spow 44198 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2010 ببخشید اگه خطم داغونه کلا دست راستم از کار افتاده بعدا بیشتر میزارم 31
from_hell 10964 ارسال شده در 11 آبان، 2010 اینم دست خط منه........:persiana__hahaha::persiana__hahaha: فقط نیدونم چرا از کلاس اول دبستان تا الان هیچ پیشرفتی نداشتم؟؟؟؟؟؟:sigh: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 31
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 11 آبان، 2010 :icon_gol: هر کی بیشتر از دودقیقه بخنده اخراج میشه:w00: ببخشید اگه خطم داغونهکلا دست راستم از کار افتاده بعدا بیشتر میزارم واقعا ماشالا به هر دوتا تون.... واقعا خوش خطید....:icon_gol::icon_gol: 7
سیندخت 18786 ارسال شده در 11 آبان، 2010 ببخشید اگه خطم داغونهکلا دست راستم داغونه بعدا بیشتر میزارم خیلی هم قشنگه. پس چرا از اول نذاشتینش ؟ چرا دست راستتون داغونه ؟:JC_thinking: اینم دست خط منه........:persiana__hahaha::persiana__hahaha:فقط نیدونم چرا از کلاس اول دبستان تا الان هیچ پیشرفتی نداشتم؟؟؟؟؟؟:sigh: نه عزیز خودت هرچی خواستی به خودت گفتی! ولی من دوست دارم دست خطتتو. یه جور سبک فانتزی هم داره. و مهم تر از همه این که خیلی خواناست. هر کی بیشتر از دودقیقه بخنده اخراج میشه:w00: چه رسمیه همه باید این شکست نفسیه رو اولش بکنن. دست خطتتون بی نظیره. عالی.:girl_yes2: بقیه چرا نمی ذارن؟:w74: 7
سیندخت 18786 ارسال شده در 11 آبان، 2010 این دو تا آخری دو تا سبکه متفاوت بود؟ اولیشو بیشتر دوست داشتم. 2
spow 44198 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2010 این دو تا آخری دو تا سبکه متفاوت بود؟اولیشو بیشتر دوست داشتم. نه بینشون هفت سال تقریبا فاصله بود اولی رو با حوصله مینوشتم الان با مچی داغون! 6
سیندخت 18786 ارسال شده در 11 آبان، 2010 نه بینشون هفت سال تقریبا فاصله بوداولی رو با حوصله مینوشتم الان با مچی داغون! می گم شما بلا به دور همیشه با مچی داغون بنویس خوش خط تر بود خوب:girl_yes2: 4
M_Archi 7762 ارسال شده در 11 آبان، 2010 هر کی بیشتر از دودقیقه بخنده اخراج میشه:w00: ببخشید اگه خطم داغونهکلا دست راستم از کار افتاده بعدا بیشتر میزارم خوش خطی تو خونواده شما ارثیه؟ 6
spow 44198 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2010 خوش خطی تو خونواده شما ارثیه؟ خوش خط نیستم من سهیل از من بهتر وبا علاقه تر وبا پشتکارتره دراین زمینه ولی خداییش هنوزم تو حسرت اینم مثل بابام بتونم بنویسم با اینکه سوادش فقط ششم ابتدایی بود ولی خط معرکه ای داشت البته تربیت واصول اموزشی اون زمان این مسئله رو ملموس کرده بود 12
!... 1099 ارسال شده در 11 آبان، 2010 اینم دست خط منه........:persiana__hahaha::persiana__hahaha:فقط نیدونم چرا از کلاس اول دبستان تا الان هیچ پیشرفتی نداشتم؟؟؟؟؟؟:sigh: مرسی... خیلی قشنگ بود... هر کی بیشتر از دودقیقه بخنده اخراج میشه:w00: اشک در چشمانم حلقه زد...! من که گریم گرفت! اون بیشتر از 2دقیقه... تقدیم به همه دوستان عزیز امیدوار شدم که دست خطم رو بذارم! :دی 10
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 11 آبان، 2010 اینم دست خط منه........:persiana__hahaha::persiana__hahaha:فقط نیدونم چرا از کلاس اول دبستان تا الان هیچ پیشرفتی نداشتم؟؟؟؟؟؟:sigh: چیگده ناز بود خطت هم خیلی نانازه دوستش می دارم 6
سمندون 19437 ارسال شده در 12 آبان، 2010 من تازه راه افتادم چند تا دیگه هم میذارم:4chsmu1::4chsmu1::persiana__hahaha: 29
ne_sh67 1947 ارسال شده در 12 آبان، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 28
ارسال های توصیه شده