سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشیداما فکر کنم آدمای اونقدر عاقل تو نت یا خیابون دنبال همسر مورد علاقشون نمیگردن منظورم کسایی نبود که به قصد انتخاب همسر می رن نت.طریقه آشنایی هرجوری که باشه، اگه دو طرف از عقلشون کمک بگیرن و وقت بیشتری واسه شناخت هم صرف کنن،می تونه سرانجام خوبی داشته باشه. 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ دوستی خیابونی یعنی چی؟؟یعنی اینکه یه پسر با ماشین یا با پای پیاده!! دنبال یه خانم محترم! راه بیفته و به اصطلاح مخشو بزنه و بعدشم شماره و اس ام اس بازی و لاو لاو و.....خلاصه آخرشم یا کات یا ازدواج؟؟؟؟! اصلا" چه ارتباطی بین نحوه آشنایی با خوشبختی یا بدبختی تو زندگی هست؟؟! چرا بیشتر پدر و مادر ها فکر میکنن تمام ازدواج هایی که از دوستی و اینترنت و.....شروع شده به سر انجام نمیرسه و تمان ازدواج هایی که تحت نظر خانواده هست به خوشبختی ختم میشه؟؟ در حالی که برای هر دو مورد مثال های نقض زیادی هست..... اصلا" شاید هیچ ارتباطی بین نحوه آشنایی و موفقیت در ازدواج نیست! هر ازدواجی که از روی عقلو منطق باشه سرانجامش خوبه در غیر اینصورت ............. 3 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ بازم بستگی به دو طرف داره.شاید اونقدر عاقل باشن که با دوبار حرف زدن تو نت یا خارج از نت تصمیم نهایی برای آیندشونو نگیرن. حالا اگه ما با هم بیشتر از دوبار حرف بزنیم..................؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ حالا اگه ما با هم بیشتر از دوبار حرف بزنیم..................؟ منظورتونو متوجه نشدم! 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ دوستی خیابونی یعنی چی؟؟یعنی اینکه یه پسر با ماشین یا با پای پیاده!! دنبال یه خانم محترم! راه بیفته و به اصطلاح مخشو بزنه و بعدشم شماره و اس ام اس بازی و لاو لاو و.....خلاصه آخرشم یا کات یا ازدواج؟؟؟؟! اصلا" چه ارتباطی بین نحوه آشنایی با خوشبختی یا بدبختی تو زندگی هست؟؟! چرا بیشتر پدر و مادر ها فکر میکنن تمام ازدواج هایی که از دوستی و اینترنت و.....شروع شده به سر انجام نمیرسه و تمان ازدواج هایی که تحت نظر خانواده هست به خوشبختی ختم میشه؟؟ در حالی که برای هر دو مورد مثال های نقض زیادی هست..... اصلا" شاید هیچ ارتباطی بین نحوه آشنایی و موفقیت در ازدواج نیست! به اميد روزي كه هيــــــچ پسري به هيـــــــچ طريقي گول هيـــــــچ دختري رو براي ازدواج نخوره ! :icon_pf (19): 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ ازدواج اصلا خوب نیس اصلا چرا مگه تجربه بدی داشتی؟؟؟ یا داری از افعال معکوس استفاده میکنی؟ 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ چرا مگه تجربه بدی داشتی؟؟؟ یا داری از افعال معکوس استفاده میکنی؟ منه 20 ساله چه تجربه ای اخه؟؟؟؟؟؟؟ نه افعال معکوس هم نیست ولی به نطرم ازدواج خوب نیست البته در دوره ی العان ما و باز البته استثنا هم داریم . مشکلات 1 نفر همیشه کمتر از 2 نفر هست.. یه عالمه دلیل دیگه..:w16: 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ منه 20 ساله چه تجربه ای اخه؟؟؟؟؟؟؟نه افعال معکوس هم نیست ولی به نطرم ازدواج خوب نیست البته در دوره ی العان ما و باز البته استثنا هم داریم . مشکلات 1 نفر همیشه کمتر از 2 نفر هست.. یه عالمه دلیل دیگه..:w16: اره خوب...ولی ممکنه مشکلات با ادواج حل بشه.... یا شیخی میگفت: جریان ازدواج مثل دستشویی رفتن میمونه......اونایی که پشت در هستن ....هی پاپا میزنن که برن داخل...اونایی که رفتن داخل...خیلی زود برمیگردن بیرون راستی فکر کنم یه 2 روزی هست به آواتارت دست نزدی هاااا 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ واقعا متوجه نشدی؟؟...خوب برو سر کوچه بگو نیم کیلو فسفر میخوام...بعد این فسفر به مواد غذاییی روزانت اضافه کن اشکالی داره واضح تر توضیح بدین؟؟ اگه داره که نمی خواد! 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ اره خوب...ولی ممکنه مشکلات با ادواج حل بشه....یا شیخی میگفت: جریان ازدواج مثل دستشویی رفتن میمونه......اونایی که پشت در هستن ....هی پاپا میزنن که برن داخل...اونایی که رفتن داخل...خیلی زود برمیگردن بیرون راستی فکر کنم یه 2 روزی هست به آواتارت دست نزدی هاااا منو تحریک نکنالعان عوضش میکنم . در ضمن ازدواج خوب نیست قریب به اتفاق متاهلین ناراضی هستن یا کلی ارزوی بر باد رفته دارن . میگم خوب نیست بگو چشم 3 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ اشکالی داره واضح تر توضیح بدین؟؟ اگه داره که نمی خواد! شوخی میکنم بابا..:w00:..ببخشید 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ شوخی میکنم بابا..:w00:..ببخشید نه پس می خواستین جدی گفته باشین 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ نه پس می خواستین جدی گفته باشین :ws28: 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ منو تحریک نکنالعان عوضش میکنم .در ضمن ازدواج خوب نیست قریب به اتفاق متاهلین ناراضی هستن یا کلی ارزوی بر باد رفته دارن . میگم خوب نیست بگو چشم متاهلین کین بابا ..................بیا با هم بزنیم به کوه دریا بریم از دست این دنیا..که دیگه از این دانشگاه لعنتی و قیافه های تکراری خسته شدم:icon_pf (34): چشم هرچی شما بگین:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ نه پس می خواستین جدی گفته باشین خوب پس منظورمو متوجه شدی!!!!!!!!!..میخواستم بت بگم کوچه علی چپ خونه ماست..تازه جدی گفتم:2525s: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ متاهلین کین بابا ..................بیا با هم بزنیم به کوه دریا بریم از دست این دنیا..که دیگه از این دانشگاه لعنتی و قیافه های تکراری خسته شدم:icon_pf (34): چشم هرچی شما بگین:wubpink: والااااااااا:4chsmu1: اخ گفتیییییی منم از دانشگاه خسته شدم البته نه در حد تو ...... بیا بریم کووووووووووه دریااااا:persiana__hahaha::persiana__hahaha::shad: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ مرد عاشق تا وقتي ازدواج نكرده نا تمام است ، وقتي كه ازدواج كرد كارش تمام است!.......................... نکنین اقااااااااااااا نکنین خودتونو بدبخت نکنین 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ مردعاشق تا وقتي ازدواج نكرده نا تمام است ، وقتي كه ازدواج كرد كارش تمام است!.......................... نکنین اقااااااااااااا نکنین خودتونو بدبخت نکنین :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ :wubpink: الان منظورت از این عکس کیه؟؟؟؟؟؟نه میخوام بدونمممممم ایییشششششششش اینقد از حرفاش بدم میاد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده