شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ یه سوال ذهن من و مشغول کرده من خودم پدرم فوت کرده چرا دخترایی که پدرشون فوت میکنه (چه مجرد و چه متاهل ) همه فکر میکنن طرف دیگه کسی و نداره ؟ آیا واقعا اینجوریه یا من به نظرم میاد؟ چرا از طرق مختلف اون دختر از همه حتی نزدیکان میشنوه که این دختره دیگه بیکس شده؟ ولی کلا درد بی پدرس سنگینه و سخت نمیدونم چرا این تاپیک و زدم شاید چند روز دیگه سالگرد پدرمه این کار و کردم 28 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ خدا رحمتش کنه... مرسی :4uboxsmiley: 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ تا شقایق هست زندگی باید کرد... خیلی خستم نمیدونم چرا:girl_in_dreams: . . . . . . . . . . . . . . . . 5 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ پدرِ بی پدرِ بی پدری , بی پدر شه!!! 11 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ تسلیت میگم................نمیدونستم........... 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ پدرِ بی پدرِ بی پدری , بی پدر شه!!! :girl_yes2::girl_yes2::4564: 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ خدا رحمتشون کنه امیدوارم روحشون شاد باشه نمیدونم ولی فک کنم با وجود پدر کسی نمیتونه به طرف چیزی بگه یا بی احترامی بکنه و اونقدری که پدر مایه ی احترامه فرزندانشه که در مادر یا همسر فرزندان نیستش 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ تسلیت میگم................نمیدونستم........... مرسی هوتن جان دوستان نظرتون هم بگید که چرا فکر مردم اینجوریه 4 لینک به دیدگاه
R A H A 641 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ تسلیت خدا بیامرزدشون من خودم عاشق پدرمم برای یه دختر چنتا مرد در زندگیش خیلی مهمند پدر همسر برادر پسر 6 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی هوتن جان دوستان نظرتون هم بگید که چرا فکر مردم اینجوریه خوب نبود پدر چیز کمی نیست................وقتی که نیست نبودش حس میشه حالا مردم هر فکری میخوان بکن 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ اووووووووووووووووووووووووووووووووووووه شقایق کاملا من درکت میکنم . میفهمم چی میگی...... خیلی هم چیز دارم بگم ...... اینایی که میگی راسته واقعا دید مردم همینه...... 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ خوب نبود پدر چیز کمی نیست................وقتی که نیست نبودش حس میشهحالا مردم هر فکری میخوان بکن به این راحتی ها نیست 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ خدا رحمتشون کنه امیدوارم روحشون شاد باشه نمیدونم ولی فک کنم با وجود پدر کسی نمیتونه به طرف چیزی بگه یا بی احترامی بکنه و اونقدری که پدر مایه ی احترامه فرزندانشه که در مادر یا همسر فرزندان نیستش منم قبول دارم من خودم از وقتی که پدرم رفت انگار یه محافظ یا یه طرفدار یا یه پشت گرمی نمیشه توصبف کرد از دست دادم 9 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ منم قبول دارم من خودم از وقتی که پدرم رفت انگار یه محافظ یا یه طرفدار یا یه پشت گرمی نمیشه توصبف کرد از دست دادم حال منو عوض کردی....... 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ پدرِ بی پدرِ بی پدری , بی پدر شه!!! :w58: جااااااااااااان؟؟؟........شکلک سرخاروندن و نمیفهمم 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ به این راحتی ها نیست حالا اشک منو درارینا............ 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ خوب نبود پدر چیز کمی نیست................وقتی که نیست نبودش حس میشهحالا مردم هر فکری میخوان بکن ولی خیلی وقتا حرف مردم مث مته رو مخ آدمه سنگینه وقتی یه دختر میشنوه از کسی تو دیگه کسی و نداری و..:shame: اووووووووووووووووووووووووووووووووووووه شقایق کاملا من درکت میکنم .میفهمم چی میگی...... خیلی هم چیز دارم بگم ...... اینایی که میگی راسته واقعا دید مردم همینه...... میدونم فک کنم من و تو همدردیم 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ حالا اشک منو درارینا............ ولی من اصلا با لحن غمناکی نگفتم که اشکت در بیاد 5 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ ولی من اصلا با لحن غمناکی نگفتم که اشکت در بیاد .................نیاز به لحن خاصی نیست.........غم اومد رو دلم...... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده