شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ خلاصه به گوشت كه ميرسه كي پشت سرت حرف ميزنهيه بار حالشو بگيري دفه بعد ديگه اين كارو نميكنه. يه بار يكي نشسته بود يه چيزايي گفته بود پشت سر منو چنتا از دوستامون.چنان حالشو گرفتيم كه ديگه اين غلطارو نكنه. برديمش دريا تو آب به يه آهن بستيمش تا صبح اونجا موند نههههههههههههههههههههههه واقعا انزلی چیی معلوم شد:mrsbeasley::mrsbeasley: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ بابا تو هم عجب موجود خطرناكي هستي!!!:banel_smiley_52::banel_smiley_52: :there: 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ :there: :vahidrk::vahidrk::vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ ایجا دیگه شده اسپم بازار :ubhuekdv133q83a7yy7 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ نهههههههههههههههههههههههواقعا انزلی چیی معلوم شد:mrsbeasley::mrsbeasley: اسپم نكن تو تاپيك آقات:w00: :vahidrk::vahidrk::vahidrk: من كه پش سرت حرف نزدم انجوري ميكني ولي خداييش خيلي كار بديه كه ميشينن پشت سر كسي حرف ميزنن. اگه وجود داشته باشن ميان جلو خود آدم حرف ميزنن 3 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ ایجا دیگه شده اسپم بازار :ubhuekdv133q83a7yy7 استاد ما تو مكتب خودت و خانومت درس گرفتيم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ استاد ما تو مكتب خودت و خانومت درس گرفتيم شرمندم میکنی :dancegirl2::dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ شرمندم میکنی :dancegirl2::dancegirl2: خواهش مي كنم استاد شما بزرگوارين:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ خواهش مي كنم استادشما بزرگوارين:icon_gol: الان وحید میاد میکشتمون اسپم میکنیم:ws47: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ استاد ما تو مكتب خودت و خانومت درس گرفتيم دیتت درد نکنه مگه من اسپمرم حملهههههههههههههه:guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2: 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ خب جان کلام رو حمید گفت ولی به نظر منم اگه موضوع خانوادگیه وسریه شخص خاصی مشکلی هست بهتره دوتایی باهم وبا شخص سوم رودررو مسئله روواکاوی کنید اینجوری هیچ شبهه ای نمیمونه وتاثیرات سووپنهانش هم دراینده هیچ مسئله ای بوجود نمیاره اما اگه نظر شخصیمو بخواین من به شخصه همیشه سعی میکنم فاصله ای با همه داشته باشم وکسی وارد خط قرمزهای من نشه اگر کسی هم شروع کنه به بد گفتن تو عمل سعی میکنم ثابت کنم اشتباهشو ولی به کسی فرصتی برای تکرار اشتباهش نمیدم تا خودشو محق ندونه 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ خب جان کلام رو حمید گفتولی به نظر منم اگه موضوع خانوادگیه وسریه شخص خاصی مشکلی هست بهتره دوتایی باهم وبا شخص سوم رودررو مسئله روواکاوی کنید اینجوری هیچ شبهه ای نمیمونه وتاثیرات سووپنهانش هم دراینده هیچ مسئله ای بوجود نمیاره اما اگه نظر شخصیمو بخواین من به شخصه همیشه سعی میکنم فاصله ای با همه داشته باشم وکسی وارد خط قرمزهای من نشه اگر کسی هم شروع کنه به بد گفتن تو عمل سعی میکنم ثابت کنم اشتباهشو ولی به کسی فرصتی برای تکرار اشتباهش نمیدم تا خودشو محق ندونه مرسی از نظرت سجاد عزیز :4uboxsmiley::4uboxsmiley: 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ پیوست پست قبلی : :thumbsdownsmiley: همه چیز قابل بخشش است الا دروغ.قطع رابطه فوری و انتقام سخت. یعنی من الان باید با اون فامیل خیلی نزدیکمون قطع رابطه کنم یعنی خودت تو عمرت دورغ نگفتییییییییی:jawdrop: یعنی با قطع رابطه مشکل حل میشه اون یه وقت برا خودت این موضوع پیش بیاد میتونی خودتو توجیه کنی قطع رابطه ای که توی پست قبلی گفتم ، با توجه به شکلک جولوش صرفا شوخی بود و قطع به یقین تو شرایط مختلف مورد به مورد نحوه برخورد فرق داره. در درجه اول به این بستگی داره که دروغو از کی داری می شنوی. به عبارت ساده تر این فرد چه قدر بهت نزدیکه و تو توی تعاملاتت با اون فرد چه طور هستی و چه توقعی ازش داری. شاید اگر بزرگ ترین اشتباهات رو از افرادی که نقش چندانی توی زندگیت ندارن، ببینی خیلی راحت از کنارش رد شی ولی گاهی کوچکترین کارهای نزدیکانت رو زیر ذره بین بذاری. به تناسب نزدیکی این فرد به تو، طبیعتا این دروغ برات پررنگ تر می شه. و در درجه دوم به موضوع دروغ بستگی داره.یه موقع هست که تو داری سر یه موضوع کاملا پیش وپا افتاده با کسی صحبت می کنی و بهش دروغ می گی ( مثلا ازت خواسته باهاش بری بیرون، حوصله بیرون رفتن نداشتی برگشتی بهش گفتی سرم درد می کنه)، اما نه یه موقع هست که موضوع به قدری مهمه که حرف تو و نظرت و چیزی که به طرف میگی اگه دروغ باشه، می تونه حتی باعث شه اون یه تصمیم گیری غلط تو زندگیش انجام بده. توی این دو حالت اگه اون شخص متوجه شه بهش دروغ گفتی، دو عکس العمل کاملا متفاوت ممکنه نشون بده. و در نهایت از اون جایی که هر رابطه ای بین هر دو شخص با هر نسبتی، یک تعامل دو طرفه هست، این موضوع کاملا به این بستگی داره که خود تو تا به حال چه قدر توی این رابطه سرمایه گذاری کردی. خودت تا به حال تو شرایط مختلف چه قدر با اون طرف صادق بودی، که الان ازش توقع داری باهات صادق باشه. و بعد از همه این حرفا حتی گاهی وقتی طرفتو می بینی و می شناسی که رفتارش این طوریه و از هر 10 تا حرفش 8 تاش بوی دروغ میده، باز هم بسته یه شرایطش لزومی نداره قطع رابطه کنی.گاهی اصلا نمی تونی. ممکنه این فرد برادرت باشه. مگه می تونی خونه رو نظامی کنی و ده سال باش حرف نزنی؟ یا ممکنه همکارت باشه یا ..... فقط این بار توی این ارتباط چشمتو بیشتر باز می کنی تا دیگه ازش ضربه نخوری. و دیگه در عین حال که باهاش در ارتباطی حواست هست که اون اعتماد سابقو بهش نداشته باشی. 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ یه چیز دیگم این که با حرفای حاج هوتن اصفهانی هم خیلی موافقم. یه نکته جالب تو حرفاش برام گفتگو بود و این که این مشکلات با گفتگو قابل حله. تا مدت ها قبل فکر می کردم هر مشکلی با گفتگو حل می شه و این که تمام مشکلات بزرگ دنیا رو ریشه یابی که بکنی، اون ریشه اش با گفتگو قابل حله. اما الان این طور فکر نمی کنم. یا بهتر بگم گفتگو شرایط خاص خودشو می خواد و گرنه جواب نمی ده. وقتی با کسی راجع به این موضوع یا هر موضوع دیگه صحبت می کنی، باید در درجه اول آمادگی و پذیرش قبول اشتباهش و شنیدن حرفاتو داشته باشه. متاسفانه فعلا این طور شده که توی گفتگوها طرفین حالت تدافعی به خودشون می گیرن و نه تنها هیچ کدوم مهارت خوب گوش کردنو ندارن بلکه وقتی طرف مقابل داره باهاشون حرف می زنه، توی اون لحظه به جای گوش کردن دارن توی ذهنشون جواب خودشونو آماده می کنن. با حرفای spow هم موافقم. خصوصا که خودم هم معمولا سعی می کنم اجازه ندم کسی به خط قرمزام نزدیک شه. در رابطه با دروغ غالب اوقات روشم اینه که دروغ نگم اما خیلی اوقات تمام حقیقت رو هم نمی گم. یعنی اگه ترجیح بدم راجع به موضوعی صحبت نکم، تا اون جایی که بشه چیزی نمی گم تا این که بخوام دروغ بگم. 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ اگه بفهمین کسی پشت سرتون حرف میزنه چی کار میکنین نقطه ضعفی دست کسی نمیدم که این کارو بکنه ولی اگه بدونم مطمعنا کاری نمیکنم! اگه کسی جلوتون از دوستتون بد بگه چی ایا شما باور میکنین یا نه شما هم از کسی که بدشو به شما گفتن بد میگین اگه واقعا اون بدی هارو داشته باشه و منم دیده باشم! تایید میکنم و میگم خب! کاری از من بر میاد!!!؟ اگه اون بدی هارو من ندیده باشم فقط گوش میدم و میگم من که چیز بدی ازش ندیدم! اگه بفهمینکسی به شما دروغ میگهچیقطع رابطه میکنین ! یه دوست صمیمی هیچ وقت به آدم دروغ نمیگه! در واقع تا به حال با این شرایط مواجه نشدم! ولی فکر نمیکنم قطع رابطه کنم! 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ نقطه ضعفی دست کسی نمیدم که این کارو بکنه ولی اگه بدونم مطمعنا کاری نمیکنم! اگه واقعا اون بدی هارو داشته باشه و منم دیده باشم! تایید میکنم و میگم خب! کاری از من بر میاد!!!؟ اگه اون بدی هارو من ندیده باشم فقط گوش میدم و میگم من که چیز بدی ازش ندیدم! یه دوست صمیمی هیچ وقت به آدم دروغ نمیگه! در واقع تا به حال با این شرایط مواجه نشدم! ولی فکر نمیکنم قطع رابطه کنم! قطع رابطه فایدهای نداره البته با دوستای نزدیک 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده