سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ سارا جان ولی الان این سخن دکتر ربطی نداره به بحثا..حرف تقابل عشق و عقل عزیزم عسل لذیذم فقط نظرمو گفتم من یکی با عشق حال نمیکنم 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ یــا نمی خواد...هــر دو...عقل بیشتــر 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ عزیزم عسل لذیذم فقط نظرمو گفتم من یکی با عشق حال نمیکنم بیا بزن قدش:w16: 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ عزیزم عسل لذیذم فقط نظرمو گفتم من یکی با عشق حال نمیکنم الهی که تو دامش نیفتی! افتادی میای ور دل پری! ور نپری 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ اگه از اول جفتش با هم باشه که عالی می شه دوست داشتن خیلی عمیق تر از عشقه :w16: آره ولی به شرط اینکه اول عقل بله رو بگه نه عشق:girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ بیا بزن قدش:w16: باشه ولی قدتت چقدره؟ 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ خدا به هرکه دوست داری بگو عشق از زندگی کهن بهتراست وبه هرکه دوست تر میداری بگو دوست داشتن از عشق بالاتر است عشق در دریا غرق شدن است دوست داشتن در دریا شنا کردن است و......... باهات موافقم 100 در 100 دوست داشتن خیلی بهتره تا عشق عشق ادمو کور میکنه ولی دوست داشتن ادمو میبره تا به مقصد برسونه 4 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ عزیزم عسل لذیذم فقط نظرمو گفتم من یکی با عشق حال نمیکنم :girl_blush2: ووی جه باحال اسمم گفتی سارایی... مگه تجربه داشتی؟؟؟ بیا بزن قدش:w16: اخ اخ سمن نگو که... الهی که تو دامش نیفتی!افتادی میای ور دل پری! ور نپری هرچی دکی پری بگه... :62izy85: بعدم این یه دعایه شیرینه 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ باهات موافقم 100 در 100 دوست داشتن خیلی بهتره تا عشق عشق ادمو کور میکنه ولی دوست داشتن ادمو میبره تا به مقصد برسونه :banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ :girl_blush2: ووی جه باحال اسمم گفتی سارایی...مگه تجربه داشتی؟؟؟ خودم نه ولی دوست صمیمی و فامیل نزدیکم داشتن اونم از نوع کورش اخرشونم:banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ اگه در اون حد عشق واقعی باشهمثل افسانه ها فقط با نرسیدن میشه عشق رو نگهش داشت! چون وقتی عقل بگه نه عشق بگه آره و مزدوج شی تهش از اون عشق خاکسترش می مونه پس اگه اونقدر عاشقی باید فکر عشقت باشی نه ازدواج پس چجوری میگی عشقو عقل متضاد همن و با هم کامل میشن این با حرف اولت در تناقضه :Ghelyon::Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: :Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ خودم نهولی دوست صمیمی و فامیل نزدیکم داشتن اونم از نوع کورش اخرشونم:banel_smiley_52: باید خودت بچشی... تازه من از نوع بیناشم.. اینقذه خوبه دایم نوع کورش بود اولا ازدواجشش دچار شک شد البته کسی نفهمید الان دارن پروانه ای زندگی میکنن.. یه دوستمم با عقل پیش رفت این دوسم فوقالعاده زیباس تحصیل کرده ام که هس خانواده محترمیم داره خلاصه کامله دیگه بعد هی رو حرفه مادرش پیش رفت که فامیل چی میگن این همه خواسگار اونجوری اینجوری اسم این پسرو نیارو اینا.. خلاصه یه 8 ماه ندیدمش ... گفت ... (عسل) من نمیتونم من هرچی دورتر شدم فهمیدم خیلی دوسش دارم (سعی میکرد وانمود کنه عاشق نیس.. ) خلاصه گف دیگه نمیتونم دوری تحمل کنم خانواده من که این همه خرج من میکنن میخوام بگم نصفش کنن گفت چطور برا پسراشون خونه ماشین عروسیه انچنان خب فک کنن یه پسره دیگه دارن... اخر این حرفشم این بود که اگه من باکسه دیگه ای ازدواج کنم مطمنم زود ازش خسته میشم بش خیانت میکنم... من نگاش میکردم یادم میومد که هچکس مثه اون عشقو رد نمیکرد و عاقل نبود..:w00: خلاصه سارایه عزیزم انتظار نداشته باش عشق ازت اجازه بگیره ... 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ پس چجوری میگی عشقو عقل متضاد همن و با هم کامل میشن این با حرف اولت در تناقضه :ghelyon::ghelyon: در تضاد هم ولی در کنار هم دیگه هستن! این حرف من مال وقتی بود که عشق کوره و عقل همه جوره می گه نه....!! اون حرف اولم مال وقتی بود که آدم برای عشق می خواد پا روی دلش بذاره و دیگه خودخواه نباشه ساده تر بگم عشق افسانه ای تنهاست اما عشق ازدواج عشق زن و شوهر گاهی باید تن به برتری عقل داد! گاهی کفه ترازو را به نفع عشق سنگین کرد!! 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ :Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon::Ghelyon: نکش اینقدر ضرر داره دهه:brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ نکش اینقدر ضرر داره دهه:brodkavelarg: نکشم باید از روزگار بکشم باز صد رحمت به قلیون:ws28: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ عشق... فقط عشق... البته آدم عاقل کسیه که معنی عشقو درست درک کنه.........نهایت عقل عشقه عاشق شو ورنه روزی کار جهان سرآید نابرده گنج مقصود از کارگاه هستی اونایی که میگن عقل از ملال میترسن هرکه ترسد زملال اندوه عشقش نه حلال سر ما و قدمش یا لب ما و دهنش دلم برای اونایی که عاشقی رو تجربه نمیکنن میسوزه کی گفته وابستگیه بعد ازدواج همون عشقه با کسی ازدواج نکن که دوست داری همیشه کنارش باشی با کسی ازدواج کن که نتونی بی اون زنده باشی البته امروزه دیدم عقل دختر خانوما رو .............دنبال پست و مقام پولو ماشینو خونه طرفن..............بعد که به اینا میرسن...............اونوقت افسردگی میگیرن...........یا میرن عاشق پنهونی یه پسر دیگه میشن در خانه اگر کس است یک حرف بس است 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ نکشم باید از روزگار بکشم باز صد رحمت به قلیون:ws28: پس بکش:whistle: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ عشق...فقط عشق... البته آدم عاقل کسیه که معنی عشقو درست درک کنه.........نهایت عقل عشقه عاشق شو ورنه روزی کار جهان سرآید نابرده گنج مقصود از کارگاه هستی اونایی که میگن عقل از ملال میترسن هرکه ترسد زملال اندوه عشقش نه حلال سر ما و قدمش یا لب ما و دهنش دلم برای اونایی که عاشقی رو تجربه نمیکنن میسوزه کی گفته وابستگیه بعد ازدواج همون عشقه با کسی ازدواج نکن که دوست داری همیشه کنارش باشی با کسی ازدواج کن که نتونی بی اون زنده باشی البته امروزه دیدم عقل دختر خانوما رو .............دنبال پست و مقام پولو ماشینو خونه طرفن..............بعد که به اینا میرسن...............اونوقت افسردگی میگیرن...........یا میرن عاشق پنهونی یه پسر دیگه میشن در خانه اگر کس است یک حرف بس است به حرفاش گوش ندین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده