!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ اعتماد به نفس به زبان ساده کیت بورتون ، برگردان مهدی قراچه داغی کتاب خوبیه ، خیلی ساده مطالب رو گفته کتابُ کامل نخوندم ، البته طبق گفته مولف پیوسته نوشته نشده ! منم هرجایی ک لازم داشتمُ خوندم 4 لینک به دیدگاه
mikrobe-sorati 217 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ چند روايت معتبر مصطفي مستور 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ بیوشیمی لنینجر جلد اول ویرایش پنجم 9 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ از اونجایی ک من امتحان ندارم و وقتم آزاده :-" کتاب "کافــه پیــانو" رو خوندم ، از فرهاد جعفری برای یکبار خوندن بد نیست ، ولی فقط یکبار :دی کلمات جالبی بکار نبرده ، بعضی موضوعات رو زیادی توضیح داده... در کل بد نبود 10 لینک به دیدگاه
شاران 768 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ فکر کنم برای بار 7ام بود که سینوهه رو خوندم یکی از معدود کتاباییه که من عاشقشم 9 لینک به دیدگاه
Marziam 467 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ چند روایت معتبر .. مصطفی مستور اگه اشتباه نکنم با این کتاب تمام آثار مستور رو خوندم .. واقعا تک تکشون فوق العادن...حتما بخونیدشون.. 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ روی ماه خداوند رو ببوس..... مصطفی مستور کاراشون واقعا عالیه 9 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ روی ماه خداوند را ببوس مصطفی مستور کتاب خوبی بود من که خوشم اومد 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ نظریه ی سیستمهای پیچیده نوشته ی دکتر شروین وکیلی برای دوستان ساختارگرا توصیه میشود. 7 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ "دو قرن سکوت" عبدالحسین زرین کوب. به نظرم زرین کوب متناقض نوشته. از یه طرف یه جا از سادگی و دوستی و برابری که اسلام باعث شده بین اعراب به وجود بیاد صحبت کرده و از طرف دیگه در جای جای کتاب از وحشی گری و نژادپرستی و ندیدپدیدی مسلمونا سخن گفته. حدس میزنم از ترس فداییان اسلام... 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ خلاصه کتاب"پنج دشمن كار تيمي" اثر پاتريك لنچيوني توصیه به مدیران ارشد انجمن 12 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ نورالدین پسر ایران خیلی قشنگه. البته هنوز تمومش نکردم 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ معرکه.نوشته فردینان سلین نویسنده فرانسوی. اصلا خوشم نیومد!!!!!!!!!!!!!!!:viannen_38:دلم میسوزه که کتابو خریدم...:w74:البته 3تومن بود!! توی نت خیلی از سلین تعریف کرده بودند منم گول خوردم!!!!:sorry: شایدم بعضیا دوست داشته باشند. داستان یه سرباز توی سرباز خونه که اسم شب گم میشه و میرن توی اصطبل!!!!!!!!! تازه یعنی یکی از بهترین کتاباش بوده!! جملات کوتاه و بی مفهوم!! من که حتی یه جمله هم ازش یاد نگرفتم!!!:164: سلین یه نویسنده نژادپرست بوده که توی جنگ جهانی دوم با نازیا همکاری کرده ضد یهودیاو بعد جنگ ننگ ملت فرانسه شناخته شده و تبعید میشه ولی چون جنگ اول جهانی خیلی شجاعت داشته بخشیده میشه!!!!!!!! 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ ظرافت گرایان مسخره.پزشک اجباری دو نمایشنامه از مولیر.نویسنده فرانسوی. خیلی خوشم اومد...بخصوص از پزشک اجباری 9 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ دوتا نمایشنامه که هدیه بودن!!! 1. داستان خرس های پاندا به روایت یک ساکسیفونیست که دوست دختر در فرانکفورت دارد (ماشالا به اسمش!) از ماتئی ویسنی یک من اصن خوشم نیومد اصن معلوم نبود چی به چی بود و آخرش چی شد و اصن یعنی چی؟!!! 2.خیانت از هارولد پینتر واقعا قشنگ و جالب بود من خیلی خوشم اومد برخلاف دیگر نمایشنامه ها که از گذشته میشروعه تا حال! این نمایشنامه از حال میشروعید تا گذشته می تمومید! اینقد خوشم اومده که میخوام نمایشنامه های دیگه ازین نویسنده بخونم! کسانی که این پستُ میخونن لطفا ج بدن! نمایشنامه های دیگه این نویسنده اگه خوندین ، قشنگ بود؟ 8 لینک به دیدگاه
شاران 768 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ جمهوری افلاطون فکر نکنم نیازی باشه که چیزی در موردش بگم ! 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ نامه به کودکی که هرگز زاده نشد اوریانا قالاچی برای بار چهارم... 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ دختر کشیش....نوشته جورج اورول.... فوق العاده بود..یه قسمتایی مثل فراموشی دختر کشیش آبکی بود..میتونست دلیل بهتری هم براش بزاره،ولی در کل خیلی جذاب بود.... اگه از اورول خوشتون اومده اینم حتما بخونید. 5 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ صراط اقای حائری.. درمورد خلوت با خود و تفکر درست درمورد زندگی ... جالب بود... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده