spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید اگه خطم داغونه کلا دست راستم از کار افتاده بعدا بیشتر میزارم 31 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ اینم دست خط منه........:persiana__hahaha::persiana__hahaha: فقط نیدونم چرا از کلاس اول دبستان تا الان هیچ پیشرفتی نداشتم؟؟؟؟؟؟:sigh: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 31 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ هر کی بیشتر از دودقیقه بخنده اخراج میشه:w00: 29 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_gol: هر کی بیشتر از دودقیقه بخنده اخراج میشه:w00: ببخشید اگه خطم داغونهکلا دست راستم از کار افتاده بعدا بیشتر میزارم واقعا ماشالا به هر دوتا تون.... واقعا خوش خطید....:icon_gol::icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید اگه خطم داغونهکلا دست راستم داغونه بعدا بیشتر میزارم خیلی هم قشنگه. پس چرا از اول نذاشتینش ؟ چرا دست راستتون داغونه ؟:JC_thinking: اینم دست خط منه........:persiana__hahaha::persiana__hahaha:فقط نیدونم چرا از کلاس اول دبستان تا الان هیچ پیشرفتی نداشتم؟؟؟؟؟؟:sigh: نه عزیز خودت هرچی خواستی به خودت گفتی! ولی من دوست دارم دست خطتتو. یه جور سبک فانتزی هم داره. و مهم تر از همه این که خیلی خواناست. هر کی بیشتر از دودقیقه بخنده اخراج میشه:w00: چه رسمیه همه باید این شکست نفسیه رو اولش بکنن. دست خطتتون بی نظیره. عالی.:girl_yes2: بقیه چرا نمی ذارن؟:w74: 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ اینم یه یادگاری از دفترخاطراتم مال دیماه 82 هستش 20 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ این دو تا آخری دو تا سبکه متفاوت بود؟ اولیشو بیشتر دوست داشتم. 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ این دو تا آخری دو تا سبکه متفاوت بود؟اولیشو بیشتر دوست داشتم. نه بینشون هفت سال تقریبا فاصله بود اولی رو با حوصله مینوشتم الان با مچی داغون! 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ نه بینشون هفت سال تقریبا فاصله بوداولی رو با حوصله مینوشتم الان با مچی داغون! می گم شما بلا به دور همیشه با مچی داغون بنویس خوش خط تر بود خوب:girl_yes2: 4 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ هر کی بیشتر از دودقیقه بخنده اخراج میشه:w00: ببخشید اگه خطم داغونهکلا دست راستم از کار افتاده بعدا بیشتر میزارم خوش خطی تو خونواده شما ارثیه؟ 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ خوش خطی تو خونواده شما ارثیه؟ خوش خط نیستم من سهیل از من بهتر وبا علاقه تر وبا پشتکارتره دراین زمینه ولی خداییش هنوزم تو حسرت اینم مثل بابام بتونم بنویسم با اینکه سوادش فقط ششم ابتدایی بود ولی خط معرکه ای داشت البته تربیت واصول اموزشی اون زمان این مسئله رو ملموس کرده بود 12 لینک به دیدگاه
!... 1099 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ اینم دست خط منه........:persiana__hahaha::persiana__hahaha:فقط نیدونم چرا از کلاس اول دبستان تا الان هیچ پیشرفتی نداشتم؟؟؟؟؟؟:sigh: مرسی... خیلی قشنگ بود... هر کی بیشتر از دودقیقه بخنده اخراج میشه:w00: اشک در چشمانم حلقه زد...! من که گریم گرفت! اون بیشتر از 2دقیقه... تقدیم به همه دوستان عزیز امیدوار شدم که دست خطم رو بذارم! :دی 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ اینم دست خط منه........:persiana__hahaha::persiana__hahaha:فقط نیدونم چرا از کلاس اول دبستان تا الان هیچ پیشرفتی نداشتم؟؟؟؟؟؟:sigh: چیگده ناز بود خطت هم خیلی نانازه دوستش می دارم 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ من تازه راه افتادم چند تا دیگه هم میذارم:4chsmu1::4chsmu1::persiana__hahaha: 29 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 28 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده