رفتن به مطلب

رانندگي,بازندگي اين است معناي زندگي

spow

ارسال های توصیه شده

سلام

هروقت وضع رانندگيمون مطابق با استانداردهاي تعريف شده جهاني شد مطمئن باشيد ميتونيم ادعا کنيم حق وحقوق خودمونم ميشناسيم

چه ربطي داره اقا؟

هيچي همينجوري بي قافيه وبي وزن بهش مربوطه

تو لاين راست سبقت ميگيريم وگاز ميديم تو لاين چپ لاک پشتي ميريم وقتي پاي صحبت ميرسه علامه دهريم

زورمون مياد يه راهنما بزنيم وميپيچيم جلوي يکي وبعد بوق زدن هرچي عقده از هرجا داريم سريارو خالي ميکنيم

عشق لايي کشيدن داريم(قابل توجه اونايي که سکسشوال!!ميبينن اين لايي کشيدنارو!)

خلاصه براي رسيدن به هدفمون از هربي قانوني وراه ميانبري استفاده ميکنيم ولي خداييش ادعامون عمه فلک رو رو ويبره گذاشته

تا مسئوليت پذيري واگاهي وتبعيت از قانون ملکه ذهن هممون نشه ما ميمونيم وچاهمون

حالا از ماست که برماست يا از دوغه که بر دوغه بالاخره ايراد کارتو خودمونه

چقدر سعي کرديم فرهنگ رو برا خودمون بازتعريف کنيم وايراد کارمونو بشناسيم

حالا اين فقط يکي از هزاران مشکلي هست که هرروز بي مبالات با شکستن قانوناش کيف ميکنيم

شاد وپيروز وسبز باشيد

• Like 11
لینک به دیدگاه

بلاخره یه نفر اومد خودش یه مطلبی رو نوشت و نظر خودش رو گفت... مرسی Spow جان...

مردیم بس که کپی پیست دیدیم...

من دیروز از مسیر هراز اومدم تهران... یه چهار ماهی بود تهران نیومده بودم... کمی تا قسمتی یادم رفته بود ولایتم چه خبره... داشتم با خودم فکر میکردم نگاه کن... این ملت اصلا دیوانه شدند... انگار هیچ ارزشی بره زندگی خودشون قائل نیستند... یاد اون آهنگ افتادم که میگفت I don't wanna die , but i aint keen on living either ... دیدم این مردم انگار کلا از زندگی سیر شدن... یعنی اون راننده ی تریلر 18 تنی نمیدونه که نباید با 80 کیلومتر سرعت تو سراشیبی رانندگی کنه ؟ یا اون خانوم محترم که احتمالا در هر جمعی ادعای فرهنگ و دانش و شخصیتش آدم رو از زندگی بی زار میکنه نمیدونه سبقت از دست راست خیلی احمقانه و خطر ناک هست ؟ عجیبه که این نسل جدید با این همه ادعای آزادی خواهی و دانش و منش انسانی خودشون حتی ساده ترین و بنیانی ترین قوانین اجتماعی رو که همون احترام به قوانین هست رو نمیتونند بفهمند و بهش احترام بزارند...

الان همین دوستان عزیزی که میان اینجا نظر میدند... کلاتون رو قاضی کنید و ببینید خودتون چقدر واقعا احترام میزارید به قوانین ؟ چند بار در هر روز خلاف قانون عمل میکنید ؟؟ آیا واقعا آزادی میخواید ؟؟ مملکت پیشرفته میخواید ؟ میدونید مهم ترین چیزی که در هر جامعه ی آزاد باید بهش توجه بشه و در حقیقت بنیان جامعه ی آزاد هست قانونه ؟ تنها چیزی که جلوی تبدیل آزادی به آشوب رو میگیره ؟

من از خودم میگم... من خلاف نمیکنم... حداقل اگر زمانی خلافی مرتکب بشم از روی نادانی بوده... نمیدونستم قانون رو... ولی هرگز نمیگم ای بابا این یارو چرا راه نمیره ؟ و بعد از دست راست سبقت بگیرم... هیچ وقت دستم رو روی بوق نمیزارم به مدت 45 دقیقه... از بوق به عنوان یک راه ارتباطی برای احوال پرسی با دوستان و آشنایان که میبینم استفاده نمیکنم (این در شمال بی داد میکنه)... ویراژ نمیدم... کوچه ها رو با اتوبان اشتباه نمیگیرم... خلاصه سعی میکنم رفتارم تا حدی که میتونم انسانی باشه...

ولی واقعا خیلی خیلی سخته که آدم در جامعه ای که هیچ کس (حداقل اکثریت) به قانون احترام نمیزاره شما به قانون احترام بزارید... خیلی سخته که سرعت مجاز برید زمانی که 200 تا ماشین پشت سرت دارند بوق میزنند که به جای 50 کیلومتر 90 کیلومتر سرعت برید... خیلی سخته به قانون احترام گذاشتن در جامعه ای که بی قانونی تبدیل به ارزش شده...

در یک کلام ملت محترم... همین چیزی هم که داریم زیادیمونه... من فکر میکنم باید ما بریم الاغ سوار بشیم... حداقل اونطوری مرگ و میر پایین تر میاد...

• Like 8
لینک به دیدگاه

مرسی عزیز

اینو برا وبلاگ نوشته بودم گفتم اینجا هم بزارمش

اون قسمت بوق یادم رفته بود میگما یه چیزی رو از قلم انداختم

دی:

والا چی بگم

ادم خیلی چیزارو میبینه وفقط میتونه تاسف بخوره وزبان به خاموشی ...

زنده باشی

• Like 6
لینک به دیدگاه
حرفات درست همش.منم قانون رو رعایت میکنم.

ولی خدایی تا 2 رو پر نکردی که نمیشه بری تو 3.میشه؟:ws3:

حمیدجان نگرفتم موضوع رو

لاین یا چی؟:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

یاد.............آخر هفته ها ...........جاده فشم........افتادم...........:icon_pf (34):

درکل برای اطلاعات بیشتر به امضای من مراجعه کنید......:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه

من قبلا گفتم و بازم میگم...مشکل ما ایرانی ها ژنتیکیه و درست بشو هم نیستیم...

ایرانی هایی رو که تو خارج زندگی کردن رو ببینین...هنوز ایرانی ان و 1000 سال هم تو اروپا بمونن درست نمیشن....:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

عشق لايي کشيدن داريم(قابل توجه اونايي که سکسشوال!!ميبينن اين لايي کشيدنارو!)

ا

:jawdrop:

تو وبلاگت مطالب پورنو هم داری؟:icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه
حمیدجان نگرفتم موضوع رو

لاین یا چی؟:ws3:

دنده رو میگم قربونت.تا دنده 2 رو پر نکنی کامل نمیشه بری تو 3.آخه وقتی با سرعت 40 میری 3 یه جوریه انگار.اما بقیه قوانین حل داداش.من تا سر گوچه هم میخوام برم کمربند میزنم.اما دنده باید کامل پر بشه:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:jawdrop:

تو وبلاگت مطالب پورنو هم داری؟:icon_redface:

نخوندی مصاحبه اون استاد دانشگاه رو درمورد فوتبال؟

از اول تا اخرش هم اون کلمه رو هی اشتباه میگفت

نمیدونم این دکترای کیلویی رو کجا میدن ماهم بریم بگیریم

• Like 1
لینک به دیدگاه
نخوندی مصاحبه اون استاد دانشگاه رو درمورد فوتبال؟

از اول تا اخرش هم اون کلمه رو هی اشتباه میگفت

نمیدونم این دکترای کیلویی رو کجا میدن ماهم بریم بگیریم

آکسفورد :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من فردا می رم تازه رانندگی یاد بگیرم ولی قووووووووووووووووووووووول می دم رعایت کنم بوخودا :ws37:

آفرین.همه قوانین رو رعایت کن.فقط سرعت یادت نره:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سرعت؟ :banel_smiley_52:

آره.خیلی خوبه.بهترین حس رانندگی سرعتشه.یه بار بری ترست میریزه.البته خودمم بیشتر از 160 تا حالا نرفتم.ایشالله در آینده بیشتر میرم.سرعت مثل پروازه.یه حس آرامش به آدم میده.واقعا بهترین چیز سرعته تو رانندگی.البته بقیه قوانین رو همشو رعایت کنی ها:167:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آره.خیلی خوبه.بهترین حس رانندگی سرعتشه.یه بار بری ترست میریزه.البته خودمم بیشتر از 160 تا حالا نرفتم.ایشالله در آینده بیشتر میرم.سرعت مثل پروازه.یه حس آرامش به آدم میده.واقعا بهترین چیز سرعته تو رانندگی.البته بقیه قوانین رو همشو رعایت کنی ها:167:

:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

سجاد بیا اینو بزن ببین قانون شکنی می کنه :icon_pf (34):

نکن این کارارو کار دست خودتو مردم می دی :w00:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

سجاد بیا اینو بزن ببین قانون شکنی می کنه :icon_pf (34):

نکن این کارارو کار دست خودتو مردم می دی :w00:

خب وقتی رو کیلومتر ماشین نوشته 200 به من چه؟:w00:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مرسی عزیز

اینو برا وبلاگ نوشته بودم گفتم اینجا هم بزارمش

اون قسمت بوق یادم رفته بود میگما یه چیزی رو از قلم انداختم

دی:

والا چی بگم

ادم خیلی چیزارو میبینه وفقط میتونه تاسف بخوره وزبان به خاموشی ...

زنده باشی

اره واقعا ادم باید خودش قانون رو رعایت کنه تا از بقیه هم بتونه انتضار داشته باشه

باهات موافقم د100 در 100

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...