Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ زنبورهای عسل دیابت گرفته اند. اکبر اکسیر 8 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ فلسفه و آرای ملاصدرا و سنن النبی علامه طباطبایی . . . . 7 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ مجموعه داستان "لبخند انار" از هوشنگ مرادی کرمانی 5 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ گریه های امپراتور نویسنده:فاضل نظری از دوست خوبم اوریون که بهم هدیه داد هم باید تشکر کنم.مرسی دوست جونم:icon_gol::icon_gol: چند خطی: بی قرار توام و در دل تنگم گله هاست آه!بی تاب شدن عادت کم حوصله هاست به دریا می زنم!شاید به سوی ساحلی دیگر مگر آسان نماید مشکلم را مشکلی دیگر 14 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ دیوان شرقی...گوته..ترجمه شفاالدین شفا از بین این کتابایی که چند ساله خونده بودم یکی ا ز بهترین کتابها بود.... 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ مثل رود جاری باش/ پائولو کوئیلو 11 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ گل های رنج.....شارل بودلر...شاعر فرانسوی...ترجمه محمد پارسایار 6 لینک به دیدگاه
hapashtia 615 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ تاریخچه زمان استیفن هاوکینگ ترجمه محمدرضا محجوب کتاب پایه ای فیزیک مدرن به زبان نسبتا ساده که به همه ی علاقه مندان فیزیک نوین توصیه میشه.. ....... 9 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ ((سرخی تو از من)) از سپیده شاملو... بعضی جاها نگارو شبیه خودم میدیدم! منتقدی درمورد این کتاب گفته: روابط و ساختاري مدرن در ذهن شكل مي گيرد و پايه و اساس آن شك و تريدد است در جامعه شهري مدرن هيچ چيز قطعيت ندارد و هر چيزي ساخته مي شود با نقيض خود نيز از بين مي رود. رمان «سرخي تو از من» با همين عناصر ساخته شده است. نويسنده در اين رمان توانسته وقايع به روز تهران را به شكلي هوشمندانه دروني خود و كاراكترهاي داستانش كند و حركت شخصيت هاي اصلي را در چنين جامعه اي مورد دقت قراردهد. اين منتقد در ادامه با اشاره به دو شخصيت زن اصلي داستان و تفاوت هاي طبقاتي و خاستگاه اجتماعي آنان گفت: اين شخصيت ها با تمام تفاوت هاي ظاهري، در ريشه ها و سنت و تاريخ مشتركند و لايه هاي ذهني مشابهي دارند. نيكنام گفت: رمان «سرخي تو از من»، رماني واقعي است و اشاراتي به فضاهاي عمومي تهران دارد. اما در همه جاي رمان حضور پررنگ مكان هاي عمومي را نمي بينيم. حضور مضطرب انسان را در لا به لاي اين مكان ها و فضاهاي عمومي نمي بينيم و بيشتر در فضاهاي داخلي هستند. اين ممكن است دو دليل داشته باشد. يكي اين كه نويسنده پرهيز كرده از اينكه بازتاب كامل شهر تهران در همه ابعادش و يك انسان امروزي را نشان دهد و يا خواسته در تهران با تمام بي نظمي و شلوغي اش انساني را نشان دهد كه به فضاي داخلي پناه برده است. 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ آن شرلی فقط دو جلد اولشو خوندم به نظرم کتابش از فیلمش قشنگتره 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ "قصه هایی برای پدران وپسران" "الف" هر دو از پائولو کوئیلو 8 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ ساعت نحس پابریل گارسیا مارکز ترجمه ی علیرضا فرهمند 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ ان که گفت اري و انکه گفت نه...برتولت برشت از شکسپير تا اليوت......گرداوري سعيد سعيدپور 9 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ به خاطر دوستم گلستان سعدی!! 9 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ خاطرات بولیوی نوشته ارنستو چه گوارا 8 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ مشکات الاتوار امام محمد غزالی 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ دارم بادبادک باز رو می خونم.... 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده