Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ اگه بفهمین کسی پشت سرتون حرف میزنه چی کار میکنین اگه کسی جلوتون از دوستتون بد بگه چی ایا شما باور میکنین یا نه شما هم از کسی که بدشو به شما گفتن بد میگین اگه بفهمینکسی به شما دروغ میگهچی قطع رابطه میکنین ! البته اینو بگم که هر کسی یک سری مشکلات رفتاری داره ایا میشه با همه قطع رابطه کرد 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ خوب ديگه بهش اعتماد نميکنم... 5 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ اگه بفهمین کسی پشت سرتون حرف میزنه چی کار میکنیناگه کسی جلوتون از دوستتون بد بگه چی ایا شما باور میکنین یا نه شما هم از کسی که بدشو به شما گفتن بد میگین اگه بفهمینکسی به شما دروغ میگهچی قطع رابطه میکنین ! البته اینو بگم که هر کسی یک سری مشکلات رفتاری داره ایا میشه با همه قطع رابطه کرد 1) بعید میدونم بشه کار خاصی کرد!!! 2)بستگی به این داره حرفی که داره میزنه واقعیت داشته باشه یا نه!!!!اگه داشته باشه تأیید میکنم نداشته باشه هم مخالفت!!!! 3)به روش میارم دروغش!!! 4)100% این کارو انجام میدم..البته بستگی به تفداد دروغها و مسائلی باشه که در موردش دروغ گفته!!! 5)میشه با همه هم صمیمی نبود!!!!بهتره که با بیشتر آدمها مهمولی باشیم!!! 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ بابا خارجیا با همه نمی پرن می میرن؟ خب مام باید یاد بگیریم مثل اونا باشیم قرار نیس همه رو تحویل بگیریم یا به همه سوال جواب پس بدیم ایششششششششششششششششششششششششششششش:viannen_38: 7 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ بابا خارجیا با همه نمی پرن می میرن؟خب مام باید یاد بگیریم مثل اونا باشیم قرار نیس همه رو تحویل بگیریم یا به همه سوال جواب پس بدیم ایششششششششششششششششششششششششششششش:viannen_38: :w58: 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ اگه بفهمین کسی پشت سرتون حرف میزنه چی کار میکنیناگه کسی جلوتون از دوستتون بد بگه چی ایا شما باور میکنین یا نه شما هم از کسی که بدشو به شما گفتن بد میگین اگه بفهمینکسی به شما دروغ میگهچی قطع رابطه میکنین ! البته اینو بگم که هر کسی یک سری مشکلات رفتاری داره ایا میشه با همه قطع رابطه کرد همه چیز قابل بخشش است الا دروغ. قطع رابطه فوری و انتقام سخت. 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ :w58: :viannen_38: :viannen_38: 5 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ همه چیز قابل بخشش است الا دروغ.قطع رابطه فوری و انتقام سخت. تکبیر هم میتونیم بگیم مریم جون؟؟ً؟ً یا با یک صلوات بلند تأییدمون و اعلام کنیم!!:aghosh: 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ همه چیز قابل بخشش است الا دروغ.قطع رابطه فوری و انتقام سخت. یعنی من الان باید با اون فامیل خیلی نزدیکمون قطع رابطه کنم 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ بابا خارجیا با همه نمی پرن می میرن؟خب مام باید یاد بگیریم مثل اونا باشیم قرار نیس همه رو تحویل بگیریم یا به همه سوال جواب پس بدیم ایششششششششششششششششششششششششششششش:viannen_38: سارا مطالبی که من گفتم نه اینکه همه رو یه شخص به تنهایی داشته باشه تازه شاید یکی از اینهارو داشته باشه و رفتاری خوب دیگه هم داشته باشه یعنی شما نیمه خالیه لیوانو نگاه میکنی یا............. همه چیز قابل بخشش است الا دروغ.قطع رابطه فوری و انتقام سخت. یعنی خودت تو عمرت دورغ نگفتییییییییی:jawdrop: یعنی من الان باید با اون فامیل خیلی نزدیکمون قطع رابطه کنم هرکس مختاره تو روابطش شخصی عمل کنه :icon_redface: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی خودت تو عمرت دورغ نگفتییییییییی:jawdrop: هرکس مختاره تو روابطش شخصی عمل کنه :icon_redface: البته دروغ با تهمت فرق میکنه اون شخصی که بقول تو شاید موارد مثبت داره اگر تهمت بزنه که .....:w00::w00: :girl_yes2::girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ البته دروغ با تهمت فرق میکنه اون شخصی که بقول تو شاید موارد مثبت داره اگر تهمت بزنه که .....:w00::w00::girl_yes2::girl_yes2: به این فکر کن که خودت کاملی یا تو هم از این مسایل قبلا داشتی اول ببین میتونی کامل باشی بعد از دیگران توقع داشته باش 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ به این فکر کن که خودت کاملی یا تو هم از این مسایل قبلا داشتی اول ببین میتونی کامل باشی بعد از دیگران توقع داشته باش :w16: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ به این فکر کن که خودت کاملی یا تو هم از این مسایل قبلا داشتی اول ببین میتونی کامل باشی بعد از دیگران توقع داشته باش من شاید دروغ گفته باشم یه موقعی ولی مطمئنم که هیچ وقت تهمت نزدم:girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ به این فکر کن که خودت کاملی یا تو هم از این مسایل قبلا داشتی اول ببین میتونی کامل باشی بعد از دیگران توقع داشته باش موافقم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ من شاید دروغ گفته باشم یه موقعی ولی مطمئنم که هیچ وقت تهمت نزدم:girl_yes2: به دروغگو نمیشه اطمینان کرد 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ البته دروغ با تهمت فرق میکنه اون شخصی که بقول تو شاید موارد مثبت داره اگر تهمت بزنه که .....:w00::w00::girl_yes2::girl_yes2: یعنی با قطع رابطه مشکل حل میشه اون یه وقت برا خودت این موضوع پیش بیاد میتونی خودتو توجیه کنی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده