REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۰ گر به هستی برسی مست نگردی مردی گر به نیستی برسی پست نگردی مردی پسر چه خط قشنگی داری :jawdrop: من باید تایپ کنم اینجوری دراد بابا کامپیوتر سر خود 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ چرا عکسا پریده؟:JC_thinking: خب دوسه بار سرور سایت پریده احتمالا بچه ها هم جاهایی که اپ کرده بودن به صورت مهمون بودن برا همین نمونده بیارین دوباره شیر کنین 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ پسر چه خط قشنگی داری :jawdrop: من باید تایپ کنم اینجوری دراد بابا کامپیوتر سر خود یعنی تایپ شده نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ مهناز این دست خطه توئه؟!!:jawdrop::jawdrop::jawdrop:اوه مای گاد!! آفرین خیلی! :ws28:خیلی خوشم اومد..مرسی.. 1 لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ یه دونه خوشگل نوشته بودم تو کاغذ طرح دار هر کاری کردم هی گفت حجمش زیاد:w821: منم یکی دیگه نوشتم روشو کم کردم :persiana__hahaha:ولی زشت شد او خیلی خوشگل بود شعر و کاغذش سایزشم درست نمی شه خوب دست خطتتون خیلی ام خوبه... 3 لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ دستخطم تعریفی نداره...شعر یا جمله قشنگ هم زیاد چیزی یادم نبود...ولی اینو بد نیست که اینجا بذارم...گوشه ای از دستخط بچه های اینور و اونور ساده و پر محتوا... البته به غیر از آخریش... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده