جیرجیری 856 ارسال شده در 8 آبان، 2010 :shad: برای من جای سوال هست چرا این اندازه کاربران مسلمان که گاهی هم به شدت متعصب هستند از آواتارهای غیراسلامی خوششان می آید؟ بهرحال درصد کمی الله وخدا یارب این ها را به عنوان آواتار برمی گزینند من خودم فکر کنم که چون آنها انسان های شکست خورده ای هستند با امید به چیزهای واهی دلشان خوش است و خوب بالاخره هر انسانی خودش را آزاد می داند و محدودیت های که دین به آدم به زور می دهد غیر انسانی است. من بیشتر فکر کنم از این جهت و به خاطر روح سرکشی که انسان ها دارند و بخصوص تیپ نوجوان وجوان این موضوع پیش می آید 23
میلاد 24047 ارسال شده در 8 آبان، 2010 :shad: برای من جای سوال هست چرا این اندازه کاربران مسلمان که گاهی هم به شدت متعصب هستند از آواتارهای غیراسلامی خوششان می آید؟ بهرحال درصد کمی الله وخدا یارب این ها را به عنوان آواتار برمی گزینند من خودم فکر کنم که چون آنها انسان های شکست خورده ای هستند با امید به چیزهای واهی دلشان خوش است و خوب بالاخره هر انسانی خودش را آزاد می داند و محدودیت های که دین به آدم به زور می دهد غیر انسانی است. من بیشتر فکر کنم از این جهت و به خاطر روح سرکشی که انسان ها دارند و بخصوص تیپ نوجوان وجوان این موضوع پیش می آید چون جذابیتی نداره ------------------------------------ ولی برای من داره...آواتارم کاملا اسلامی هست 7
maryam_alien 9906 ارسال شده در 8 آبان، 2010 آواتار من به این ماهی... یکی دیگه دارم بعد که این تکراری شد میخوام بذارم چشم همه روشن بشه 8
yasi * m 5032 ارسال شده در 8 آبان، 2010 خوب آواتار یه چیز سلیقه ایه.... شاید یه چیزایی هم پشتش باشه.... ولی خوب...چیزای غیر اسلامی اصولا جذابن... 6
mohsen 88 10106 ارسال شده در 8 آبان، 2010 آواتار من به این ماهی...یکی دیگه دارم بعد که این تکراری شد میخوام بذارم چشم همه روشن بشه تو آخرش با این آواتارات چشم ما رو کور میکنی 2
maryam_alien 9906 ارسال شده در 8 آبان، 2010 تو آخرش با این آواتارات چشم ما رو کور میکنی اون یکی رو 10 روز دیگه میذارم..حسابی مواظب چشماتون باشین 2
میلاد 24047 ارسال شده در 8 آبان، 2010 یه دلیل دیگه هم هست اگه آواتار اسلامی بزاریم اخطار میگیریم چون اسلامی هست...لذا توش خشونت و توهین هم داره که مناسب انجمن نیست. جناب میلاد, شما یک اخطار تخلف در انجمن نواندیشان دریافت کردید. نوع: استفاده از آواتار نامناسب ------- لطفا هر چه سريعتر آواتار خودتان را با گزينه ي مناسبي عوض كنين موفق باشيد ------- this infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire. 15
yasi * m 5032 ارسال شده در 8 آبان، 2010 یه دلیل دیگه هم هستاگه آواتار اسلامی بزاریم اخطار میگیریم چون اسلامی هست...لذا توش خشونت و توهین هم داره که مناسب انجمن نیست. وااااااااااااا....!!! یعنی به اینم گیر میدن!!! 5
میلاد 24047 ارسال شده در 8 آبان، 2010 وااااااااااااا....!!!یعنی به اینم گیر میدن!!! البته اینو یکی از لجش داده بود که مدیرا هم بهش فهموندند به اون ربطی نداشته این موضوع 4
avina_t 95 ارسال شده در 8 آبان، 2010 مال من مشکلی نداره؟؟؟خودمم نمیدونم، این الان غیراسلامی حساب می شه؟؟ 1
maryam_alien 9906 ارسال شده در 8 آبان، 2010 مال من مشکلی نداره؟؟؟خودمم نمیدونم، این الان غیراسلامی حساب می شه؟؟ یه حالتی داره صورتش.... برادرارو به تخیل وامیداره..... 4
mohsen 88 10106 ارسال شده در 8 آبان، 2010 یه حالتی داره صورتش....برادرارو به تخیل وامیداره..... راس میگه 4
میلاد 24047 ارسال شده در 8 آبان، 2010 مال من مشکلی نداره؟؟؟خودمم نمیدونم، این الان غیراسلامی حساب می شه؟؟ به زنان مؤمنه بگو دیدگان خویش فرو خوابانند و دامنهای خویش حفظ کنند و زیور خویش آشکار نکنند مگر آنچه پیدا است، سرپوشهای خویش بر گریبانها بزنند، زیور خویش آشکار نکنند نه زیورش آشکاره نه دامنش نه گریبانش دیدش هم که رو به زمین هست فقط سر پوش نداره 3
mohsen 88 10106 ارسال شده در 8 آبان، 2010 ولي مال من كاملا اسلاميه!!! مال تو که آدمو یاد کنار دریا و .......... 1
mohsen 88 10106 ارسال شده در 8 آبان، 2010 واااااااااااا آواتار من که ته اسلامه..... آره.واقعا" ته اسلامه 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری