رفتن به مطلب

درد بی پدری دختران ....

شقایق31

ارسال های توصیه شده

تسلیت خدا بیامرزدشون

من خودم عاشق پدرمم برای یه دختر چنتا مرد در زندگیش خیلی مهمند پدر همسر برادر پسر

خدا برات نگه داره قدرش و بدون:girl_yes2:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 64
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

متاسفم شقایق جان........فقط یه کسی که همدردته میتونه بفهمه حالتو........:icon_gol:

به نظرمن............درسته که فداکاری های یه پدر رو با هیچ کس نمیشه مقایسه کرد............و هیچ مردی نمیتونه جای پدر ادمو بگیره..........اما..........................این خیلی تصور غلطیه که مردم دارند...........من از ترحم متنفرم.........دختری که بی پدر میشه..........همه یاد گرفتن یا براش دلسوزی کنن............یا فقط زورگویی........مخصوصا مردهاایی که به دختر نزدیکترن.......مثه برادر .....عمو .....دایی............چراشو نمیتونم بفهمم................

• Like 6
لینک به دیدگاه
ولی خیلی وقتا حرف مردم مث مته رو مخ آدمه

سنگینه وقتی یه دختر میشنوه از کسی تو دیگه کسی و نداری و..:shame:

میدونم فک کنم من و تو همدردیم:sigh:

اره.شقایق اینقد ناراحت نباش

• Like 4
لینک به دیدگاه
متاسفم شقایق جان........فقط یه کسی که همدردته میتونه بفهمه حالتو........:icon_gol:

به نظرمن............درسته که فداکاری های یه پدر رو با هیچ کس نمیشه مقایسه کرد............و هیچ مردی نمیتونه جای پدر ادمو بگیره..........اما..........................این خیلی تصور غلطیه که مردم دارند...........من از ترحم متنفرم.........دختری که بی پدر میشه..........همه یاد گرفتن یا براش دلسوزی کنن............یا فقط زورگویی........مخصوصا مردهاایی که به دختر نزدیکترن.......مثه برادر .....عمو .....دایی............چراشو نمیتونم بفهمم................

آره قبول دارم حرفت یه سریا ترحم میکنن و یه سریا هم سوء استفاده:shame:

• Like 3
لینک به دیدگاه

نمیدونم چی بگم....بگم از حرف مردم ناراحت نشو چون مردما عادت دارن ترحم بیجا بکنن یا بگم بی خیال شو یا...............چو ادم نمیتونه ناراحت نشه

درسته نمیتونم درکت کنم ولی میفهمم چقد ترحم بده من همیشه از ترحم متنفرم

• Like 4
لینک به دیدگاه
شقی جونم منم تسلیت میگم

خدا رحمتش کنه

شقايق جان منم تسليت مي گم

خدا رحمتشون كنه

خدا آقا وحيدو پسراتو برات حفظ كنه

مرسی گلم:4uboxsmiley:

• Like 7
لینک به دیدگاه

روحش شاد شقی جان .

هیچکی جای پدرو نمیگیره . من که با پدرم زندگی میکنم و عاشقانه می پرستمش .حالا ممکنه گهگاهی از دست ایشون دلگیر شده باشم اما خیلی مختصر و لحظه ای بوده ...

• Like 6
لینک به دیدگاه
روحش شاد شقی جان .

هیچکی جای پدرو نمیگیره . من که با پدرم زندگی میکنم و عاشقانه می پرستمش .حالا ممکنه گهگاهی از دست ایشون دلگیر شده باشم اما خیلی مختصر و لحظه ای بوده ...

مرسی آرش جون

قدرش و بدون:4uboxsmiley:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...