ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 9 آبان، 2010 بابا خارجیا با همه نمی پرن می میرن؟خب مام باید یاد بگیریم مثل اونا باشیم قرار نیس همه رو تحویل بگیریم یا به همه سوال جواب پس بدیم ایششششششششششششششششششششششششششششش:viannen_38: این خارجت منو کشته 400 سال کابویی 5000 سال سنت ایرانی خوبه بس کن سارا
شقایق31 40377 ارسال شده در 9 آبان، 2010 به دروغگو نمیشه اطمینان کرد ولی ابولی دروغ داریم تا دروغ دروغی که با پوشوندن واقعیت زندگیه یه نفر خراب نمیشه با دروغی که با گفتنش طرف زندگیش نابود میشه وجدانا فرق نداره حالا اگه از دسته دوم باشه باید چکار کرد 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 9 آبان، 2010 ولی ابولی دروغ داریم تا دروغ دروغی که با پوشوندن واقعیت زندگیه یه نفر خراب نمیشه با دروغی که با گفتنش طرف زندگیش نابود میشه وجدانا فرق نداره حالا اگه از دسته دوم باشه باید چکار کرد این دفعه رو متاسفانه بهت حق می دم راس می گی یعنی دروغو راس میگی 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 9 آبان، 2010 یعنی با قطع رابطه مشکل حل میشه اون یه وقت برا خودت این موضوع پیش بیاد میتونی خودتو توجیه کنی نه من با قطع رابطه طرفین کلا مخالفم ولی این شهامت و دارم ااگه یه حرفی بزنم که گند بزنه به زندگی کسی خیلی جدی برم و عذر خواهی کنم:girl_yes2:
شقایق31 40377 ارسال شده در 9 آبان، 2010 این دفعه رو متاسفانه بهت حق می دم راس می گی یعنی دروغو راس میگی همیشه همه دروغا دروغ خونه خراب کن نیس عزیزمن ولی اگه خدای نکرده یه شخصی دروغ از دسته دو (تهمت) به تو یا خانومت بزنه چکار میکنی 1
Avenger 19333 مالک ارسال شده در 9 آبان، 2010 نه من با قطع رابطه طرفین کلا مخالفم ولی این شهامت و دارم ااگه یه حرفی بزنم که گند بزنه به زندگی کسی خیلی جدی برم و عذر خواهی کنم:girl_yes2: بحث عذر خواهی نیست بحث اینه که کسی که 50 سال نه 40 سال نه 30 سال ایمجوری زندگی کرده اگه عذر خواهی کنه مشکلش حل میشه یا نه باید همون طور قبولش کنی و یجوری اون مشکل با رفتارت خنثی کنی 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 9 آبان، 2010 همیشه همه دروغا دروغ خونه خراب کن نیس عزیزمن ولی اگه خدای نکرده یه شخصی دروغ از دسته دو (تهمت) به تو یا خانومت بزنه چکار میکنی دارش میزنم عزیز فوری مطمئن باش 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 9 آبان، 2010 بحث عذر خواهی نیست بحث اینه که کسی که 50 سال نه 40 سال نه 30 سال ایمجوری زندگی کرده اگه عذر خواهی کنه مشکلش حل میشه یا نه باید همون طور قبولش کنی و یجوری اون مشکل با رفتارت خنثی کنی خب اگه اینجوریه چرا کسایی که مریضی دزدی دارن باهاش کنار نمیان به بهانه اینکه اخلاقش اینجورییه زندان نمیندازنش نه به نظر من اگه اینجوری بخواد باشه سنگ رو سنگ بند نمیشه همه به بهانه اینکه ما 40 یا 30 یا هرچی.. اخلاقمون همینه همه باید من و قبول کننپس من حق دارم دروغ تهمت فحش یا هر کار دیگه ای کنم
شقایق31 40377 ارسال شده در 9 آبان، 2010 دارش میزنم عزیز فوری مطمئن باش نه نمیشه دارش زد چکارش میکنی 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 9 آبان، 2010 نه نمیشه دارش زد چکارش میکنی ازش طلاق می گیرم خنده می خوابونمش تو گوشش 1- حسابی می زنمش بعد دیگه بهش اعتماد نمی کنم همین 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 9 آبان، 2010 امروز چتون شده؟ هیچی یه بحثی که داره قشنگ پیش میره ولی ایکاش همه بودن 2
Avenger 19333 مالک ارسال شده در 9 آبان، 2010 خب اگه اینجوریه چرا کسایی که مریضی دزدی دارن باهاش کنار نمیان به بهانه اینکه اخلاقش اینجورییه زندان نمیندازنش نه به نظر من اگه اینجوری بخواد باشه سنگ رو سنگ بند نمیشه همه به بهانه اینکه ما 40 یا 30 یا هرچی.. اخلاقمون همینه همه باید من و قبول کننپس من حق دارم دروغ تهمت فحش یا هر کار دیگه ای کنم اونهارو هم که به دزدی معتادن میدن دست روانشناس تا دمان کنن بابا البته باید تقاص جرمشو بده 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 9 آبان، 2010 کیو باید بکشیم حالا وحید باشه من نیستم تو 50 سال از خدا عمر گرفتی هنوز نفهمیدی این بحث نیس و نظر :w00::w00: 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 9 آبان، 2010 تو 50 سال از خدا عمر گرفتی هنوز نفهمیدی این بحث نیس و نظر :w00::w00: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 34 سال من چه می دونم میگن زنو شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن اصلن من برم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 9 آبان، 2010 اونهارو هم که به دزدی معتادن میدن دست روانشناس تا دمان کنن بابا البته باید تقاص جرمشو بده خب هر کسی باید تقاص کار بدش و پس بده و اون و قبول کنه منم همین و میگم:dancegirl2::dancegirl2:
شقایق31 40377 ارسال شده در 9 آبان، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 34 سال من چه می دونم میگن زنو شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن اصلن من برم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دعوا:ws47: :ws47::ws47: 1
ارسال های توصیه شده