رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

5c86245c710c29d2a1f4e125492f48ff.jpg

 

● مواد لازم:

 

▪ اسفناج خرد شده ۴ پیمانه

▪ پیاز متوسط یک عدد

▪ روغن مایع ۳ قاشق سوپخوری

▪ پودر ژله قرمز رنگ یک چهارم پیمانه

▪ فلفل دلمه ای یک عدد

▪ فیله ماهی با ضخامت حدود ۳ سانتی متر ۴۵۰ گرم

▪ نمک یک چهارم قاشق چایخوری

▪ فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری

▪ سرکه یک قاشق سوپخوری

● طرز تهیه:

اسفناج های خرد شده را درون یک کاسه بزرگ بریزید وکنار بگذارید پیاز را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده ورقه ورقه برش دهید، درون ماهیتابه ، یک قاشق سوپخوری روغن ریخته و پیازها را با حرارت ملایم تفت بدهید تا طلایی رنگ بشوند یک قاشق سوپخوری پودر ژله به پیاز اضافه کرده کمی هم بزنید فلفل دلمه ای را به شکل نوارهای باریک برش داده به مخلوط بیفزایید آنها را به مدت یک دقیقه دیگر بپزید ماهیتابه را از روی شعله گاز برداشته و مخلوط پیاز را به اسفناج اضافه کنید روی کاسه را بپوشانید و کنار بگذارید فیله ماهی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و کمی نمک و فلفل روی آنها بپاشید همان ماهیتابه را تمیز کرده و دو قاشق سوپخوری روغن باقیمانده را درون آن بریزید تا گرم شود سپس فیله های ماهی را به مدت دو دقیقه در آن سرخ کنید حررات را کاملا" ملایم کنید و فیله ها را به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزید فیله ها را در نهایت در ظرف مخصوص سرو قرار داده، روی آنها را بپوشانید تا گرم بمانند باقیمانده پودر ژله را درون ماهیتابه ریخته، آن را حرارت دهید، سپس این ژله را با قاشق روی فیله ها بریزید مخلوط اسفناج و پیاز را کمی قبل از سرو با سرکه مخلوط کرده ، اطراف فیله ها را با آن تزئین کنید .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...