن!!! 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ لطفا یکی دقیقا شفاف سازی کنه:imoksmiley: هیچی مریم جون سر کاریه:shame: 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ چيزاي ديگه بود !!! شادی حالا که سی پنل دستته انقدر اون بالا ی اسمتو عوض نکن زشته میگن یارو ندید بدیده:ws28: 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ لطفا یکی دقیقا شفاف سازی کنه:imoksmiley: عيـــيــزم ايني كه ميبيني ديگه شفافشه 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ هیچی مریم جون سر کاریه:shame: رکورد چی پرش ارتفاع یا نه بازم چیزه دیگس 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ شادی حالا که سی پنل دستته انقدر اون بالا ی اسمتو عوض نکن زشته میگن یارو ندید بدیده:ws28: دست من نيست كه !!! 3 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ عرض سلام و ادب و احترام به حضور یکایک اعضای محترم انجمن نواندیشان ایران هم اکنون به طور اتفاقی مطلع شدم که دوست قدیمی و محبوب جناب " شادمهرباز " عزیز به عنوان مدیر کل سایت برگزیده شده اند . این حقیر با سپاس بی پایان از زحمات تمامی مدیران و موسسان این انجمن , انتخاب ایشون رو صمیمانه تبریک عرض مینمایم . :jawdrop::jawdrop: :JC_thinking: جدیه یا شوخی ؟ 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ شادی حالا که سی پنل دستته انقدر اون بالا ی اسمتو عوض نکن زشته میگن یارو ندید بدیده:ws28: خب هست دیگه:ws47: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ رکورد چی پرش ارتفاع یا نه بازم چیزه دیگس :hanghead::hanghead: 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ دست من نيست كه !!! پس دست کیه هاننننننننننننننننننننن:Ghelyon::Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ مدیر تالار موسيقي و فیلم خوب شد گفتی ها وگرنه همه سر در گم میوندن:ws28: 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ پس دست کیه هاننننننننننننننننننننن:Ghelyon::Ghelyon: بنا به مسائل امنيتي نامش فاش نميشه ! بده يه قـــُــلم ما بزنيم! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده