★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ اومدم 1 چیزی بنویسم وقتی دست خط بچه هارو دیدم پشیمون شدم اما می خوام یه یادگاری بذارم این هم دست خط من نیست اما کار دست منه 28 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ این و گذاشتم که از نزدیک باشه!!! 22 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ تو همون پست گذاشته بودم تو چند ثانیه سایتش ترکید پست رو تصحیح کردم اینجا هم میذارم ندیدی به من چه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ منم خطمو ميذارم ولي خوب در كنار بقيه دوستان... فقط به جهت يادگاري بودن... اينا آرشيوي هستن يكيشون مال يه سال پيشه يكيشونم مال يه ماه پيش. اگه كيفيتشون بده ببخشيد ديگه ... 29 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ اقا ببخشید یه کپی از این برام بگیرین.................. ...اینجا دارین یادگاری میزارین.........من فکر کردم دستگاه کپی اینجا هست:ws47: 25 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ دستخطم تعریفی نداره...شعر یا جمله قشنگ هم زیاد چیزی یادم نبود...ولی اینو بد نیست که اینجا بذارم...گوشه ای از دستخط بچه های اینور و اونور 25 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ اینــم خط من هست... :girl_blush2: 26 لینک به دیدگاه
!... 1099 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از دور گذاشتی که تابلو نشی؟ :دی ولی مایه دارینا! از این دفترا دارین! از بچگی دوس داشتم یکی از این دفترا داشته باشم! که هیچوقت وسع مالیمون نرسید! :( دوربین دیجیتال هم که دارین! خوشبحالتون! دوربین هم ایضا! 12 لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اوريونننننننننننننننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: پس چرا گفتي خوش خط نيستي؟؟؟؟؟؟اينا خرچنگ قورباغه س؟؟؟؟؟ :167: :167: :167: واااااااوبابا این اریون عجب دست خطی داره دست مریزاد عزیز :w16: :w16: :jawdrop: من عمرا خطمو نميذارم :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این و گذاشتم که از نزدیک باشه!!! من هیییییییییییییییییییییییچی نمیبینم! 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من نقل قولم اکشال داله........ maryam_kنه عزیز خودت هرچی خواستی به خودت گفتی! ولی من دوست دارم دست خطتتو. یه جور سبک فانتزی هم داره. و مهم تر از همه این که خیلی خواناست. میسی.......میسی.......یه عالمه میسی........ !...مرسی... خیلی قشنگ بود... مرسی..... :icon_gol: mahnaz.dچیگده ناز بود خطت هم خیلی نانازه دوستش می دارم چلا گریه میکنی؟؟؟؟؟؟ میسی مهناز جونم...... 3 لینک به دیدگاه
a.javad12 65 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اومدم 1 چیزی بنویسموقتی دست خط بچه هارو دیدم پشیمون شدم اما می خوام یه یادگاری بذارم این هم دست خط من نیست اما کار دست منه نه معلومه که اصلاً دست خط نویس نیستی، چون یه دست خط ارزشش به طرز خوندنو فکر روی اونه سطحی مینگری داداش 2 لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی خط قشنگی دارین وش به حالتون:ws6: 2 لینک به دیدگاه
a.javad12 65 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ اینم تازه به مناسبت این تاپیک نوشتم: ای دوستان خوش منظر خوش سیرت_گر پایی به نواندیشان نهادین_این تاپیکو هم گرم نگه دارین:ws21: 5 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ به علت چسبیدن ناگهانی و یهویی اعتماد به نفس به سقف این وریه هم تمرینش بود 24 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من رفتم از پسر همسایه دوربین قرض کردم....فقط به عشق نواندیشانیا و بس...... اینم دستخط من.........امید که مقبول افتد.... 19 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من رفتم از پسر همسایه دوربین قرض کردم....فقط به عشق نواندیشانیا و بس......اینم دستخط من.........امید که مقبول افتد.... 4 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ نه معلومه که اصلاً دست خط نویس نیستی، چون یه دست خط ارزشش به طرز خوندنو فکر روی اونه سطحی مینگری داداش :w58: چشم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده