!Hooman 10133 ارسال شده در 17 شهریور، 2012 اعتماد به نفس به زبان ساده کیت بورتون ، برگردان مهدی قراچه داغی کتاب خوبیه ، خیلی ساده مطالب رو گفته کتابُ کامل نخوندم ، البته طبق گفته مولف پیوسته نوشته نشده ! منم هرجایی ک لازم داشتمُ خوندم 4
Yuhana 12780 ارسال شده در 19 شهریور، 2012 از اونجایی ک من امتحان ندارم و وقتم آزاده :-" کتاب "کافــه پیــانو" رو خوندم ، از فرهاد جعفری برای یکبار خوندن بد نیست ، ولی فقط یکبار :دی کلمات جالبی بکار نبرده ، بعضی موضوعات رو زیادی توضیح داده... در کل بد نبود 10
شاران 768 ارسال شده در 2 مهر، 2012 فکر کنم برای بار 7ام بود که سینوهه رو خوندم یکی از معدود کتاباییه که من عاشقشم 9
Marziam 467 ارسال شده در 2 مهر، 2012 چند روایت معتبر .. مصطفی مستور اگه اشتباه نکنم با این کتاب تمام آثار مستور رو خوندم .. واقعا تک تکشون فوق العادن...حتما بخونیدشون.. 8
کهربا 18089 ارسال شده در 3 مهر، 2012 روی ماه خداوند را ببوس مصطفی مستور کتاب خوبی بود من که خوشم اومد 5
Neutron 60966 ارسال شده در 3 مهر، 2012 نظریه ی سیستمهای پیچیده نوشته ی دکتر شروین وکیلی برای دوستان ساختارگرا توصیه میشود. 7
viviyan 12431 ارسال شده در 3 مهر، 2012 "دو قرن سکوت" عبدالحسین زرین کوب. به نظرم زرین کوب متناقض نوشته. از یه طرف یه جا از سادگی و دوستی و برابری که اسلام باعث شده بین اعراب به وجود بیاد صحبت کرده و از طرف دیگه در جای جای کتاب از وحشی گری و نژادپرستی و ندیدپدیدی مسلمونا سخن گفته. حدس میزنم از ترس فداییان اسلام... 5
alimec 23102 ارسال شده در 3 مهر، 2012 خلاصه کتاب"پنج دشمن كار تيمي" اثر پاتريك لنچيوني توصیه به مدیران ارشد انجمن 12
Astraea 25351 ارسال شده در 4 مهر، 2012 معرکه.نوشته فردینان سلین نویسنده فرانسوی. اصلا خوشم نیومد!!!!!!!!!!!!!!!:viannen_38:دلم میسوزه که کتابو خریدم...:w74:البته 3تومن بود!! توی نت خیلی از سلین تعریف کرده بودند منم گول خوردم!!!!:sorry: شایدم بعضیا دوست داشته باشند. داستان یه سرباز توی سرباز خونه که اسم شب گم میشه و میرن توی اصطبل!!!!!!!!! تازه یعنی یکی از بهترین کتاباش بوده!! جملات کوتاه و بی مفهوم!! من که حتی یه جمله هم ازش یاد نگرفتم!!!:164: سلین یه نویسنده نژادپرست بوده که توی جنگ جهانی دوم با نازیا همکاری کرده ضد یهودیاو بعد جنگ ننگ ملت فرانسه شناخته شده و تبعید میشه ولی چون جنگ اول جهانی خیلی شجاعت داشته بخشیده میشه!!!!!!!! 8
Astraea 25351 ارسال شده در 4 مهر، 2012 ظرافت گرایان مسخره.پزشک اجباری دو نمایشنامه از مولیر.نویسنده فرانسوی. خیلی خوشم اومد...بخصوص از پزشک اجباری 9
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 4 مهر، 2012 دوتا نمایشنامه که هدیه بودن!!! 1. داستان خرس های پاندا به روایت یک ساکسیفونیست که دوست دختر در فرانکفورت دارد (ماشالا به اسمش!) از ماتئی ویسنی یک من اصن خوشم نیومد اصن معلوم نبود چی به چی بود و آخرش چی شد و اصن یعنی چی؟!!! 2.خیانت از هارولد پینتر واقعا قشنگ و جالب بود من خیلی خوشم اومد برخلاف دیگر نمایشنامه ها که از گذشته میشروعه تا حال! این نمایشنامه از حال میشروعید تا گذشته می تمومید! اینقد خوشم اومده که میخوام نمایشنامه های دیگه ازین نویسنده بخونم! کسانی که این پستُ میخونن لطفا ج بدن! نمایشنامه های دیگه این نویسنده اگه خوندین ، قشنگ بود؟ 8
Neutron 60966 ارسال شده در 5 مهر، 2012 نامه به کودکی که هرگز زاده نشد اوریانا قالاچی برای بار چهارم... 8
Astraea 25351 ارسال شده در 10 مهر، 2012 دختر کشیش....نوشته جورج اورول.... فوق العاده بود..یه قسمتایی مثل فراموشی دختر کشیش آبکی بود..میتونست دلیل بهتری هم براش بزاره،ولی در کل خیلی جذاب بود.... اگه از اورول خوشتون اومده اینم حتما بخونید. 5
sarevan 9753 ارسال شده در 15 مهر، 2012 صراط اقای حائری.. درمورد خلوت با خود و تفکر درست درمورد زندگی ... جالب بود... 3
ارسال های توصیه شده