spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ اولا دانیلو عزیز اگه مشکلی هست تو دفتر مدیر توضیح بخواین نه اینکه تاپیک بزنین دوما تاپیک تاریخشو اگه نگاه کنین مال خیلی وقت پیشه سوما سهیل نیست ولی الان میاد خودش ورسیدگی میکنه این همه بحث کردین چی یاد گرفتین کدومتون میتونید ادعا کنید که میتونید درست رو از غلط تشخیص بدید؟ کدومتون اونقدر به بحث ها مسلطید که سابقه خرابی از خودتون باقی نگذاشته باشید چرا فکر میکنیم هرچی ما میگیم وحی منزل هست وخلل وفرجی بهش وارد نیست؟ تا حالا چندبار قبول کردیم که فکرمون شاید ایراد داشته باشه؟ الانم اگه هرموردی رو فکر میکنید با سیاستهای رفتاری منافات داره گزارش تخلف برا همینه یا دفتر مدیریتها امیدوارم قبل گفتن هرحرفی کمی هم به خوب وبدش ودرست وغلط بودنش فکر کنیم 11 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ اولا دانیلو عزیز اگه مشکلی هست تو دفتر مدیر توضیح بخواین نه اینکه تاپیک بزنیندوما تاپیک تاریخشو اگه نگاه کنین مال خیلی وقت پیشه سوما سهیل نیست ولی الان میاد خودش ورسیدگی میکنه این همه بحث کردین چی یاد گرفتین کدومتون میتونید ادعا کنید که میتونید درست رو از غلط تشخیص بدید؟ کدومتون اونقدر به بحث ها مسلطید که سابقه خرابی از خودتون باقی نگذاشته باشید چرا فکر میکنیم هرچی ما میگیم وحی منزل هست وخلل وفرجی بهش وارد نیست؟ تا حالا چندبار قبول کردیم که فکرمون شاید ایراد داشته باشه؟ الانم اگه هرموردی رو فکر میکنید با سیاستهای رفتاری منافات داره گزارش تخلف برا همینه یا دفتر مدیریتها امیدوارم قبل گفتن هرحرفی کمی هم به خوب وبدش ودرست وغلط بودنش فکر کنیم ميشه بخاطر رفتارهاي سهيل به شما شكايت كنيم؟؟؟!!!:ws3: آيا مي شود؟:ws52: 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ سلام من فک میکنم بعضی از دوستان از رابطه دوستانه بنده سو استفاده میکنن آقا جان هر کاری مراتبی داره شما همگی تحصیلکرده اید و باید بهتر از سایر اقشار جامعه بر این موارد اشراف داشته باشید احتراما این گزینه رو برای معترضین گذاشتن وظیفه هر مدیره که هر زمانی که آن شد اول از همه به گزارشات تالارش رسیدگی کنه که متاسفانه همچین گزارشی ندیدیم ما بنده بیکار نیستم که بشینم تک تک تاپیک ها رو وارسی کنم که ایرادی داره یا نه ....این تاپیکی که اعتراض کردین من ندیدم...الان رسیدگی میکنم من وقتی میام به انجمن به صورت رندم به تاپیکا نگاهی میکنم که خوشبختانه همه کاربرا رعایت میکنن و از این بابت ممنونم ازشون هر گونه اعتراضی دارید اول گزارش بزنید اگه نتیجه نگرفتید نظر بنده رو خصوصی جویا بشید اگر بازم قانع نشدید به مافوق بنده که قاصدک و فرناز و ادمین باشه رجوع کنید ایجاد اینگونه تاپیکا فک کنم یکم بچگونه باشه در مورد تاپیکی هم که ظهر قفل شد ....یکم واقع بین باشید .....هرکی به اون تاپیک نگا کنه میفهمه که موضوش چی بوده و در نتیجه این تاپیک چی میشد......اون قبر متعلق به کسی بود که در جریان انتخابات مرحوم شده .....لذا هزار حرف و حدیث پشت بند این تاپیک به میون میاد این تاپیک به درخواست اسپاو تا شب بازمیمونه هر گونه مشکلی دارین بگین رسیدگی کنیم و دیگه ادعایی باقی نمونه 14 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ سلاممن فک میکنم بعضی از دوستان از رابطه دوستانه بنده سو استفاده میکنن آقا جان هر کاری مراتبی داره شما همگی تحصیلکرده اید و باید بهتر از سایر اقشار جامعه بر این موارد اشراف داشته باشید احتراما این گزینه رو برای معترضین گذاشتن وظیفه هر مدیره که هر زمانی که آن شد اول از همه به گزارشات تالارش رسیدگی کنه که متاسفانه همچین گزارشی ندیدیم ما بنده بیکار نیستم که بشینم تک تک تاپیک ها رو وارسی کنم که ایرادی داره یا نه ....این تاپیکی که اعتراض کردین من ندیدم...الان رسیدگی میکنم من وقتی میام به انجمن به صورت رندم به تاپیکا نگاهی میکنم که خوشبختانه همه کاربرا رعایت میکنن و از این بابت ممنونم ازشون هر گونه اعتراضی دارید اول گزارش بزنید اگه نتیجه نگرفتید نظر بنده رو خصوصی جویا بشید اگر بازم قانع نشدید به مافوق بنده که قاصدک و فرناز و ادمین باشه رجوع کنید ایجاد اینگونه تاپیکا فک کنم یکم بچگونه باشه در مورد تاپیکی هم که ظهر قفل شد ....یکم واقع بین باشید .....هرکی به اون تاپیک نگا کنه میفهمه که موضوش چی بوده و در نتیجه این تاپیک چی میشد......اون قبر متعلق به کسی بود که در جریان انتخابات مرحوم شده .....لذا هزار حرف و حدیث پشت بند این تاپیک به میون میاد این تاپیک به درخواست اسپاو تا شب بازمیمونه هر گونه مشکلی دارین بگین رسیدگی کنیم و دیگه ادعایی باقی نمونه حالا استاد شما خودتو ناراحت نكن بچه ها دارن باهات شوخي مي كنن:w16: 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ من نمیخواستم اینو بگم... مجبور شدم..... بگم؟ بگم؟ بگم؟ اسپاو بسیجی و لباس شخصیه و نفوذ اون نمیذاره...:jawdrop: اسپاو یه بزرگمردیه در حد ستارخان و باقرخان..................این حرفو نزنین.......... 7 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ اسپاو یه بزرگمردیه در حد ستارخان و باقرخان..................این حرفو نزنین.......... :ws3: مثل اينكه خوب ازت پذيرايي كرده!!! 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ :ws3:مثل اينكه خوب ازت پذيرايي كرده!!! عجب حکایتی............بحث پذیرایی نیست............. بحث انسانیت ادماست من بزرگمردی رو دیدم............از دیار اذربایجان.....با قد افراشته و فکری سالم...........دوست داشتم اون شاهی بود و من وزیرش میشدم...... 5 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ عجب حکایتی............بحث پذیرایی نیست.............بحث انسانیت ادماست من بزرگمردی رو دیدم............از دیار اذربایجان.....با قد افراشته و فکری سالم...........دوست داشتم اون شاهی بود و من وزیرش میشدم...... بابا شوخي كردم بزرگواري و ادب و منش و سواد ايشون اينجا براي همه اثبات شده منم براي ايشون و شما احترام خاصي قائلم قصدم بي ادبي نبود:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ بابا شوخي كردمبزرگواري و ادب و منش و سواد ايشون اينجا براي همه اثبات شده منم براي ايشون و شما احترام خاصي قائلم قصدم بي ادبي نبود:icon_gol: خواهش میکنم..............میدونم شوخی کردی................ولی من دنبال فرصتی بودم........تا گوشه ای از زوایای ان وجود با برکت رو روشن کنم............... 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان عزیز شبهه ایجاد نشود من نسبت به قفل شدن تاپیکم اعتراضی ندارم چون می دونم که قانون اینجا ممنوعیت بحث سیاسیه! هرچند که یکم سخت گیری شد ولی خوب من می دونستم و حرفی ندارم چون نمی خوام به قانون اینجا بی احترامی بشه اما فکر می کنم حرف دانیلو این بود که شما دو طرف رو ببندین تا مثل باشگاه نشه که فقط سبزها حق حرف زدن نداشته باشند و نه بیشتر در ضمن اینکه زدن نداره!!خوب روش اعتراض کردن رو هم یاد گرفتیم از این به بعد به قوه قضاییه نامه می نویسیم تا رسیدگی شود 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ اسپاو یه بزرگمردیه در حد ستارخان و باقرخان..................این حرفو نزنین.......... یاشایون داش اسپو یکیم سن سوز چیخاردب سن د بن باشونو کسرم 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ یاشایون داش اسپو یکیم سن سوز چیخاردب سن د بن باشونو کسرم ترجمه لطفا:banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ یاشایون داش اسپو یکیم سن سوز چیخاردب سن د بن باشونو کسرم فحش بود؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ فحش بود؟؟؟؟؟؟؟ نه داداش اینجا کسی قرار نیست به یکی دیگه فحش بده وحید بزرگ منه عزیزمنم هست اونم ابراز لطفی بود به من خواستی بگو ترجمش کنم 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ سلاممن فک میکنم بعضی از دوستان از رابطه دوستانه بنده سو استفاده میکنن آقا جان هر کاری مراتبی داره شما همگی تحصیلکرده اید و باید بهتر از سایر اقشار جامعه بر این موارد اشراف داشته باشید احتراما این گزینه رو برای معترضین گذاشتن وظیفه هر مدیره که هر زمانی که آن شد اول از همه به گزارشات تالارش رسیدگی کنه که متاسفانه همچین گزارشی ندیدیم ما بنده بیکار نیستم که بشینم تک تک تاپیک ها رو وارسی کنم که ایرادی داره یا نه ....این تاپیکی که اعتراض کردین من ندیدم...الان رسیدگی میکنم من وقتی میام به انجمن به صورت رندم به تاپیکا نگاهی میکنم که خوشبختانه همه کاربرا رعایت میکنن و از این بابت ممنونم ازشون هر گونه اعتراضی دارید اول گزارش بزنید اگه نتیجه نگرفتید نظر بنده رو خصوصی جویا بشید اگر بازم قانع نشدید به مافوق بنده که قاصدک و فرناز و ادمین باشه رجوع کنید ایجاد اینگونه تاپیکا فک کنم یکم بچگونه باشه در مورد تاپیکی هم که ظهر قفل شد ....یکم واقع بین باشید .....هرکی به اون تاپیک نگا کنه میفهمه که موضوش چی بوده و در نتیجه این تاپیک چی میشد......اون قبر متعلق به کسی بود که در جریان انتخابات مرحوم شده .....لذا هزار حرف و حدیث پشت بند این تاپیک به میون میاد این تاپیک به درخواست اسپاو تا شب بازمیمونه هر گونه مشکلی دارین بگین رسیدگی کنیم و دیگه ادعایی باقی نمونه :icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ اینجا هم چماغ دار داری ای وای ای وای:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 آسمون همه جااین رنگیه فعلا..... کدومتون میتونید ادعا کنید که میتونید درست رو از غلط تشخیص بدید؟ من کدومتون اونقدر به بحث ها مسلطید که سابقه خرابی از خودتون باقی نگذاشته باشید من تا حالا هیچ سابقه خرابی از خودم به جا نزاشتم.... تا حالا چندبار قبول کردیم که فکرمون شاید ایراد داشته باشه؟ هیچ وقت.... ا این تاپیک به درخواست اسپاو تا شب بازمیمونه هر گونه مشکلی دارین بگین رسیدگی کنیم و دیگه ادعایی باقی نمونه الان ساعت چنده؟ شب نشده هنوز؟:jawdrop: اسپاو یه بزرگمردیه در حد ستارخان و باقرخان..................این حرفو نزنین.......... :w00: خودم سجاد رو بهتر از میشناسم....شوخی کردم باحاش....:w00: عجب حکایتی............بحث پذیرایی نیست.............بحث انسانیت ادماست من بزرگمردی رو دیدم............از دیار اذربایجان.....با قد افراشته و فکری سالم...........دوست داشتم اون شاهی بود و من وزیرش میشدم...... ممنونم از لطفت ولی فعلا وزیر لازم ندارم.. 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ یاشایون داش اسپو یکیم سن سوز چیخاردب سن د بن باشونو کسرم :w00: من شوخی الدیم.. نیه ظرفیتیز یوخدی؟ :w00: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده