شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ تسلیت خدا بیامرزدشون من خودم عاشق پدرمم برای یه دختر چنتا مرد در زندگیش خیلی مهمند پدر همسر برادر پسر خدا برات نگه داره قدرش و بدون:girl_yes2: 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ متاسفم شقایق جان........فقط یه کسی که همدردته میتونه بفهمه حالتو........ به نظرمن............درسته که فداکاری های یه پدر رو با هیچ کس نمیشه مقایسه کرد............و هیچ مردی نمیتونه جای پدر ادمو بگیره..........اما..........................این خیلی تصور غلطیه که مردم دارند...........من از ترحم متنفرم.........دختری که بی پدر میشه..........همه یاد گرفتن یا براش دلسوزی کنن............یا فقط زورگویی........مخصوصا مردهاایی که به دختر نزدیکترن.......مثه برادر .....عمو .....دایی............چراشو نمیتونم بفهمم................ 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ ولی خیلی وقتا حرف مردم مث مته رو مخ آدمه سنگینه وقتی یه دختر میشنوه از کسی تو دیگه کسی و نداری و..:shame: میدونم فک کنم من و تو همدردیم اره.شقایق اینقد ناراحت نباش 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ اینجور نگین .....دلم برای پدرم تنگ شد 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ حال منو عوض کردی....... بمیرم همچین قصدی نداشتم:there: 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ بمیرم همچین قصدی نداشتم:there: میدونم .... چند ساله شقایق دوری ازش؟ 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ متاسفم شقایق جان........فقط یه کسی که همدردته میتونه بفهمه حالتو........به نظرمن............درسته که فداکاری های یه پدر رو با هیچ کس نمیشه مقایسه کرد............و هیچ مردی نمیتونه جای پدر ادمو بگیره..........اما..........................این خیلی تصور غلطیه که مردم دارند...........من از ترحم متنفرم.........دختری که بی پدر میشه..........همه یاد گرفتن یا براش دلسوزی کنن............یا فقط زورگویی........مخصوصا مردهاایی که به دختر نزدیکترن.......مثه برادر .....عمو .....دایی............چراشو نمیتونم بفهمم................ آره قبول دارم حرفت یه سریا ترحم میکنن و یه سریا هم سوء استفاده:shame: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ میدونم ....چند ساله شقایق دوری ازش؟ امسال 27 مرداد دومین سالگردشه 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ امسال 27 مرداد دومین سالگردشه خوب خق داری کاملا . امیدوارم روحشون شاد باشه. 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ شقی جونم منم تسلیت میگم خدا رحمتش کنه 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم چی بگم....بگم از حرف مردم ناراحت نشو چون مردما عادت دارن ترحم بیجا بکنن یا بگم بی خیال شو یا...............چو ادم نمیتونه ناراحت نشه درسته نمیتونم درکت کنم ولی میفهمم چقد ترحم بده من همیشه از ترحم متنفرم 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ شقی جونم منم تسلیت میگمخدا رحمتش کنه :4uboxsmiley::4uboxsmiley: 4 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ شقايق جان منم تسليت مي گم خدا رحمتشون كنه خدا آقا وحيدو پسراتو برات حفظ كنه 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ شقی جونم منم تسلیت میگمخدا رحمتش کنه شقايق جان منم تسليت مي گمخدا رحمتشون كنه خدا آقا وحيدو پسراتو برات حفظ كنه مرسی گلم:4uboxsmiley: 7 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ شقایق واقعا امیدوارم این حالت بر طرف بشه و ارو م بشی. 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ شقایق واقعا امیدوارم این حالت بر طرف بشه و ارو م بشی. مرسی گلم:4uboxsmiley::4uboxsmiley: 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ روحش شاد شقی جان . هیچکی جای پدرو نمیگیره . من که با پدرم زندگی میکنم و عاشقانه می پرستمش .حالا ممکنه گهگاهی از دست ایشون دلگیر شده باشم اما خیلی مختصر و لحظه ای بوده ... 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ روحش شاد شقی جان .هیچکی جای پدرو نمیگیره . من که با پدرم زندگی میکنم و عاشقانه می پرستمش .حالا ممکنه گهگاهی از دست ایشون دلگیر شده باشم اما خیلی مختصر و لحظه ای بوده ... مرسی آرش جون قدرش و بدون:4uboxsmiley: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها خدا كنه هميشه سايه پدر و مادرتون بالاي سرتون باشه ولي شقي راست ميگه كسي تجربه كرده ميدونه كه ما چي ميگيم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده