just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ عرض سلام و ادب و احترام به حضور یکایک اعضای محترم انجمن نواندیشان ایران هم اکنون به طور اتفاقی مطلع شدم که دوست قدیمی و محبوب جناب " شادمهرباز " عزیز به عنوان مدیر کل سایت برگزیده شده اند . این حقیر با سپاس بی پایان از زحمات تمامی مدیران و موسسان این انجمن , انتخاب ایشون رو صمیمانه تبریک عرض مینمایم . 34 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ شادی:jawdrop: تو این مملکت چه زود تغییرات ایجاد میشه شادی تبریک میگم :167: 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ :dancegirl2: مبارک باشه :dancegirl2: کارت از گریه گذشتست...بر آن میخندی 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ منم تبریک میگم پس محمد چی شد؟ شد مدیر تالار موسیقی 14 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ شد مدیر تالار موسیقی :ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ درود عزيزاي دل انگيز :wubpink: عنوان فرقي نميكنه ، هدف فقط خدمته ، من همون كاربر معمولي قبل هستم :w72: 13 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ من دیدم دو تا سکته ناقص زدم:دی تبریک شادمهر جون 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ درود عزيزاي دل انگيز :wubpink: عنوان فرقي نميكنه ، هدف فقط خدمته ، من همون كاربر معمولي قبل هستم :w72: پس جدیه تبریک می گم 2 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان همونطور که میبینید مدیریت محترم کل سایت جناب شادمهر باز هستند . بزن اومن دس قشنگه رو ... اون عقبیا !!! صدای دستا نمیاد .... 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ جا داره از داداش محمد عزیز هم تشکر کنیم الحق و انصاف ایشون هم مدیر خیلی خوبی بودن و رابطه خیلی خوب و محترمانه ای با کاربرا داشت امیدوارم هرجا که هستن موفق و پیروز باشن 8 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ مگه جدیههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: شادییییی.....................همییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییینه:ws50: تبریک میگگگگگگگگگم 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ شادمهر جان بهت تبریک میگم :girl_angel: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده